لطفا قیمت اون هم به روز پست بدید و فکر می کنید گرون تر میشه یا ارزونتر با توجه به برداشتن یارانه بنزین
Printable View
لطفا قیمت اون هم به روز پست بدید و فکر می کنید گرون تر میشه یا ارزونتر با توجه به برداشتن یارانه بنزین
یکی لطف کنه تمام آپشناش رو بگه. البته اگه فردا هیوندای هم مارو تحریم کنه، باید بریم نسخه عربیش رو بیاریم!!! ( چند وقت دیگه این کلمه تحریم هم تو سایت فــیلتر میشه:دی )
دیروز نمایشگاه 61 قیمت زده بود.
اختیار داری ، مگه نکرده؟!نقل قول:
این همه افزایش ناگهانی قیمت از کجا اومده پس؟!
البته هیوندا که تحریم نکرد ، قضیه برمیگرده به تحریم یک طرفه ی کره و این صحبتا!
بگذریم...
طراحی ماشین که انصافا بهتر شده!
خطوط منحنی ماشین واقعا زیبا شدن!
به نظر من فقط یه مشکل این وسط هست ، اونم اینه که به ماشین های درحال تردد خیابون زیاد شباهت نداره!
نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه ، میخوام بگم یه جورایی زیاد توو چشم میزنه!زیاد حس خود نمایی داره...
البته این نظر شخصیه...
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
الان که به تاریخ پست ها نگاه میکنم میبنم ظاهرا نباید پست میدادم!
نه بعضی تاپیک ها نباید خاک بخوره!نقل قول:
الان که به تاریخ پست ها نگاه میکنم میبنم ظاهرا نباید پست میدادم!
البته بعضی ها...
این تاپیک فعلا به روزه و نظر دادن مشکلی نداره
دوستان سعی کنید هر تجربه شخصی یا خبری که در مورد این ماشین دارید حتما در این تاپیک قرار بدید.
ممنون.
من توی این ماشین نشستم ، فقط اینو بگم دیگه دلم نمیخواست بیام بیرون : دی
دیشب یه سوناتا 2011 به قیمت 61 میلیون 500 هزار تومان فروختیم. :31:
سوناتا 2011 واقعا عالیه فقط ایربگ باید بیشتر داشته باشه و حجم موتورش بیشتر.از نظر طراحی اتاق که عالیه.
فول آپشنش 8-9 تا ایربگ داره ولی معمولیش 2تا داره که خیلی کمه.
یکی از بدیهای این ماشین اینه که بعد از 0.5 ساعت رانندگی یکمی احساس کمردرد میکنید. من همچین حسی دارم شاید مشکل از کمر من باشه. البته ما فول آپشنشو نداریم که قرتی بازی برای تنظیم گودی کمر و این چیزا داشته باشه. ماشین فوقالعاده کوری هست یعنی داغون میشید تا بخواید ابعاد ماشین بیاد دستتون! به موقع معکوس نمیده لامصب:دی
از اون طرف مصرف کمش بهتون حال میده:دی هندلینگش به عنوان یه ماشین 20هزار دلاری فوقالعادست. طراحیش حرف نداره یعنی ما که تقریبا 7ماهه داریمش هنوز تکراری نشده برامون.
دوستان عزیز اینو از طرف یه کسی که تجربه بسیاری از این ماشین داره بپذیرید. حتما فول آپشنش رو بخرید. اگر معمولیشو خریدید پولتونو ریختید زباله البته برای کسی که میخواد 60میلیون بده میگم. معمولیش حتی سنسور واسه دنده عقب هم نداره! اصلا فولش با معمولیش زمین تا آسمون فرق میکنه
فول آپشنش 8-9 تا ایربگ داره ولی معمولیش 2تا داره که خیلی کمه.
یکی از بدیهای این ماشین اینه که بعد از 0.5 ساعت رانندگی یکمی احساس کمردرد میکنید. من همچین حسی دارم شاید مشکل از کمر من باشه. البته ما فول آپشنشو نداریم که قرتی بازی برای تنظیم گودی کمر و این چیزا داشته باشه. ماشین فوقالعاده کوری هست یعنی داغون میشید تا بخواید ابعاد ماشین بیاد دستتون! به موقع معکوس نمیده لامصب:دی
از اون طرف مصرف کمش بهتون حال میده:دی هندلینگش به عنوان یه ماشین 20هزار دلاری فوقالعادست. طراحیش حرف نداره یعنی ما که تقریبا 7ماهه داریمش هنوز تکراری نشده برامون.
دوستان عزیز اینو از طرف یه کسی که تجربه بسیاری از این ماشین داره بپذیرید. حتما فول آپشنش رو بخرید. اگر معمولیشو خریدید پولتونو ریختید زباله البته برای کسی که میخواد 60میلیون بده میگم. معمولیش حتی سنسور واسه دنده عقب هم نداره! اصلا فولش با معمولیش زمین تا آسمون فرق میکنه