ممنون ولی این آدرس ظاهرا چیزی باز نمیکنه و ارور میدهنقل قول:
اما من از یه جایه دیگه دانلود کردم ولی نمیتونم ست کنم اگه آموزش رو بزاری ممنون میشم از شما
Printable View
ممنون ولی این آدرس ظاهرا چیزی باز نمیکنه و ارور میدهنقل قول:
اما من از یه جایه دیگه دانلود کردم ولی نمیتونم ست کنم اگه آموزش رو بزاری ممنون میشم از شما
ممنون از جوابهای شما :نقل قول:
من مودم TP-Link Td-8811 دارم اگه بتونین نحوه کانفیگ مک آدرس که گفتین ترافیک رو تعیین میکنه بزارین ممنون میشم چون بلد نیستم و از ISP که پرسیدم گفت نمیشه شما باید اون سیستمهایی که میخوایین استفاده کنن مک آدرشون رو به ما بدین و ما براتون قفل کنیم که این راه که بدرد ما نمیخوره.
در ضمن برای راه حل سومتون من مودم رو با usb وصل کردم به سرور و فقط یه پورت لن داره منظورتون همونه؟
بعدش آی پی مودم 192.168.1.1 هستش همین رو به عنوان گت وی برای سیستمها ست کنم؟
اولا ISP رو بیخیال ! خودتون همه کار میتونین بکنین.نقل قول:
دوما کانفیگ مودم توی این مسیره:
اینجا هم Mac Filtering داره و هم IP Filtering که میتونی بگی فقط این IP ها یا Mac Address ها حق دارن از این مودم استفاده کنن.کد:Advanced Setup --> Security
برای اضافه کردن هم Add رو میزنی و ... بقیش مشخصه.
---- ویرایش:
یه امکان دیگه هم داره این مودم به نام Parental Control که میشه بگی این Mac Address فقط روزهای مثلا پنجشنبه و جمعه بتونه از مودم استفاده کنه و بقیه ی روزها Block باشه.
آره با پورت LAN بزن به سوییچ و بعد Gateway رو بزار IP مودم. یعنی با این کار بهشون میگی که اگر خواستین به یه شبکه ی دیگه (اینترنت) برین، به این آدرس (IP مودم) درخواست بدین.نقل قول:
در ضمن برای راه حل سومتون من مودم رو با usb وصل کردم به سرور و فقط یه پورت لن داره منظورتون همونه؟
بعدش آی پی مودم 192.168.1.1 هستش همین رو به عنوان گت وی برای سیستمها ست کنم؟
بخش هایی که برای این کار لازمه رو می گم
بعد از اینکه برنامه رو نصب کردی برای ورود به قسمت کنترل پنل اون و تنظیماتش باید از طریق آدرس زیر وارد بشی
127.0.0.1:4400
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدم بعدی ایجاد نام کاربری و کلمه عبور برای افرادی یه که می خوای از اینترنت اساتفاده کنن
موقع اتصال کاربرا به اینترنت این یوزر نیم و پسور رو ازتون می خواد - نرم افزارهایی که از اینترنت استفاده می کنن مثل ویروسیاب ها موقع تنظیم پراکسی این یوزر نیم رو می تونی بدی
از آدری account/user می تونی این تنظیم رو انجام بدی
گام بعدی مشخص کردن IP سیستم هایی که می خوای به اینترنت وصل بشن که هم می تونی تکی بدی و هم بصورت یک رنج آدرس
برای این کار هم از این آدرس استفاده کن security/security client
این تنظیمات برای سمت سرور کافیه تنظیمات رو save کن و تنظیمات زیر رو برای کلاینت ها انجام بده
وارد قسمت internet option و از او انجا هم قسمت connection برو توی این صفحات باتن lan setting رو کلید کن و بعد داخل صفحه llocal area network setting همون طور که توی تصویر نشون داده شده آدرس سیستم سروری که proxi رو روش نصب کردی و اگه تنظیمات پورت رو تغییر ندادی شماره پورت 4480 رو وارد کن
حالا با اتصال سیستم سرور به ایتنرنت و اجرا برنامه proxi کلاینت هایی که این تنظیمات رو داشته باشن می تونن از اینترنت استفاده کنن
راستی این نکته رو هم برای تنظیمات سمت سرور بگم که برای اینکه یوزر نیم و پسور اگه خواستی نگیره از کابرا و یا فقط یک بار موقع اتصال بخواد از اینجا می تونی تنظیم کنی proxy/http proxi
دوست من راه سوم هم فایده ای نداره چون اگه آی پی مودم رو داشته باشه اونم وارد میکنه و باز هم شد همون دیگه!نقل قول:
فقط کاربر Administrator میتونه این کارو بکنه.نقل قول:
کاربر عادی به اونجا دسترسی نداره.