البته فکر کنم اگه خیلی زیاد تلش کنی قدت از 194 به بالا تر نمیره
Printable View
البته فکر کنم اگه خیلی زیاد تلش کنی قدت از 194 به بالا تر نمیره
هیچ معیار خاصی وجود نداره که کی دیگه رشد نمی کنی. به خیلی چیزا از جمله وراثت هم وربوط میشه.
من الان 24 سالمه تا سال پیش میلیمتری قد می کشیدم. الان 180 شدم. البته دوران دبیرستان خیلیییییییی فسقلی بودم حدود 160 اینا.
الان دوستامو ببینم باورشون نمیشه من اینقدر شدم.
همان طور که دوستان گفتند ورزش به خصوص ورزش های پرشی (مثل والیبال، بسکتبال، طناب زدن ) و کششی مثل بارفیکس خیلی خوبه واسه ی قد کشیدن. ازبین اینا طناب زدن و بارفیکس که تنها می تونی انجام بدی خیلی خوبه.
بدنسازی نمی خواد بری چون خراب می کنه رشدتو.
تغذیه ی سالم هم خیلی موثر. چربی و قند رو کم کن بجاش از پروتئین و اینای طبیعی استفاده کن.
اگه خواستی یه رژیم غذایی واست پیدا می کنم میذارم البته کلی.
دوستان روی چه حسابی میگن بدنسازی رشد خراب میکنه؟! اون فشاری که تو بدنسازی به بدن وارد میشه باعث میشه ترشح هورمون رشد برای رشد عضلات... بره بالا و اون موقع هست که توی رشد قد تاثیر داره (البته در سنین رشد)
در مورد حرکات پا هم بگم که بیشتر تاثیر را اتفاقا دارن البته گفته میشه حرکاتی مثل اسکات و پرس پا تاثیر منفی دارند ولی برای حرکات دیگه اثبات شده که بیشترین تاثیر توی ترشح hgh دارند
بچه ها صفحه رشد چيه ديگه ؟
من 176 قدمه و قدر پدرم 180 و مادرم 160 بوده
متولد مهرماه 1369 هستم
آيا بازم جاي رشد دارم ؟
چند سال پیش یه معلمی داشتیم(سال اول دبیرستان-دبیر زیست)می گفت که بدنسازی باعث میشه استخوان های بدن فشرده بشن و جلوگیری از رشد قد میکنه(در سنین رشد)حالا نمیدونم دقیقا چه قدر حرفش صحیحه.نقل قول:
خوب وقتی که به وسیله ی ورزشهای کششی دیگه میشه این مسئله رو به دست اورود چرا باید ریسک کنه یه نفر؟نقل قول:
فشاری که به وزنه زدن به آدم میاره رشد را کاهش میده.
ولی بهترین ورزش ورزش های کششی و پرشی هست.
مثلا اگه طی چند مرحله 10 بارفیکس بزنی یا از بارفیکس خودتو توی هوا نگه داری خیلی موثره.
همچین چیزی اثبات نشده که باعث کاهش رشد میشه اصلا من به بدنسازی کاری ندارم کلا میگم ورزش هایی که فشار سنگینی به ادم میاره باعث افزایش هورمون رشد میشه حالا هر ورزشی میخواد باشه
ناشکری نکنید ...
قد بلند هم معایب خودش رو داره
کمر درد و زود تر افتاده شدن از معایب قد بلند هست
البته خودم هم 186 قدمه و 16 سالم هست ولی به خاطر ورزشی که میکنم ( قایقرانی روئینگ) همچنان به قد بلند تر احتیاج دارم!!
بزرگترین مشکلشو یادت رفت از وقتی 190 رو رد میکنی همش کلت میخوره به درو دیوار :دی کمر درد که فکر نکنم ربطی داشته باشه اگه صاف وایسی مشکلی نخواهی داشت فقط توی پرایدو پیکان اذیت میشی :دینقل قول:
نه عزیز من . قد بلند خیلی محاسن هم داره اینکه اگر به اندام خودت برسی خیلی خوش هیکل و خوش تیپ می شوی .نقل قول: