حرفه ای نداره همه مثل هم هستیمنقل قول:
شرمنه یه دو روزی هست گرفتار شدم فقط تونستم تلگرافی جواب بدم ببین همه پلیر ها توشون آمپ دارند و همه پردازشگر صدا dac داره.
Printable View
حرفه ای نداره همه مثل هم هستیمنقل قول:
شرمنه یه دو روزی هست گرفتار شدم فقط تونستم تلگرافی جواب بدم ببین همه پلیر ها توشون آمپ دارند و همه پردازشگر صدا dac داره.
برادر حرف شما رو میفهمم ولی این ایرادهایی که شما و بقیه مثلا همون abi گفته بودن , انتقادی به محصول حساب نمیادنقل قول:
1 بحث منطقی هست این که, هرچیزی رو باید تو دنیا و اصول خودش مورد انتقاد قرار داد و معیارهای سنجش معیارهای مطلقی نیستن
مثلا شما فکر کن 1 نفر بیاد به اتومبیل فراری fxx که حدود 1.5 میلیون قیمتشه ایراد بگیره که مثلا سیستم تهویه مطبوع نداره و حتی اجازه تردد تو خیابونها رو نداره
یا جگوار xj220 در 100 کیلومتر 22 گالون بنزین مصرف میکنه , کفش سر کوچه به سرعت گیر , گیر می کنه و...
می خوای بازم مثال بزنم:31:
این ایرادایی مثل قیافه ی ظاهری و عمر کم باطری و سنگین بودن و اعتبار نداشتن سایتش و... برای پلیرای دیگه میتونه ضوابط سنجش مناسبی باشه
من خودم که این پلیر رو ندارم یا مال بابام نیست که , فقط دنبال 1 بحث انتقادی و منطقی در مورد این پلیر بودم
ولی نه با این استدلالها:13:
شما عبارت site:head-fi.org hifiman رو تو گوگل سرچ کن و چیزای جالبتری میبینی
این رو یادت نره:20:کد:http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=54879
کد:http://www.head-fi.org/forum/thread/500936/review-the-battle-of-the-daps-hifiman-vs-studio-1-vs-imod-vs-dacport
مرسی میدونم داره (اصلا اگرم تا حالا هم نمی دونستم خودت که توپست اول اشاره کردی :46:)نقل قول:
پس علت دوباره اسم بردن من این بود که می خواستم توجه شما رو به اونجا که 1 خریدار این محصول به این مطلب اشاره میکنه که از این پلیر به عنوان 1 dac با کامپیوترش استفاده می کنه و دیگه نیازش برای خرید dac جدید مرتفع شده جلب کنم
راستی 1 لینک خیلی باحال
نگاه کنید خودتون دیگه
راستش من از این گراف ها چیز خاصی نمیفهمم اگه لینک آموزشی داشتین بزارین:11:کد:http://rmaa.elektrokrishna.com/
من یادگیریم خوبه ها:31:
اون آرشو تست های DFKT هست که تو سایت خودش آپلود کرده چند سالی طول کشیده تا این همه شده یه توضیح خیلی ناقص دست وپا شیکسته دادم دوستان جمع شن یه چیزی با هم یاد بگیریم کسی مشارکت نکرد تو بحث من هم ولش کردم.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4746163&postcount=1
من این موضوعی که گفتی باهاش کمی مشکل دارم و به نظرم منظورم رو درست متوجه نشدیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4823400&postcount=2
ببین هر وسیله ای یه تعریفی از ساختش شده و باید جزء یه گروهی بتونه خودش رو قرار بده مثلا اون ماشینی که شما میگی به فرض میشه یه ماشین اسپرت لوکس (مثلا) خوب تعریف خودش رو داره و امکانات و استاندارد های خودش ولی!! ولی!! این پلیر PORTABLE نیست قابلیت استفاده تو جابجایی رو نداره خوب! قیمتش چقدر هست خیلی خیلی زیاد به نسبت هم صنف هاش چی قرار هست به نسبت این اختلاف قیمت بده تقریبا هیچی!!
خوب حالا تو رده بالاتر وسایل دیسک تاپ چطوره ؟!
اختلاف با همین قیمت خیلی زیاد میشه و کاملا حرفه ایی پس نمیشه برای این وسلیه تو هیچ رنج قیمت و یا تقسیم بندی بر اساس کارایی جایگاه منطقی پیدا کرد حرف من اینه!
ولی حرفت رو میفهمم میگی میخوای بهتر بفهمی و فرق این ها رو یاد بگیری و دنبال استدلال منطقی میگردی و رو هیچ کدوم نه تعصب داری نه پافشاری که این فلان و اون .... .
حسین جان لطفا نظرت رو درباره این بگو
میتونم دسکتاپ هم ازش استفاده کنم ؟کد:http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=57
:11:
آه شرمنده قرار بود درباره آمپیلی فایر قابل حمل توضیح بدم.
نه به صورت دیسک تاپ نمیشه.
fiio ارزونترین و پر فروشترین برند آمپیلی فایر قابل حمل هست من همه مدل هاش رو دارم.
بیشترین مزیتی که این برند داره:
1 حجم صدا بیشتر از همه رقیب ها
2 خروجی بسیار بم
3 قیمت خیلی کم.
ولی خوب برند خیلی حرفه ایی نیست و از لحاظ فنی و تخصصی تاثیر اصلی که باید بزاره رو نمیزاره.
_______________________________-
آمپیلی فایر برای چی هست:
مدل portable این وسلیه به چند منظور استفاده میشود:
1) افزایش حجم صدا برای وسایل قابل هم (به علت ضعف تو ارائه حجم های بالا)
2) رسیدن به کیفیت بیشتر توسط پلیر:
هر چی شما حجم صدای پلیر رو افزایش بدین کیفیت خروجی کاهش پیدا میکنه این سیر نزولی تو بعضی پلیر ها بیشتر و تو بعضی کمتر ولی تو همه بر قرار هست.
ولی به علت ساختار ساده و عموما با قطعات با کیفیت المان های تخریبی آمپ کمتر از خود پلیر هست( نویز و THD) برای همین افزایش صدا تو آمپ و کاهش اون توسط پلیر خروجی نهایی رو عموما با کیفیت تر وشفاف تر میکنه در واقع گرفتن بهترین خروجی ممکن از پلیر هست مثلا اگه distribution تو آمپ0.009% هست تو پلیر 0.3% هست (مثلا) برای نویز و عوامل تخریبی دیگه هم این موضوع بر قرار هست.
3) قابلیت استفاده مناسب و منطقی تر هدفون های امپدانس بالا:
هر چی امپدانس یک هدفون بیشتر باشه پلیر برای رسیدن رسیدن به حجم صدای مشابه تو پلیر با امپدانس کمتر باید توان بیشتری مصرف کنه و چون توان خروجی پلیر های قابل حمل محدود و کم هست مشخصا به مشکلاتی میخورند که کار اصلی این گونه وسیله ها کمک به پلیر ها برای درایو کردن هدفون ها هست.
قربون دستت حسین جاننقل قول:
احتمالا یکیش رو بگیرم البته چند وقت دیگه
ibasso فکر کنم با کیفیت تر باشه ولی قیمتش بالاست واقعا کیفیتش اختلاف قیمتش رو توجیه میکنه ؟
برا دسکتاپ چیزی که مناسب و قیمت پایین باشه سراغ داری ؟
چون مجبورم اسپیکر رو به لپ تاپ بزنم جواب نمیده
:11:
راستی یکی از دلایل برای بحث در مورد اون بلیر این بود که می خواستم ببینم ترکیب 1 بلیر با آمبلی 300 $ بهتر در میاد یا همون hm801نقل قول:
آخه یادمه 1 دفعه بستی زده بودی و برای اینکه نشون بدی چقدر مچ بودن اجزای 1 بلیر مهمه , مثالی زده بودی که ملت هدفونهای 1000$ میخرن تا با فلان بلیر که قیمتش 100$ هم نمیشه آهنگ گوش بدن
بعدشم 1 چیز واضحه که این بلیر روی کاغذ از بلیرای دیگه کم میاره و همه ی کسایی که ازش تعریف کردن به گوش خودشون اعتماد کردن
اینجاس که من دوباره یاد بست اولتون میفتن که آیا این گراف ها واقعا اون چیزی رو نشون می دن که ما می شنویم؟(به اصطلاح شاید مدل سازی مناسبی برای شنوایی در هنگام گوش دادن به موزیک نباشن!)
(ببخشید همه ی "ب" ها رو "ب" میگم :31::31::31: این کیبورد "ب" ها رو:31::31::31:)
مشخصا هر چی وسایلی که تخصصی تر ساخته شدند برای استفاده خاص به جای خودش استفاده بشه از یه واحد بهتر عمل میکنه مثل:
کارت صدا+یک واحد پردازشی اکسترنال +pre amplifier+ amp +....+speaker بهتره یا یک اسپیکر ساده به کارت صدای on board کامپیوتر.
مشخصا اولی.
ببین تو صنف صدا مهم ترین چیز مچ بودن هست یعنی مشخصات این وسایل به هم بخوره و خوب به هم جفت و جور بشن.
گاهی با 100 دلار به همچین چیزی میرسن شاید برای یه نوعی نیاز با 10/000 دلار.
و کلا تو این صنف شرایط نسبی زیاد هست مثل حالت صدا/ کیفیت صدا تو ... که تو ولوم های مختلف باز خیلی از المان ها همونطور که گفتم تغییر میکنه و...
منظورم اینه که بسته به نیاز شما المان انتخاب کلا تغییر میکنه پس " بهترین" حرف غلطی هست تو این صنف مثلا وقتی من میگم کوون بهترین هست خیلی حرف درستی نیست همونطور اگه کسی بگه hifi man بهترین هست.