امیر جان البته با این پول مدلهایی که شما گفتی تمیزش گیر نمیاد! ولی ایشون میتونن با این پول 82-83 تمیز گیر بیارن!نقل قول:
Printable View
امیر جان البته با این پول مدلهایی که شما گفتی تمیزش گیر نمیاد! ولی ایشون میتونن با این پول 82-83 تمیز گیر بیارن!نقل قول:
تيپ 5 ميتونم بخرم ؟
بله میشه خرید. مدل 83نقل قول:
خوب میتونی گازسوزش کنی اگر پولت نرسید با شرایط خوب اقساطی گاز سوزش مبکنننقل قول:
206 درست دوم نگیر پشیمون میشی
206 قطعاتش گرونه اما در عوض دیر خراب میشه!نقل قول:
206 درست دوم نگیر پشیمون میشی
اگه در موقع خرید 206 دقت بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد!
الان از 206 گنده تراش در بازار دست دوم مثل ازرا و کمری معامله میشه!
206 هم همین طور! باید موقع دقت با یک فرد به اصطلاح وارد به ماشین بری بخری تا سرت کلاه نره!
206 رو جوونا میخرن عزیزم جوونام که ماشاالله اصلا اهل گاز دادن به ماشین نیستن اما 405 رو میشه از ادم مسن خرید که از ماشین مواظبت کرده من خودم چند ماهه بین این 2 تا گیر کرده بودم ولی 405 رو انتخاب کردم چون دیگه حوصله دردسر رو ندارم
چند تا از دوستامم 206 دارن از هرکددم پرسیدم گفتن 206 دست دوم اذیت میکنه
این عامل نمیشه!نقل قول:
رو جوونا میخرن عزیزم جوونام که ماشاالله اصلا اهل گاز دادن به ماشین نیستن اما 405 رو میشه از ادم مسن خرید که از ماشین مواظبت کرده من خودم چند ماهه بین این 2 تا گیر کرده بودم ولی 405 رو انتخاب کردم چون دیگه حوصله دردسر رو ندارم
چند تا از دوستامم 206 دارن از هرکددم پرسیدم گفتن 206 دست دوم اذیت میکنه
کی گفته 206 دردسر داره؟؟؟؟؟!!!!!نقل قول:
حوصله دردسر رو ندارم
بله 206 که بخری 6 تومن اونم مدل 82 اره دردسر داره !
اگه با قیمت مناسب و با کارکرد مناسب و بدون تصادفی و دقت بیشتر در موقع خرید هیچ مشکلی نداره!
ماشین به همون اندازه که بهتون حال میده نیاز به نگهداری داره و به همون میزان هم شما باید به ماشین حال بدید!نقل قول:
جملتون راجع به 206 و جوون ها در مورد همه صدق نمیکنه!
واللا من که تو همین سایت هم هرجا دیدم گفتن 206 دست دوم نخرید هالا شما اینجوری پافشاری میکنی دلیلشو نمیدونم تصمیم با دوستمونه من که از انتخابم راضی امنقل قول:
اگه پول صفر خریدن هر ماشینی رو داشته باشید خرید دست دومش اصلا توصیه نمیشه! ولی وقتی بودجه تون پایین تر از مدل صفر هستش بهترین کار خرید دست دوم تمیز اون ماشینه!نقل قول:
واللا من که تو همین سایت هم هرجا دیدم گفتن 206 دست دوم نخرید هالا شما اینجوری پافشاری میکنی دلیلشو نمیدونم تصمیم با دوستمونه من که از انتخابم راضی ام
نه در مورد 206 و بقیه ماشینهای پردردسر(زانتیا و ....) بلکه در مورد کارکرده خریدن تمام ماشینها باید همه چیز رو در نظر گرفت!