با سلامنقل قول:
نه طبیعی هست دوست عزیزم
نیازی به پیگیری نیست
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
نه طبیعی هست دوست عزیزم
نیازی به پیگیری نیست
موفق باشید.
در صورتی که اینترنت وایرلس باشه چی؟نقل قول:
من اینترنت وایرلس گرفتم و مثل همین دوستمون در قسمت Network هر از گاهی نام سیستم های مختلف رو میبینم. رو اکثرشون که کلیک میکنم پیغام Windows cannot access رو میده. اما دوتا از سیستم ها باز شد و حتی تونستم ازشون اون سیستم ها فایلها رو کپی و حذف کنم. بعد متوجه شدم روی سیستم خودم پوشه Users شیر هست. البته خودم شیر نکردم و فکر کنم به صورت پیش فرض از اول خودش در حالت شیر بود. روی بعضی از سیستم ها هم که کلیک می کنم یوزنیم و پسورد میخواد. چطور میتونم برای بردن امنیت سیستم خودم کاری کنم که برای من هم یوزنیم و پسورد داشته باشه.
کلا این هرچیزی که هست خطرناکه.
کافیه یک نفر آگاه به شبکه و نفوذ جز این افراد باشه. براحتی میشه بوسیله ی Administrative Sharing و باگهای ویندوز به تمام اطلاعات دسترسی پیدا کرد.
خیلی حواستون رو جمع کنید و یک Firewall قدرتمند نصب کنید.
آره بابا من که میگم خطریه!
فکر نمیکنم طبیعی باشه ، من که 5-6 ساعتی منتظر موندم که از این یوزرا برام دیده بشه ولی هیچی نیومد. یعنی من به تنهایی دارم از سرعتی که برام شیر کردن استفاده میکنم؟! اگه اینطوریه چرا سرعتم رو گوزه؟!:31:
شما تو خونه از نت استفاده میکنی؟یا شرکتی چیزی هستی؟
نقل قول:خدا لعنت کنه این مسئول مرکز مخابراتی رو که دستگاه ADSL رو راه نمیندازه بریم مثل آدم اینترنت استفاده کنیم.نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد استفاده از لینوکس برای امنیت چیه؟ من رو سیستمم هم ویندوز 7 دارم و هم لینوکس اوبونتو.
من خونه استفاده میکنم. من حتی اگر به اینترنت هم وصل نباشم این یوزرها دیده میشن. انگار که تمام کاربران این شرکت دستگاه هاشون با هم دیگه شبکه شدن.نقل قول:
ببینید لینوکس امنیتش از نظر ویروس بیشتره چون کسی براش به تعدا ویندوز ویروس ننوشته و همچنین کسی که برنامه نویس باشه میتونه توی لینوکس کارش رو پیش ببره اگر نه از نظر کلی لینوکس هم باگ داره و همچنین به دلیل عدم حفاظت از هسته (Open Source بودن) با نفوذ به لینوکس میشه براحتی سیستم رو کنترل کرد.نقل قول:
خدا لعنت کنه این مسئول مرکز مخابراتی رو که دستگاه ADSL رو راه نمیندازه بریم مثل آدم اینترنت استفاده کنیم.
دوستان نظرتون در مورد استفاده از لینوکس برای امنیت چیه؟ من رو سیستمم هم ویندوز 7 دارم و هم لینوکس اوبونتو.
الان شما کاربر Dial Up هستش؟ اگر اینطوره زیاد نگران نباش. هکرهای ناسا هم طرفت باشن کاری نمیتونند پیش ببرن با این سرعت. :دی
اما اگر ADSL هستی حتما از Firewall استفاده کن و ISPتو عوض کن.
DialUp هم اگر هستی ISPتو عوض کن. امنیت نداره.
بعضی شرکتها مثل شاتل به اینصورت عمل میکنند ولی امنیت رو لحاظ میکنند نه اینکه تمام کلاینتها قابل دسترسی باشن.نقل قول:
فکر نمیکنم طبیعی باشه ، من که 5-6 ساعتی منتظر موندم که از این یوزرا برام دیده بشه ولی هیچی نیومد. یعنی من به تنهایی دارم از سرعتی که برام شیر کردن استفاده میکنم؟! اگه اینطوریه چرا سرعتم رو گوزه؟!:31:
نقل قول:
برای دیدن اسامی افراد دیگه ، باید در Folder Options گزینه Show Hidden File فعال باشه و تیک گزینه
Hide Extensions هم برداشته بشه .
بیشترین زمان نمایش اسامی شبها هستش ، زمانی که افراد بیشتر با اینترنت کار میکنند .
مرسي عزيز، ولي من تاپيک رو از اول خونده بودم و اينکارم انجام دادم ولي باز هيچي جز خودم ديده نميشه.نقل قول:
برای دیدن اسامی افراد دیگه ، باید در Folder Options گزینه Show Hidden File فعال باشه و تیک گزینه
Hide Extensions هم برداشته بشه .
در ضمن فکر نکنم Hide Extension... هم تاثيري در نمايش فايلاي مخفي داشته باشه چون با برداشتن اين تيک پسوند فايلا نمايش داده ميشن.
بايد تيک Hide Protected Operation.. برداشته بشه که براي نمايش فايلاي سيستمي هست.
سلام ، فکر کنم پیدا کردم :
برای جلوگیری از شار شدن اطلاعاتتون کافیه که اونو غیر فعال کنید .
اول وارد نام سیستمتون در Network بشید :
بعد راست کلیک روی پوشه User و انتخاب Share With:
بعد کلیک روی Advanced Sharing :
و در نهایت برداشتن تیک Share This Folder :
برای برگردوندن Users بعنوان Share باید به درایو نصب ویندوز 7 رفت و در اونجا روی Users راست کلیک و
انتخاب Share With و بقیه ماجرا .... در نهایت تیک گذینه ذکر شده در بالا رو میزاریم .