-
شما TVIME رو بگیرید . مشکل صدای کپچر بر میگرده به استاندار پخش دیجیتال ایران باید فایل رو تبدیل کنید با برنامه کانورتر
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
برای دانلود HYPER MEDIA اگر دقت کنید حتما چک کنید .
-
آها. خیلی ممنون. برنامه Hyper داره الان دانلود میشه. فقط اگه میشه بگید چه برنامه کانورتوری.
فوق العاده هم ممنون بابت جواب دادن سریعتون.
من با کانورتور های Xilisoft AVI MPEG Converter 3 و WinMPG Video Convert و Blaze Video Magic چک کردم. سومی کلا اد نمیشه فایل. دوتای اولی هم نمیتونن تبدیل کنن
من با WinAVI Video Converter تونستم تبدیل کنم به AVI ولی بازم صدا نداره.
-
سلام دوست عزیز من یاد ندارم تاپیک بسازم عذر میخوام این آخرین سوالمه.
مشکل من رفع نشد برندشم یا مجیک هست یا vga دقیق نمیدونم ولی من زنگ زدم یکی گفت تنظیماتشو ببر رو ایران بعد اسکن کن تا کانالا بیاد ولی وقتی رفتم دیدم تنظیماتش united state هست و رو هر کشوری میبرم ارور میده و بر میگرده رو united state طرف گفت زنگ بزن از رو کارت گارانتیش به مرکز خریدش ولی من کارت گارانتیشو که ندارم شما دوستان نمیدونید باید چیکار کنم خواهشا کمک فوتبال تا یه ساعت دیگه شروع میشه!
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
از صاحب تاپیک عذر میخوام .با برنامه های دیگه نمیشه آوردش؟اگه میشه معرفی کنید
-
سلام
من Hyper Media Center رو نصب کردم و تنظیماتش درست شد این نسخه ای که گرفتم و الان راحت پخش میکنه. ضبط که میکنه به فرمت ts هست ولی باز هم صدا نداره. درواقع الان تنها مشکل من همین بی صدا بودن فیلم کپچر شده توسط کارت TV هست که اگه اونم لطف کنید بگید چه کانورتوری صدا رو بهش میده عالی میشه.
ممنون
-
فایل ضبط شده با Tivme رو با Blaze HDTV Player که فایل های ضبط شده با خودش رو با صدا میداد(فقط تو خود نرم افزار، برای نرم افزارهای دیگه فایل های بلیز هم صدا نداشت) چک کردم. با اون هم حتی صدا نداره.
اگه میشه سریعتر راهی رو بگید. چون میخوام فردا یه چیزی ضبط کنم.
ممنون
-
شما برنامه FORMAT FACTORY تبدیل کنید . مشکل صدا فعلا تمام کارتهای دیجیتال باهاش دست و پنجه نرم میکنند
-
سلام
آقا نمیدونم ازتون چطوری تشکر کنم. عالی شد و کاملا کار کرد. فوق العاده هم ازتون ممنونم. امیدوارم به درد بقیه هم بخوره این تاپیک.
باز هم از شما ممنونم که با راهنمایی هاتون کمک زیادی به من کردید.
ممنون
-
کد:
http://www.daryacomputer.com/Doc/TVCard/TiVme%20user%20manual%20(Persian%20V1.0).rar
-
کد:
http://www.daryacomputer.com/Doc/TVCard/TiVme%20user%20manual%20(Persian%20V1.0).rar
-
سلام.
خب این تاپیک رو مجبورم دوباره باز کنم به این علت که من از اون موقع تا الان خیلی تبدیل نکردم ولی امروز تبدیل کردم و دیدم که صدا و تصویر با هم فاصله دارند. علتش چیه؟