واسه من یکی ثابت شده که زدن همچین تاپیکایی زیاد فایده نداره :31:
حالا شاید این یکی فایده داشته باشه :27:
به نظر من حرفای سعید همش منطقیه اما من نمیدونم چرا پرویز جان هنوز Unity رو ندیده و داره قضاوت میکنه که کدومش بهتره !!! :18:
نقل قول:
در ضمن سعید جان شکی نیست تو راحتی کار UNTIY بهتره اما در خروجی UDK بهتره
راستش من UNTIY ندیدم ولی رفیقم دنلودش کرد گفت رندر UNTIY خوب بود ولی رندر UDK چیز دیگه بود!
ولی سعید با دو تا انجین کار کرده :20:
البته من قصدم نیست از یکی طرفداری کنم چون منم با UDK کار نکردم پس قضاوت نمیکنم ولی تا حدی که اطلاعات دارم با سعید موافقم.
من چون کارت گرافیک کامپیوترم سوخته UDK توش اجرا نشد :21: ولی با Unity خیلی راحت کار میکنم.
شاید اینم بشه گفت یکی از مزیت های Unity هست که حتی رو سیستمایی که کارت گرافیکشون سوخته اجرا میشه :31: و از این لحاظم محدودیت نداره !!
البته باید صبر کنیم ببینیم یونیتی 3 اجرا میشه یا نه :31: ولی فکر نمیکنم از این بابت مشکلی داشته باشه.
نقل قول:
از FaceFX شروع ميكنم : اين قابليت رو شما خيلی راحت و با كيفيت بهتر ميتونيد توي Poser يا برنامه هاي مختلف انيميشن سازي داشته باشيد ( فكر كنم يه پلاگين مايا هم اين كارو ميكرد- مطمئن نيستم - ) و اين نرم افزار ها بسيار راحت تر از UDK اين كار رو انجام ميدن و به دليل ساپورت Unity از فرمت هاي مختلف و بسيار زياد شما ميتونيد انيميشن براي لب رو كه اتوماتيك ( مثل FaceFx ) درست شده توي Unity ايمپورت كنيد و از اون لذت ببريد
البته من این کار رو با برنامه ی Poser تست کردم و جواب نداد !! چون وقتی به FBX تبدیل میشه Lip-Sync رو از بین میبره ولی تا حالا با Max یا Maya تست نکردم :31: ولی مطمئنم جواب میده.
در ضمن نمونه بازی های ساخته شده با یونیتی از Lip-Sync هم استفاده کردن.
نقل قول:
كدوم امكاناتش رو از بين ميبره ؟ من الان دارم از يونيتيه كرك شده استفاده ميكنم و تنها مشكلي كه داره اينه كه موقع Open Project ميپره بيرون كه اين مورد هم با تيك زدن يك گزينه در تنظيمات يونيتي حل ميشه
کدوم گزینه ؟ :31:
نقل قول:
برنامه نويسيه Unity واقعا ساده هست و با اين حرف موافقم .. حتي كسي كه از برنامه نويسي چيزي ندونه با خوندن 1 مقاله ي فارسي براي برنامه نويسي Unity و Help برنامه راحت اون رو ياد ميگيره و ميتونه هر چي كه به ذهنش رسيد رو ( بستگي به همتش داره ) با كيفيت عالي طراحي كنه
البته من با این حرف سعید موافق نیستم :5:
آخه برنامه نویسی مگه بچه بازیه :31:
با این حرفت برنامه نویسی رو خیلی خیلی ساده نشون دادی !! ولی همچین چیزی نیست.
کسی که مفهوم برنامه نویسی رو خوب متوجه نشه چه جوری بیاد واسه محیطای سه بعدی برنامه بنویسه !!
با خوندن چار تا هلپ و مقاله هم نهایتا بتونه چند تا کدش رو حفظ کنه نه این که یاد بگیره.
واسه یاد گرفتن صد در صد مفهوم برنامه نویسی لازمه.
اونقدر ها هم که میگید برنامه نویسی یونیتی ساده نیست !!
برنامه نویسی FPSC هم خیلی خیلی آسونه ولی به یکی که هیچ چی از برنامه نویسی ندونه بگی یاد نمیگیره :31:
به نظر من این که کار با یه انجین سخت تره اصلا دلیلی نمیشه که بهتره !!
بیایم بگیم چون برنامه نویسی یونیتی (مثلا) آسونه پس انجینش بده ! :11: