اینجا تاپیک جداگانه بزنید:نقل قول:
سیستمی که مد نظر خودم هست رو میخوام با سیستمی که دوستان پیشنهاد میدن مقایسه
کنم.
منتظر پشنهادات هستم
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=253
Printable View
اینجا تاپیک جداگانه بزنید:نقل قول:
سیستمی که مد نظر خودم هست رو میخوام با سیستمی که دوستان پیشنهاد میدن مقایسه
کنم.
منتظر پشنهادات هستم
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=253
ممنون از شما ولی بازم در اون تاپیک به خواستم نرسیدم اول از CPU شروع می کنم نظر شما در مورد این مدل چیه؟
Intel Core 2 Quad Q8400 - 2.66GHz
جالب نیست.نقل قول:
نظر شما در مورد این مدل چیه؟
با این قیمت از AMD سیستم قویتر و به روز تر با قابلیت ارتقای بهتر در اینده رو به دست میارید.
خوب نظرتون راجب این CPU و مادربورد چیه؟
AM3 - Phenom II X6 1055T - 2.8GHz
ASUS - M4A78T-E
خوبه.نقل قول:
AM3 - Phenom II X6 1055T - 2.8GHz
اینم خوبه ولی این مادربورد از چیپست 790GX استفاده میکنه که گرافیک انبرد داره در صورتی که با خرید 5770 نیازی بهش ندارید.نقل قول:
ASUS - M4A78T-E
سلام ؛نقل قول:
آقا یه ثواب هم به ما بکنید دیگه :21:
منم سیستمم AM3 هست و رم Elixir 2GB - 1333 هست !
دوستام میگن که این رم برای سیستمم خیلی پایینه !!! البته برا من که تا بحال مشکلی پیش نیومده
حالا سوال من اینکه من دو تا دو گیگ بگیرم خوبه یا 4 تا یک گیگ ؟ (بنظر من که 4 تا یک گیگ خیلی بهتره)
ولی خوب یادم میاد از یه نفر شنیدم که میگفت Quad Channnel گاهی اوقات تو پردازنده های AMD درست جواب نمیده !
کلا نطرتون رو در این موارد بگید دیگه :11:
سلامنقل قول:
سلام ؛
آقا یه ثواب هم به ما بکنید دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم سیستمم AM3 هست و رم Elixir 2GB - 1333 هست !
دوستام میگن که این رم برای سیستمم خیلی پایینه !!! البته برا من که تا بحال مشکلی پیش نیومده
حالا سوال من اینکه من دو تا دو گیگ بگیرم خوبه یا 4 تا یک گیگ ؟ (بنظر من که 4 تا یک گیگ خیلی بهتره)
ولی خوب یادم میاد از یه نفر شنیدم که میگفت Quad Channnel گاهی اوقات تو پردازنده های AMD درست جواب نمیده !
کلا نطرتون رو در این موارد بگید دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته 4 تا رم پهنای باند بالاتری داره ولی تمام اسلاتهاتون پر میشه و دمای اون قسمت از مادربرد بشدت بالا میره و همچنین مصرفش هم بیشتر میشه
در ضمن چینشی به نام Quad Channel نداریم 4 تا هم Dual Channel محسوب میشه
به نظر من ارزش نداره به خاطر 10-15% هم خرجتون بالا بره و هم دماش براتون مشکل ساز بشه و با 2 تا 2 گیگ موافقترم
ممنون ، سوال : این CPU که گفتم ایا برای کارهای ADOBE AFTER خوب جوابگو هست و شما چه مادربوردینقل قول:
رو پیشنهاد می کنید تا سقف 200 هزار تومان باشه لطفا مدل و مشخصات رو بگید ممنون.
در اصل quad kit memory منظورت هست نه quad channelنقل قول:
میگفت Quad Channnel
quad channel به احتمال زیاد در معماری جدید اینتل یعنی Sandy Bridge و پلت فرم Patsburg بر پایه سوکت LGA2011 استفاده
میشه و از رابط حافظه 256 بیت استفاده میکنه که امکان استفاده از رم 4 کاناله رو به اون میده{در x58 رابط حافظه 192 بیت هست
که امکان استفاده از رم 3 کاناله رو میده}.
.و به طور کلی پهنای باند و پرفرمنس بسیار بالایی داره .
نقل قول:
رم Elixir 2GB - 1333 هست !
کارایی در هر دو حالت تفاوت زیادی نداره.نقل قول:
یهترین و به صرفه ترین کار اینه یدونه 2Gb دیگه مثل همین بگیری و به سیستم اضافه کنی
بلهنقل قول:
سوال : این CPU که گفتم ایا برای کارهای ADOBE AFTER خوب جوابگو هست
BIOSTAR 890FXE sata3=160نقل قول:
شما چه مادربوردی
رو پیشنهاد می کنید تا سقف 200 هزار تومان باشه لطفا مدل و مشخصات رو بگید ممنون.
ASROCK 890FX DELUXE3 usb3/sata3=195
پیشنهاد من اینه که پردازنده 1090 رو بگیری حدود 310 تومن و جاش این مین رو بگیری:
ASROCK 870 Extreme3 usb3/sata3=119
تا اينجا هم ممنون فقط يه چيزي مارك Asus چي؟ تو اين مارك براي CPU كه گفتم تو رنج قيمت 200نقل قول:
چي هست؟