زندگی جا ن از راهنماییت واقعا ممنون می شه ورژن قبلی را به من معرفی کنی ولینک دانلودش را هم برام بذاری
Printable View
زندگی جا ن از راهنماییت واقعا ممنون می شه ورژن قبلی را به من معرفی کنی ولینک دانلودش را هم برام بذاری
ضمنا نسخهای که من دارم اونی نیست که شما معرفی کردی ورژن من اینهنقل قول:
نوشته شده توسط NIMA KHAN
·
Spyware Doctor v3.8.0.1555-CRD
زندگی جان برنامه رو از اول نصب کردم و الا ن دارم آپدیت میکنم ولی اون گزینه که میگفتی تیکش بایستی برداشته بشه رو پیدا نکردم.نقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
در ضمن بعد آپدیت میخوام رجیستر کنم اینطوری بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
مشكلي نداره براي دفعات بعدي كه خواستي آپديت كني مواظب باش كه آن تيك رو برداري........ :happy: :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
من در مورد اين ورژن چيزي نميدونم البته به خاطر پسوند آخرش ميگم ولي اينارو دارم:نقل قول:
نوشته شده توسط NIMA KHAN
Spyware Doctor v3.8.0.1555
download:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
crack:
Spyware Doctor 3.8.0.1557
crack:
البته اگه ميخواي اول Spyware Doctor 3.8.0.1557 رو دانلود كن .......
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
الان دوباره خواستم اپدیت کنم مشکلی نداشت
مرسی ;)
خواهش ميكنم قابلي نداشت و خوشحالم از اينكه مشكلت حل شد و من هم تونستم سهم كم و كوچكي در رفع اين مشكل داشته باشم و اگه بازم كاري داشتي من در خدمتم البته اگه بتونم و لايق باشم.......... :biggrin: :rolleye: :) به اميد ديدار............. :happy: :cool: :laughing: ;) :tongue: ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
نقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
مرسی دوست عزیز
از بذل توجهتون
(خله باهالی ریکا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
زندگی جان لینکی را که معرفی کردی را نیز دانلود کردم اما در انتها ی نصب این پیغام میاد و کار و خراب می کنه
cannat find import;DLL may be missing,corrupt,or wrong version file 'HHCTRL.OCX',ERROR126
دیگه داره کلافم می کنه تو رو به خدا کمکم کن
پیشا پیش هم ازت تشکر می کنم
عزيز جون كامل توضيح بده كدوم ورژن نصب كردي به همه توضيحاتي كه در اين دو صفحه دادم دقت كردي و مو به مو انجام دادي يا نه ؟!!!! چون با اون توضيحات مشكل داش اشكي عزيزمون حل شد.......حالا دقت كن ببين چي ميگم:
هر چي كه نصب كردي به طوركامل پاك كن و بعد كامپيوترت رو ريستارت كن و بعد با برنامه هاي تميز كننده رجيستري ويندوزتو تميز كن و دوباره Spyware Doctor 3.8.0.1557 نصب كن بعد براي بقيه مراحل از جمله آپديت و كرك كردنش به تمام توضيحاتي كه در اين دو صفحه دادم دقت كن و اجرا كن اگه همه رو درست انجام بدي مطمئن باش كه درست ميشه همان طور كه براي اون دوستمون درست شد البته يكم بايد حوصله به خرج بدي .....اميدوارم كه درست بشه .....ولي بازم من در خدمتم.........