عزیز GPRS رو که بهینه کنی میشه EDGE همیننقل قول:
Printable View
عزیز GPRS رو که بهینه کنی میشه EDGE همیننقل قول:
قربونت بیا یکم توضیح بده چی کار کنیم باید خیلی خوب باشه مخصوصا برای سره کار که به اینترنت دست رسی نداریم در ضمن گوشی من امنیا اچ دی i8910 هستش نمیدونم ساپورت میکنه یا نه؟نقل قول:
عزیز GPRS رو که بهینه کنی میشه EDGE همین
چطوری حالا این gprs رو بهینه کنیم بشه EDGE ؟؟؟؟
سلام لازم نیست که شما کاری کنید وقتی که انتن دهی خوبی داشته باشی و گوشی شما هم EDGE هم ساپورت کنه 0 که فکر کنم بکنه ) و سیم کارت ایرانسل هم داشته باشید این کار امکان پذیر هست
فقط کافیه GPRs رو تنظیم کنید خودش اتوماتیک سرعت رو زیاد میکنه ضمن اینکه در ضتویحات با نوشتم که باید این طرح بسته های رویایی رو فعال کنی که بزودی یه توضیح کامل برای مودم و ... مینویسم
متاسفانه من یه ویندوز عوض کردم ولی کل هاردم جابجا شده .... فعلا این مصیبت عظما رو تموم کنم روی چشم پست اول و دوم رو که رزرو کردم کامل توضیح میدم.
فقط کافیه به سایت ایرانسل برید در قسمت مروبط به طرحهای تابستان میتونید شرایط رو مطالعه کنید همش ماهی 10 تومنه ولی سرعتش در حد 256 نامحدود هستش .
خوبیش هم اینه که محدودیت نداره
من aDSL خودمو میخوام لغو کنم از هیمن بسته ها استفاده کنم.
من الان یک روزه گرفتم......زیاد جالب درنیومده در حالی که انتن هم فوله و دکل هم نزدیک صد متری با من فاصله داره...صفحه دیر باز میشه و دانلود بیشتر از 7 بالاتر نمیشه........چطوری بعضی از دوستان بالای 20 دانلود میکنند؟؟؟
دوستان کم لطفی میکنند پست اول این تاپیک رو نمیخونند بعدا شاکی میشن که چرا اینجوری شد چرا اونجوری شد. خوب من این همه زحمت میکشم که شما نگید چرا سرعت من کم هست.!!!نقل قول:
علت این مسئله در پست شماره یک همین تاپیک کامل داده شده . زحمت بکشید مطالعه بفرمایید.
نقل قول:
این مسئله از شما که قدیمی هستید بعید بود :31:
الان دارم با 28 دانلود میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در مورد این سرویس چند تا نظر داشتم:
این سرعتش دقیقا برابر با سرعت 256 مخابرات هست
اینم پینگش در بهترین حالت:
اما به نظر سرعتش نسبت به قیمتش خیلی خوبه ولی باید به چند نکته ی مهم توجه کرد:
1) مهمترین نکته اینه که معلوم نیست این سرویس با چه سرعتی ارائه میشه و این تضمین وجود نداره که همیشه 28 کیلو بایت پهنای باند داشته باشه یعنی شما این سرویس رو با نام سرویس 256 kbps خریداری نمی کنید و در نتیجه در ادمه می تونه هر سرعتی که مایل بود ارائه بده یعنی میتونه سرعت رو به 128 هم کاهش بده چون در قرارداد تضمین میزان پهنای باند مشخص وجود نداره
2) پینگش خیلی بالاست و اصلا خوب نیست
3) چند درصد از افراد حاضرند که 1 ماه بطور 24 ساعته گوشیشون رو به usb متصل کنند و از پهنای باند در اختیارشون استفاده کنند؟ جوابش اینه که درصد بسیار پایینی مگر اینکه گوشی قدیمی با قابلیت اتصال به این سرویس داشته باشند که براشون اهمیت نداشته باشه که گوشیشون خراب بشه که تعداد این افراد هم کمه
ضمن اینکه دانگل ها هم به تعداد زیاد وارد نشده و قیمت بالایی دارند و در نتیجه افراد زیاد به طرفش ممکن نرن
همه ی این چیز هایی که در مورد 3 گفتم رو ایرانسل می دونه و به نوعی استفاده از پهنای باندش عملا کمه و برای همین فعلا با این میزان پهنای باند ارائه میده
نتیجه:
من میگم فعلا به قیمتش خیلی می ارزه ولی اگر جای دوستان بودم در ابتدا هزینه برای خرید لوازمی مثل دانگل نمی کردم چون این نکته خیلی مهمه که تضمینی برای پهنای باند وجود نداره و اگر بعدا پهنای باند رو کاهش بده ضرر می کنید
ویرایش:
این هم تعریف EDGE از نظر سایت معتبر GSMARENA:
می بینید در عمل یا به قول این سایت نوعا این سرویس محدود به سرعت 135kbps هست!!!!! :کد:http://www.gsmarena.com/glossary.php3?term=edge
The theoretical maximum speed is 473 kbps for 8 timeslots but it is typically limited to 135 kbps in order to conserve
spectrum resources
ویرایش2:
طبق همین لینک گوشی های معمولی که قابلیتEDGE رو ندارند، هم می تونن از این سرویس استفاده کنند ولی بطور خودکار به gprs تغییر پیدا می کنه و سرعت به اندازه ی gprs دریافت خواهد شد:
Both phone and network must support EDGE, otherwise the phone will revert automatically to GPRS.
کینگ جان!! منم به مشکل تو دچار شدم!
رفتم PC STUDIO جدید رو دانلود کردم و نصب کردم ولی دیگه درایور MODEM USB1.0 رو نمیشناسههههههه
خداااااااااااا
میخوام سرمو بزنم تو دیوار. و میشه گفت میتونم کمی باهات همدردی کنم!!
میگی چیکار کنم!؟ تو که به این چالش ها دچار شدی چه کردی حل شد مشکلت!؟
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
راستی. تو که میگی شلوغ بودن خط ممکنه دچار کم شدن سرعت بشه پس یعنی سرعت در شب یا صبح زود میتونی زیاد باشه؟ درسته؟
من دیشب واسه تست توی خودگوشی چند تا فایل رو گرفتم. فوق العاده بود!! (البته بماند که کلی هزینه شد) ولی فکرکنم رسیوم حدودا 20 بود! شاید هم بیشتر. من فایل موزیک رو توی 4 دقیقا حدودا میگرفتم! با حجم حدودا 7مگ!
خوبه؟
البته زیاد دیر وقت نبود من این تست رو ساعت 10 انجام دادم!!!
اعصابم خورد شد موردم گوشیم رو نشناخت!! تو نت هم هرچی سرچ میکنم لینک پیدا نمیکنم!! یه بار هم کلا پاک کردم از اول نصب کردم بازم نشد!! واقعا گو گیجه گرفتم!!!!!!!!!!
خوب. انگار دست شد! آخیییش!
فقط یه سوال. ببین من میرم اینجا
Pc Studio >> Toolbox>>internet connector
فقط یه سوال!
من چه سروری یا چه کشوری رو انتخاب کنم؟ ایران نداره!!
یک بار وصل شدم اصلا رسیو نداشت! ولی خوب حالا باز امتحان میکنم! راستی. من باگوشیم تو حالت خاموش هم تونستم مودم رو بشناسم! ولی اونطوری فقط باید با کانکشن خود ویندوز وصل بشی×
من که نفهمیدم گوشیت چیه ولی این روش رو امتحان کن! خاموش کن بعد بزن به سیم ببین مودم رو میشناسه !