خب حالا از نظر لایسنس کدوم بهترن ؟
Printable View
خب حالا از نظر لایسنس کدوم بهترن ؟
اینطوری که من متوجه شدم
لایسنس Ultimate برنامه های جانبی رو به خوبی پشتیبانی میکنه و واسه ی سیستم های قوی تر هم خوب کارایی داره
اینتر پرایس یکم سبک تر هست و تقریبا میشه گفت کم حجم تر . واسه کسایی که از برنامه های جانبی ویندوز به صورت معمول استفاده میکنن.
توی نسخه ی Ultimalte قابلت به روز رسانی تمام برنامه های جانبی ویندوز رو داره.
به صورت رایگان.
ویرایش:
فکر کنم فهمیدم.
نسخه ی Ultimate نسخه ای هست که میشه هم جدا خریداری کرد هم روی یه سیستم نصب باشه( یه لپ تاپ )
نسخه اینترن پرایس رو فقط میشه جدا خریداری کرد. یعنی شما دیسک رو میخری و نصب میکنی
در مورد لایسنس ها
اینطوری که من متوجه شدم OEM ویندوزی هست که جدا فروش نمیره. و اگه کسی جدا بخره جرم داره.
ولی مشخص شده که اونم در دو حالت فروش میره ( واسه نسخه ی Ultimate)
ولی اینو میکروسافت گفته که نسخه های OEM روی کامپیوترهای خونگی ( که سر هم میکنیم خودمون ) نصب بشه جرم داره.
اونا فقط برای شرکت ها فرستاده میشه. و برندها
Retail هم میشه خرده فروشی. کسانی که واسه خونگی و شخصی میخوان باید این نوع لایسنسن ها رو بخرن!!!
سلام
البته یه سری حرف هایی هم هست که میگن گیمهای کامپیوتری تو نسخه انترپرایس خوب اجرا نمیشه
همون نسخه 64 بیتی آلتیمیت بهترین انتخاب هست
این نظر من بود ، انتخاب با خودتونه
موفق باشید
دوستان میشه کمی در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح بدین ؟
ممنون
وقتی ویندوزی که خریداری شده در سایت اصلی مایکروسافت ثبت بشه ( یعنی این شماره سریال منحصر به فرد مال یه دستگاه و مشخصاتی هست ) میگن جنیون شده. همون اکتیو شدن منظوره!!
شما میتونین از امکانات یک ویندوز اورجنال استفاده کنین
به صورت کلی:
وقتی شما یه ویندوز میگیرین باید حتما شماره سریال رو توی سیستم ثبت کنین. ( غیر از مراحلی که در نصب وجود داره ) چون در غیر اینصورت ممکنه ویندوز شما دزدی حساب بشه!!