سلام دوست عزیز و با تشکر از نصیحتهاتون باید خدمتتون عرض کنم که این تاپیک یه جورایی سر و تهش به هم اومده و در جای دیگه ای کش پیدا کرده که البته در اونجا هم ختم به خیر گشت و قائله ختم شد؟!!:21:نقل قول:
این فقط یه حرف منطقی هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چرا بچه های ایران البته دور از بعضی ها عشق حمالی برای خارجی ها رو دارن بابا دوست خوبم اگه تو رو میل به کاره ! چه حاجت به در و دیواره ! میتونی تو ایران به قول دوستمون پول پارو کنی ! باید عاشق کارت باشی باید خودت ایجاد کنی نمیدونم خودکفا باش تا بتونیم از افرادی مث شما که میگین حرفه ای هستی ! یه چیزی به ما برسه تا بتونیم پیشرفت کنیم ! به مردانگی همین بچه ها و اینترنت اینقدر مثال های گوناگون برا حرفه ای شدن و رفع مشکلات پیدا میشه که اگه بخوای همشو انجام بدی فک کنم یه چند سالی فقط طول بکشه ! برادر خوبم ما کلان مشکل درایم ! خود کم بین هستیم ! من اگه در حد تندازه های تو بودم الان یک نمونه کار حرفه ای شناخته شده لااقل در ایران داشتم ! شاید بیشتر حرفام حالت نصیحتی بود تا تریدی خلاصه اینکه بگیر همین وقت و پولو تو همین جا ایران بخرج تا موفقتر باشی ! بخدا اونور هیچ خبری نیست اونا مدل کارهاشون فرق داره اصلان هرکی یه قلق کاری داره اگه بخوای همه رو یاد بگیری 30 تا 40 سال دیگه هم نمیشه دادش ! ایران همیشه جاودان
اینم آدرس اون تاپیک ، حتما یه سر بزن تا موضوع برات روشن بشه؟!!:27:
در ضمن یه چیزی رو هم بگم که داداش ما عشق حمالی برای خارجی ها رو نداریم و اگه کسی میگه میخوام برم اون ور آب دلیلش اینه که در این اور آب بهش اهمیت نمیدن و در واقع بهش میدون نمیدن و خیلی کم ارزش اینگونه افراد رو درک میکنند و بیشتر تو سرشون میزنند تا اینکه دستشون رو بگیرند ؛ ولی اونوری ها این چیزا رو بهتر درک میکنند و ارزششون رو میدونند و اینگونه افراد رو جذب میکنند نه دفع؟؟؟!!:18::27:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=468561
الآن تو شرکتهای معتبر خارجی ایرانی های زیادی هستند که به جای حمالی دارن آقایی میکنند و واسه خودشون کسی هستن
و یه نمونش رو هم که الآن به ذهنم اومد آقای فرهاد محاسب هست که در پروژه های عظیمی از جمله ؛
The Hole 3D ، Flicka ، Zombieland، Avatar، The Last Air Bender، Invictus،Twilight ، Salt،Red ،
The Green Hornet، The Harry Potter شرکت داشته و این باعث افتخاره؟!!:10::46::40::11::40:!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
از طرف دیگه ای هم شما برای مثال فیلم ملک سلیمان رو در نظر بگیر که سازنده این فیلم برای ساخت جلوه های ویژه و حتی موسیقیش رفته چند نفر رو از خارج از کشور آورده و کلی هم هزینه کرده تا اون فیلم رو ساخته که این باعث تاسفه و هرچند که البته از دید من فقط یکی دو سکانسش جالب بود و بقیه کارش خیلی تابلو و ضایع بود و با توجه به تبلیغات گسترده ای هم که براش شد ، در واقع اون چیزی که ازش انتظار میرفت رو در نیاورده بود ، واقعا حیف این سرمایه ها که براحتی بر بادشون میدن،حیف؟!!:19:
حالا شما بازم بگو عشق ...!!:13:
بی خیال بابا از این بحثها زیاد کردیم و زیاد شده پس بی خیال ، بی خیال...؟!!:41::8: