نه ندارهنقل قول:
در بین لایک ها فقط فوجی زوم دستی داره (بقیه فکر نکنم هیچ کدوم داشته باشند)
Printable View
نه ندارهنقل قول:
در بین لایک ها فقط فوجی زوم دستی داره (بقیه فکر نکنم هیچ کدوم داشته باشند)
راستي کيفيت فيلمش با توجه به اينکه hd هست در حد hx1 هست؟ چون شنيدم فيلم hx1 عاليه. راستش من چون بودجم در حد 500 تومان مي خواستم يه دوربين داشته باشم که هر دو کار رو خوب انجام بده البته عکاسيش بهتر باشه حالا بازم fz35 خوبه با توجه به اينک fz100 هم مورد خوبيه نظرتون چيه؟
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
دوستان عزیز شاید سوالم مسخره باشه اخه من مبتدیم میگم منظور از ایزو یعنی چی؟ و منظور از بالا یا پایین بودن ایزو یعنی چی؟ و چه مزیتی داره ؟
fz35 پانوراما داره؟ ماکروش چطوره؟
فیلم HX1 بهتره ولی این به این معنی نیست که FZ35 فیلمش بده. فیلم FZ35 هم خوبهنقل قول:
FZ100 بیاد معلوم نیست چه قیمتی! مگه آمده؟
ایزو همون حساسیت دوربین هست. برای جاهای کم نور استفاده میشه و تو ریویوها برری=سی میکنیم ببینیم خوبه یا نه.
پانورما نمیدونم! ولی نداشت هم مهم نیست چون چندتا عکس از جهاهای مختلف میگیری میدی به نرم افزار برات بهم میچسبونه!نقل قول:
ماکروش هم 1سانتی متریه
نه شاید نیست, فیلم hx1 عالی هست اما عکسش خوب ,اما fz35 فیلمش خیلی خوبه و عکسش عالینقل قول:
fz100 یه 4یا 5 ماه دیگه میاد تازه تو ایران فکر کنم800 تومن باشه:31:
ایزو:
بهتره این کتابرو هم بخونیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2489769&postcount=7
کد:http://www.txt.ir/1388/12/22/اصول-عکاسی-دیجیتال/
بله ,عالی به شدت عالی من که خیلی باهاش حال میکنمنقل قول:
این یکی رو خوب اومدی من نمیدونم این قابلیت پانوراما تو دوربینا به چه دردی میخوره من همه جور پانوراما رو خودم میگیرم با چشم و عقل خودمنقل قول:
والااااااااااااااا:31:
بله ,عالی به شدت عالی من که خیلی باهاش حال میکنم[/QUOTE]
یعنی پانوراماش اینقدر خوبه؟
دوستانی که با fz35 کار کردن فیلم و عکسش در زوم بالا چطوره؟
نگفتید fz35 قیمتش چنده؟
نه جیگر دقت کن من گفتم پانوراما داره بعد درباره ماکرو جواب دادم که "عالی به شدت عالی من که خیلی باهاش حال میکنم"نقل قول:
یعنی پانوراماش اینقدر خوبه؟
مثل زومه پایین عالی وبدون مشکل:31::46:نقل قول:
455 تومان:5:نقل قول: