می تونید کمی از قسمت های داخل بازی بگید
Printable View
می تونید کمی از قسمت های داخل بازی بگید
مثلاً كجاها يكم واضح تر بگيدنقل قول:
مثلا طرز بزرگ تر کردن شهر ها تبدیل روستا ها به شهر چگونگی ساخت منجنیق
عوامل نارضایتی مردم اینطور بحث ها طریقه ساخت شهر جدید
متوجه شدمنقل قول:
در ابتدا چند شهر در اختيار شما قرار مي گيره. براي پيشرفته كردن شهر شما بايد روي شهر كليك كنيد و بعد دكمه ي B رو فشار بديد در اين صفحه مكان هاي جديد براي ساخت نمايش داده ميشه كه پول و زمان ساخت نيز مشخص شده
با ساخت ساختمان هاي جديد شهر پيشرفت ميكنه براي ساخت منجنيق بايد مراحل ساخت تير اندازان رو يكي يكي طي كنيد يعني در ابتدا با ساخت ساختمان تير اندازان قلاب اندازان به وجود مي آيند بعد تير اندازان و .... تا به آخرين سطح برسد
اگر سطح ماليات زياد باشد و يا سربازان كمي در شهر وجود داشته باشند و يا با آمدن بلاياي طبيعي حاكم كاري نكند مردم كم كم ناراضي مي شوند و حتي ممكن است دست به شورش زده و انقلاب كنند!
براي بدست آوردن شهر هاي جديد بايد با ديگر قوم ها بجنگيد و قلمروي خود را اقزايش دهيد البته راه ديگر آن است كه توسط يك ديپلمات از آن ها بخواهيد. كه شهر را به شما بدهند كه معمولاً اين كار را انجام نخواهند داد!
اگر اشكالي بود در خدمتم.
یه هفته دیگه بعد از کنکور بعد از چند ماه soltan دوباره میاد تو فروم و مشکل همتون رو حل میکنه.
من الان تو دهکدم سرباز زیاد دارم مالیات هم کم میگیریم یعنی درجه مالیاتم روی low هست ولی مردم باز ناراضی هستند بلایای طبیعی که میاد باید چکار کرد من نمی دونم راهنماییم کنید
بعدش اون یکی نخسه رو شما بازی کردید که توش ساسانیان ایران هم داره ؟ نخسه ی بابارینه رو میگم
آيا اون شهر حاكم داره؟ چون يكي از دلايل ناراحتي مردم نبود حكمران در شهره.نقل قول:
اگه داره كه نمي دونم چون تا بخال براي من اين پيش نيامده.
اگه طائون آمد شهر رو قرنطينه كنيد اگه زلزله و ... اتفاق افتاد با گرفتن ماليات كم مردم رو راضي نگه داريد
همه ي اين ها رو كه گفتم خود بازي ميگه.
يه نسخه دارم اسكندر ولي بربرها ولي اين كه شما گفتيد رو ندارم. البته دشمن اصليه اسكندر ايرانيان هستند.
من نمی دونم کی زلزله میاد کی طاعون میاد شهرم حاکم داره
شهر رو چجوری باید قرنطینه کرد ؟
منظورم نخسه ی Rome Babarine Invanson بود شما اینو دارید؟
تو نخسه اسکندر ایرانی هم هست چه سلسه هایی داره از ایران
هر موقع بلاياي طبيعي بياد كنار صفحه مي نويسه و شما متوجه مي شيد خود راوي هم مي گه.نقل قول:
براي قرنطينه كردن بايد تمام راه ها رو بايد بست و اجازه نداد كسي وارد و يا داخل شهر بشه.
بله اين نسخه رو دارم ولي زياد بازي نكردم.
نقل قول:
پس فکر میکنم همین بستن راه های شهر یکی از علل نارضایتی مردم هست چون من الان تمام راه ها رو بستم نمی دونم طاعون اومده یا نه
حاکم تو شهر دارم و چون با ترینر بازی میکنم از مردم اصلا مالیات نمیگیرم نیرو هم تا خره خره تو شهر ریختم الان 130 تا جنگ بردم و12 تا باختم
جوابمو تو نخسه اسکندر در پست قبلی ندادید ولی بازم ممنون اطلاعاتتون خیلی به دردم خرد اگه بازم چیزی در این رابطه ها میدونید منو بی خبر نزارید