من باشم یعنی دختر باشم:31: (شوخی کردم)نقل قول:
100% کیا سراتو رو انتخاب میکنم.
Printable View
من باشم یعنی دختر باشم:31: (شوخی کردم)نقل قول:
100% کیا سراتو رو انتخاب میکنم.
منظور منو خفن بد برداشت کردین ! من میگم مثلا ماشینی که 200 اسب قدرتشه به اندازه کافی روش کار شده و مثل خودروسازی ما نیست که فقط قصدشون سر هم بندی کردن یه چیزی باشه !نقل قول:
اینکه ماشینی 200 اسب یا فلان قدر قدرت داشته باشه اصلاً این طور نیست که ایمنی اون الزاماً 5 ستاره باشه.
منظورتون رو از خفن برداشت کردن متوجه نشدم یعنی منظورتون این هست که این دو گزینه (مزدا 3 و سراتو) نمیتونه انتخاب درستی توی ایمنی باشه ؟؟؟ قبلا هم گفتم آیا میشه ایمنی این دو تا رو با c5 ویا کمری مقایسه کرد؟نقل قول:
اصلا یه کاری رو انجام میدیم توی اتومبیل های تا همون سقف 60 ملیون حالا یه پنج شش ملیون این طرف و اون طرفش زیاد مهم نیست کسی میتونه بالاترین نمره تست امنیت رو کدوم ماشین گرفته؟؟ به تریتب مرتب کنید لطفا
من زیاد توی خرید ماشین تجربه ندارم زیاد که چه عرض کنم زیر نیم درصد لطفا یه راهنمایی واضح و شفاف بشه
ممنون از همه شما فاکتور های ما
1)امنیت
2)امنیت
3)امنیت
4) نرمی و راحتی در رانندگی
5) امکانات مناسب
ببینید اون دوست ما میگه هر ماشینی که 200 اسب باشه ایمنیش زیاد نیست و درست هم میگه . چون منم الان میتونم یه موتور T16 روی سمند ببندم و قدرت بالای 200 اسب رو ازش بگیرم . اما آیا ایمنی سمند بالاست ؟نقل قول:
منظورتون رو از خفن برداشت کردن متوجه نشدم یعنی منظورتون این هست که این دو گزینه (مزدا 3 و سراتو) نمیتونه انتخاب درستی توی ایمنی باشه ؟؟؟ قبلا هم گفتم آیا میشه ایمنی این دو تا رو با c5 ویا کمری مقایسه کرد؟
اصلا یه کاری رو انجام میدیم توی اتومبیل های تا همون سقف 60 ملیون حالا یه پنج شش ملیون این طرف و اون طرفش زیاد مهم نیست کسی میتونه بالاترین نمره تست امنیت رو کدوم ماشین گرفته؟؟ به تریتب مرتب کنید لطفا
من زیاد توی خرید ماشین تجربه ندارم زیاد که چه عرض کنم زیر نیم درصد لطفا یه راهنمایی واضح و شفاف بشه
ممنون از همه شما فاکتور های ما
1)امنیت
2)امنیت
3)امنیت
4) نرمی و راحتی در رانندگی
5) امکانات مناسب
منظور من اینه که وقتی یه شرکت ( نه ایران فرقون و و سایپا ) قدرت یه ماشینی رو به بالای 200 اسب میرسونن ایمنی اون رو به حد کافی بالابردن که جان مسافران به خطر نیفته !
درضمن ایمنی مزدا 3 و سراتو هم خوب هستش !
با توجه به این انتظاراتی که الان گفتین من C5 رو پیشنهاد میدم . نسبت به آریون پول کمتری رو میپردازین ! ولی اگه خواستین تا 60 تومن هزینه کنید بدون شک آریون انتخاب خوبیه !
این سوناتا 2011 جلوی مجتمع های تجاری کولاک به پا میکنه
پیشنهاد من فقط و فقط C5 هستش.
تیپ فولش رو بگیرید.
من کمری داشتم و با آریون هم رانندگی کردم. خیلی خیلی فرقه بین سواری این ها با C5
درسته که من پیشنهادم به شما c5 بوده اما باید معایبی که c5 داره رو بهت بگم تا ببینید میتونید باهاش کنار بیاید یا نه!
قطعاتش خیلی گرونه! مثلا در مقایسه با ازرا یا حتی تویوتا اریون هزینه نگهداریش خیلی بالاست!
قطعاتش خیلی سخت گیر میاد و c5 مشکلش مثل 206 هستش اینه که اصلا تو ایران ازش سر در نمیارن!
یعنی اگه خراب بشه که نمیشه خیلی با مشکل مواجه میشی!
چون خودم خیلی c5 رو دوست دارم، اعتراف میکنم که کمی با احساسات c5 رو پیشنهاد کردم!
من هم با نظر محمد جان موافقم یعنی تویوتا اریون رو پیشنهاد میکنم!
درسته امنیت ماشین مهمه اما نحوه ی تصادف خودش خیلی مهمه!
تفاوت 1% اریون و c5 تو ایمنی زیاد محسوس نیست مهم اینه که هر دو ماشین قابل اطمینانی هستن!
آریون امنیش نسب به کمری بیشتره؟؟؟نقل قول:
و در کل تفاوتش نسبت به کمری چیه؟
اگر پولش برات مهم نیست آریون و اگر میخوای کمتر خرج کنی همون مزدا یا سراتو بگیر .
ضمن ایمنی یه ماشینی بگیر که خدمات پس از فروش خوبی هم داشته باشه
مثلا حتی اگه بخای بینه مزدا3 و سراتو هم انتخاب کنی ولی من باشم مزدا3 برمیدارم چون پشتیبانی گروه بهمن بهتره
سی فایو درسته عالیه ولی مثلا آریون تویوتاست که گارانتی خوبی داره و باز قطعات تویوتا تو ایران در دسترستره تا سیتروین