دقیقا دقیقا .پسر عمو من برق همین دانشگاه خونده بود 3 سال پیش لیسانس گرفت و همین فکر را کرد گفت میرم سربازی وبا سالی چند میلیون حال میکنم.وبرای ارشد نخوند.بعد از سربازی 1سال با ماهی 600 کار میکرد.الانم کار را برای ارشد خوندن کنار گذاشته.نقل قول:
Printable View
دقیقا دقیقا .پسر عمو من برق همین دانشگاه خونده بود 3 سال پیش لیسانس گرفت و همین فکر را کرد گفت میرم سربازی وبا سالی چند میلیون حال میکنم.وبرای ارشد نخوند.بعد از سربازی 1سال با ماهی 600 کار میکرد.الانم کار را برای ارشد خوندن کنار گذاشته.نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
حرف شما درست البته به جز قسمت آخرش
آیا همین که طرف داره برق شریف می خونه نشونه ی با عرضه بودنش نیست؟
بهتره بدونی کسی که مدرک برق شریف داره آدم با عرضه ای چون
1- کسی که تو چنین رشته ای قبول می شه(رتبه ی کشوری زیر 200-300) علاوه بر درس خون بودنش قدرت روحی بالایی هم داشته چون تونسته با استرسش کنار بیاد-اعتماد به نفس بالایی داشته-برنامه ریز خوبی بوده و ... خلاصه به نظر من قبولی تو این رشته یه موفقیت محسوب می شه که کار آدم های بی عرضه نیست
2- نمی دونم می دونید یا نه تو این دانشگاه و این رشته خبلی ها کم می یارن و درجا می زنند بازم باید به شما دوست گلم بگم که گرفتن مدرکش هم کلی عرضه می خواهد
3- به خاطر استادای بسیاری خوبی که داره - امکانات آموزشی بالا - و محیط رقابتی بالایی که داره فردی که فارغ تحصیل
می شه دارای مهارت دانشی بالایی خواهد بود که اگه یه تجربه ی کاریه 4-5 ساله هم جفتش بذاره نونش تو روغنه و بالای 8 ملیون حقوق ماهیانش خواهد بود :31::31::31:
دوست داشتید بازم بگم:5:
8 میلیون کجا بود بابا , مطمعا باش در بهترین حالت از 3 4 بیشتر به کسی نمیدن اونم سابقه خیلی بالایی میخواد.
نقل قول:دوست عزیز 8 میلیون کجا بود!!!!!!نقل قول:
الان پایه حقوق رشته برق کارشناسی حدود 600-800 هست نه بیشتر!
===========================================
ولی در مورد اینکه دانشجوهای قویی داره حرفی نیست!
عموی من پرفسورای برق داره و تو دانشگاه بریستول درس میده. تعریف میکنه میگه دانشجوهایی که از این دانشگاهها میان اینجا درس بخونن برای ادامه تحصیل؛ انقدر قوی هستند که معمولا رتبه های بالای دانشگاه میارند.
خیلی از استادای همونجا هم میگه کف میکنند وقتی این دانشجوها میبینند!
یعنی می گی فارغ تحصیل برق شریف با فارغ تحصیل برق ...آباد یه مقدار حقوق می گیرن:18:نقل قول:
باز خوبه تا 3-4 تاش رو قبول کردید:31:نقل قول:
مثل این که باید حالا حالاها پست بزنم تا بتونم شما رو قانع کنم:19:
از . . . آباد احتمالا منظورت علی اباد نیست؟نقل قول:
ما که از خدامونه حرفه شما درست باشه!
من رشته برقم
کی میگه برق شریف 8 میلیون میگیره ؟؟؟؟؟؟ خیلی خنده م گرفت
پسر خاله من برق شریف ورودی 83 هستن
ایشون الان 1/200 میگیره حدودی حالا یکم بالا یکم پائین
تهرانم کار میکنه
ارشد هم نداده هنوز حال نداره :D
این حرف که از شریف مدرک برق بگیری میلیونی درآمد داری کاملا اشتباهه.اینا تصورات دوران دبیرستانه.
تو شرکت ها و در محل کار به توانایی های فرد در عمل حقوق میدن نه به مدرک و اسم و رسم دانشگاه.
ممکنه یه نفر از نظر تئوری و آکادمیک در بالاترین سطح باشه ولی در عمل و در کار نتونه با دیگران رقابت کنه.
با سلام
چرا با این موضوع انقدر سخت برخورد می کنید و موضع می گیرید
اشکال می دونید چیه؟من و شما پشت کامپیوترمون نشستیم و داریم با هم بحث می کنیم شاید اگر روبروی هم نشسته بودیم بهتر می تونستیم با هم کنار بیایم
ببینید من هم دارم مثل شما تو ایران زندگی می کنم و می دونم که کار پیدا کردن تو ایران خیلی سخته (با توجه به رشد سریع جمعیت در ایران - جمعیت الان حدود 2 برابر زمان انقلاب هست) و حتما شما فکر کردید من می گم حقوقی که از دولت می گیره انقدره؟نه خیر رییس جمهور و نمایندگان مجلس هم همچنین حقوقی نمی گیرند
ولی بیشتر دانشجویان رشته ی برق صنعتی شریف به خارج کشور میرند و بعد از تحصیل یا به ایران برمی گردند و تو خود دانشگاه شریف استاد می شن که کلی درامد دارند و یا خیلی هاشون هم همون جا مشغول کار می شن و کلی بهشون می رسند.(پست های خوب - حقوق خوب)اون هایی هم که تو ایران می مونند خودشون یه بیزینس راه میندازند و حتی به نظر من بیشتر از این هم می تونند در بیارند
پسر دایی من تو دانشگاه تهران جنوب درس می خونه . می گه چندتا از استاداشون از صنعتی شریف می یاد.(اول دانشجوی این دانشگاه بودند و بعد از ادامه ی تحصیل تو امریکا برگشتند و استاد این دانشگاه شدند) می گه یکی شون با ایران خودرو و سایپا کار میکنه و هر چند وقت یه بار از طرف خود شرکت ایران خودرو و سایپا میان و یه ماشین مدل بالا در خونش می ذارند
یکی دیگه از استاداشون هم تو پروژه ی ساخت برج میلاد مشارکت داشته و چند ملیارد تومنی گیرش اومده (تا حالا هم چند تا پروژه مثل این داشته)
یا حتی معلم کنکور خود ما که برق خواجه نصیر خونده بود و وضع مالیش توپ بود. تو شرکت آسانسور سازی 2 روز در هفته کار می کرد با حقوق 3 ملیون و بقیه روزاش هم کنکور درس می داد و به قول خوش 7-8 ملیون در می ورد
البته هستند بعضی ها هم که با پارتی میرن تو این دانشگاه(فرزندان هییت علمی دانشگاه) یا اون هایی که سهمیه ی جانبازان و .. دارند مثل دوست من که درصدهاش نزدیک خودم بود ولی چون باباش 6 سال اسیر بود و جانباز, رتبش شد دویست و خورده ای و من هم بیست هزار و خورده ای(این ها جز نابغه هایی که من گفتم نیستند)
اگه گفتم نابغه چون بیشتر رتبه های یک رقمی و دو رقمی , این رشته و این دانشگاه رو انتخاب می کنند
البته ممکنه چند تا بی عرضه هم پیدا بشه که بعد از فارغ تحصیلی از این دانشگاه اون هم برق حقوقش اندازه ی یه راننده تاکسی بیسواد یا یه بقال بی سواد یا .. باشه. پیش میاد دیگه شما به بزرگی خودتون ببخشید
ببخشید انقدر زیاد شد باور کنید من آدم پرحرفی نیستم فقط خواستم نظرم رو بدم تا شاید قانع بشید البته آدم منطقی هستم اگر تونستید دلیل قانع کننده ای بیارید برای این که اون هایی که برق شریف می خونند درامد بالایی ندارند شاید اون وقت من حرفتون رو قبول کردم(AliSub عزیز گفته بود 600 تا 800) ( masih eiaعزیز گفته بود 600 ) ( Scarlett عزیز هم گفته بود 1200 )
نقل قول:
آره راس میگه . تازه اونم در صورتیه که تو عقاب سمنان استخدام شی :31::31: