من از روی تعصب صحبت نکردم... (این شما هستید که دارید از رو تعصب صحبت می کنید...) حرف هام کاملاً منطقی و درسته...! (خودتون هم می دونید...!)
قبلاً هم گفتم... من با جاوا آشنا هستم... کتاب های زیادی در رابطه با جاوا خوندم...!
اون برنامه های بزرگی که شما میگید... فقط به صورت تیمی می تونه نوشته بشه...! (هیچ برنامه نویسی نمی تونه تنهایی یه برنامه مثلاً به بزرگی OpenOffice بنویسه...!)
و کار تیمی هم تو ایران معنایی نداره...! (همه این رو میدونن...!)
در ضمن... اگه تعداد برنامه های خیلی بزرگی که با جاوا نوشته شده رو بشمارید... شاید حتی دو رقمی هم نشه...!
ولی تا حالا برنامه های خیلی خیلی بزرگ زیادی هستند که با ++C نوشته شدند...!
مثلاً... آفیس ، اتوکد ، مایا ، تری دی مکس ، فتوشاپ ، کلاً برنامه های شرکت ادوبی ، ویژوال استودیو و خیلی برنامه بزرگ دیگه که خودتون می تونید نام ببرید... حتی میشه گفت بیش از 70% تا 80% درصد از بازی های کامپیوتری با ++C نوشته شده...!
برنامه نویس اگه تو کارش حرفه ای باشه... این چیزا براش مسئله ای نیست...!
اگه فقط مشکل شما هیمنه... از VC++.NET استفاده کنید...!
نقل قول:
زبان من دراوردی ماکروسافت
واقعاً برای این سطح فکر متأسفم...!
کل دنیا دارن با این زبان کار می کنن...! بزرگترین برنامه های دنیا هم با همین زبان نوشته شده...! (بالا چند تاش رو نام بردم...!) اونوقت شما میگید من در آوردی...!
نقل قول:
توی ایران VB هم برای برنامه نویسی کفایت میکنه
ایران هم فهمیده که VB به درد برنامه نویسی و... نمی خوره... و داره میره سراغ ++C ...!
تا حالا بازی های زیادی با همین ++C تو ایران ساخته شده...!
نقل قول:
کلا اشتباهه شما اینه که می خواین این دو تا چیز متفاوت یعنی یه زبان برنامه نویسی رو با یه پلتفرم مقایسه کنی که کاربرشون متفاوته
من کی این کار رو کردم...؟!
نقل قول:
باشه از این به بعد Win32 API ، MFC ، Qt ، wxwidget و خود ++C رو همون ++C میگیم
همون طور که کتاب خونه های جاوا رو جزو جاوا حساب می کنید... پس کتاب خانه های ++C رو هم باید جزو ++C حساب کنید....!
نقل قول:
اتفاقا این قابلیتی که خیلی از شرکت های بزرگ ( منظور از بزرگ شرکتهایی که احیانا در ایران هستن نیست) دنبالشونن بالاتر چراشو گفتم
بالاتر بهتون نشون دادم که شرکت های بزرگ تر برنامه هاشون رو با چی می نویسن...! در ضمن... شرکت های خارجی هر کاری که خواستن بکنن... به ما ربطی نداره...! ما داریم تو ایران زندگی می کنیم نه خارج...! ( مشکل شما اینه که فرق بین ایران و خارج رو نمی بینید...! )
نقل قول:
اما در مورد Net. طبق معمول سیاستهای (کثیف/ابلهانه) ماکروسافت این زبان فقط روی پلتفرم های بر پایه ویندوز کار میکنه و غیر از اون اگه چیزی دیدین
بدونید توسط ماکروسافت بضورت رسمی پشتیبانی نمیشه که نموشن Mono هست
لازم نیست ماکروسافت چیزی رو پشتیبانی کنه... مهم اینه که میشه برنامه های کامپایل شده توسط C++.NET رو تو پلتفرم های دیگه اجرا کرد...!
موفق باشید...!