:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
خیلی خوبه دیگه الان دیگه کلا همه ی مشکلات جامعه مون حل شد
Printable View
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
خیلی خوبه دیگه الان دیگه کلا همه ی مشکلات جامعه مون حل شد
به حق چیزای ندیده !! :31: تاپیک رو درست اومدی عزیز ؟!نقل قول:
اگه این انجین کار خود تیم باشه من به تیمش افتخار میکنم به این دلیل که حالت برنامه نویسی ما با همین کار ها داره از حالت کلیشه ای ساخت نرم افزار حسابداری و طراحی وب میاد بیرون
یه خورده برنامه نویسی گرافیکی و نرم افزار های کاربردی دیگه هم داره توی ایران جا میفته ... ایشاالله خودم Cpp که فول شدم یه فتوشاپ براتون درست میکنم کیف کنید ! : دی
اینکه از ادیتور سندباکس استفاده کرده باشه یا نه-که فکر نمیکنم، شاید نمیدونستند سندباکس مال کرایانجینه.- مهم نیست. اونهم وقتی ادعا کردن که گرافیک بازی رو با کیتتوسعهی دایرکتایکس نوشتن یا lib صوتی رو از جایی کش نرفتن:دی. (مخصوصن اینکه معرفی انجین جوری نوشته شده که بعید به نظر میرسه کار یه کدنویس حرفهای باشه). پردازش گرافیکی (مخصوصن قیافهی بیلبوردها) به شدت شبیه نمونههای اپنسورس viz Engine هست . امیدوارم حدسم اشتباه باشه.کد:http://www.persian-designers.com/forum/viewtopic.php?t=5159
به هر حال کسی نیست که از ساخته شدن یک انجین ایرانی - گیریم با پردازش گرافیکی دوران ناصرالدینشاه- خوشحال نشه.
همينكه يه عده يه انجين ساختن خودش خيلي خوبه . مگه ما چيمون از آلمانيا كمتره اونا يهو زدن و كراي رو ساختن. ايرانيام حتما ميتونن يه چيز توپ بسازن منتها بايد اول با همين اديت انجينا و بعد باساخت يه انجين ساده و ... برسيم به كراي الان . فكر نميكنم به جز خسته نباشيد چيز ديگه اي بايد بهشون بگيم.
اين كارا باعث ميشه برنامه نويسي تو ايران از اين كليشه خارج شه.
بالاخره باید از یک جایی شروع کرد دیگه .
:دی من که سر در نمیارم از این چیزا :دی ولی میدونم میتونیم افتخار کنیم با این حرکتشون فردا روزی تو مدرسه به بچه هامون یاد میدن call of duty 142 بسلزن :دی :دی
ولی به قول بچه ها از یه جایی باید شروع بشه بالاخره و از این جا شروع شد خوبیش اینه که زنده ایم می بینیم :دی