-
پس بنظر شما این قضیه از کجا آب می خوره
مخابرات یا اینا که به اصطلاح نماینده پارس آنلاین هستن ؟
من تصور نمی کنم خود پارس آنلاین مرکزی (تهران) همچین گیری داده باشه چون اون به نفعشه که اینا پهنای باند بیشتری رو اجراه کنن
پس این یا حقه خودشون یا می گن مامور نظارت گیر داده !؟
اصلا حرفی از مخابرات نمی زنن!
اونجا آشنا دارم می تونم بپرسمقیه چیه اما می خوام اول از اینجا مطمین بشم
احتمال می دم حتی پارس آنلاین تهرانهم در جریان نباشه
-----------------------
-------------------------
نظر دوستان چیه ؟؟؟
-
درومورد محدودیت سرعت این یک قانون هست و ابلاغ شده است به همه pap ها .
این جور بحثها به جایی نمی رسه به جای این که دنبال مقصر بگردید دنبال یک راه حل باشید که این اشتباهی که باعث محدودیت سرعت شده باید برداشته بشه.
یه سرچ تو اینترنت بزنی اطلاعات خوبی گیر میاری.
همین سرعت اینترنت کشورمون باعث شده تو دنیا مضحکه عالم وادم باشیم.
وقتی که کاربرای اینترنت به همین سرعت 128 کیلوبیتی راضی هستند خوب دیگه معلومه سرعت اینترنت همینقدر می مونه ولی وقتی درخواست سرعت بیشتری بکنند وقتی درخواستها بیشتر بشه و به خواست عمومی تبدیل بشه
حتماً محقق میشه.:46:
همه باید اینترنت پرسرعت به معنای واقعی ایش را بخواهند تا همه نخواهند نمی شود
-
جناب wichidika
من فقط می خوام 1 چیز بدونم این چیزی که اینا می گن قانونیه یا نه ؟؟؟
------------------------
یادمه که با نامه اشتغال به تحصیل بالای 128 می دادن اما الان این نمایندگی پارس آنلاین می گه دیگه نمی دن راست میگه یا دروغ ؟؟؟
---------------------------
سایتهای مختلفی رو بررسی کردم اما مصوبشو ندیدم
سایت زیر ساخت
سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سایت فناوری اطلاعات ایران
همه چی بود جز مصوبه adsl
============================
کد:
http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=da20624f-7cfc-49ab-b276-f41a4167aaea
این لینک رو ببینید
-
اختصاصي/ تحقق دولت الکترونيک به افزايش سرعت اينترنت نياز دارد
تهران - معاون نوسازي و تحول اداري معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني گفت:براي تحقق دولت الکترونيک و ارايه خدمات الکترونيکي توسط دستگاههاي دولتي به مردم، به افزايش سرعت اينترنت در کشور نياز داريم.
"احمد بزرگيان" روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: يکسري تصميمات در کار گروه فناوري اطلاعات و امنيت (فاوا) براي افزايش پهناي باند و سرعت اينترنت اتخاذ شده است.
وي افزود: براساس تصميمات اتخاذ شده در اين کارگروه اگر دستگاههاي دولتي براي عرضه خدمات الکترونيک به پهناي باند بيشتري نياز داشته باشند وزارت ارتباطات موظف به تامين نياز آنها است.
بزرگيان گفت: وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات نيز براي تامين نياز دستگاهها از جمله افزايش پهناي باند اينترنتي اعلام آمادگي کرده است.
وي با بيان اينکه براي دستگاههاي دولتي محدوديت پهناي باند اينترنت وجود ندارد، افزود: با تامين نياز دستگاههاي دولتي در رابطه با پهناي باند اينترنتي مناسب، ارتباط بين دستگاه ها بطوري تسهيل مي شود که کاربران اينترنت نيز به راحتي مي توانند به خدمات الکترونيک دسترسي داشته باشند.
معاون نوسازي و تحول اداري معاونت توسعه مديريت و نيروي انساني، سال 89 را سال آغاز تحقق دولت الکترونيک و خدمات الکترونيکي دستگاههاي دولتي به مردم ذکر کرد و افزود: تحقق دولت الکترونيک علاوه بر صرفه جويي در منابع و اعتبارات، اثرات اجتماعي و اقتصادي بزرگي به همراه خواهد داشت.
-
جناب wichidika
واسه من فعاله اما لطف می کنید منو راهنمایی کنید که از کجا چک کنم ببینم فعاله یا نه
-
ظاهراً اینطور شده. قبلاً خود شرکت بیشتر کارهارو انجام می داد و تقریباً با یه کار صوری اینترنت با سرعت بالاترو به کاربر معمولی اعرضه می کرد. با یه گواهی ساده یا نامه از محل کار و ... اما الان مخابرات گیرشو بیشتر کرده و دست اونا کوتاه تر از قبل شده.:13:
-
tenacious شما می گید که اینا واقعا دست خودشون نیست و فشار مخابراته !؟