اولویت اول با 2370 است...نقل قول:
اگه این مانیتور رو پیدا نکردی میتونی رو مدل اسوس حساب کنی...
Printable View
اولویت اول با 2370 است...نقل قول:
اگه این مانیتور رو پیدا نکردی میتونی رو مدل اسوس حساب کنی...
بعد یه سوال دیگه
کابل HDMI مانیتور تو چه مواردی استفاده میشه
اگه میشه کامل توضیح بدبد
کابل HDMI فقط برای اتصال به کنسول های بازی مثل PS3 و XBOX و همچنین دستگاه پخش بلو ری قابل استفاده است و نمیشه ازش در PC استفاده کرد یا در واقع میشه گفت هنوز مانیتوری ساخته نشده که بتونه به وسیله HDMI به PC متصل بشه.
نقل قول:
پس کابل HDMI کارت گرافیک برای چیه ؟
تنها دیزپلی ای که میتونه از طریق کابل HDMI به پورت HDMI ی گرافیک وصل بشه... تلویزیون های ال سی دی ای هستند که HDMI دارند و ساپورت میکنند. در واقع کلا PC رو فقط به تلویزیون های دارای پورت HDMI میشه وصل کرد و HDMI مانیتور اصلا به HDMI گرافیک ربطی نداره و کاربرد هر کدام جداگانه است...
حالا که برای بازی میخای پیشنهاد میکنم یک مانیتور فول hd بگیرینقل قول:
1. در مورد خرید کیس شک دارم و موندم که یک کیس فقط بگیرم و یا مانیتور هم باهاش بگیرم
من الان یه samsung bw 1953 دارم حالا خودتون پیشنهاد بدین که فقط کیس بگیرم و یا مانیتور هم باهاش بگیرم
و دلیلش هم لطفا بگین
2.این سیستم رو 90% برای بازی میخوام
یک سوال مهم دیگه :
با توجه به سیستمی که اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردن و کاربرد فقط بازی از کامپیوتر
به نظرتون ویندوز xp 64 بیت بگیرم یا 32 بیت ؟ [ فقط xp باشه چون همه بازی های قدیمی هم راحت میاره بالا ]
مثلا یه جا خونده بودم 32 بیتی ram بالاتر از 4 گیگ اجرا نمیکنه !! و با توجه به اینکه نرم افزار برای 64 بیت خیلی کمه لطفا دوستان بگن از کدوم بگیرم و چرا
ممنون :11:
اگه واسه xp میخواهید .....من 32 بیت رو ترجیح میدم.چون همون طور که خودتون میدونید نرم افزار های 64 بیتی یه مقدار مشکل ساز هستند و البته این نظر من هست و به کاربرد خودتون بر میگرده که کارتون با نرم افزار 64 بیتی هست یا نه.....ولی اگه هدف بیشتر بازی هست که هم 32 بیت و هم 64 واسه بازی مناسبند و هیچ فرقی نداره....
بله درسته ویندوز xp رم بالاتر از 4 گیگ رو نمیشناسه و باید از نسخه ی 64 بیتیش استفاده کنیدنقل قول:
مثلا یه جا خونده بودم 32 بیتی ram بالاتر از 4 گیگ اجرا نمیکنه
نقل قول:
یعنی اگه بالاتر از 4 گیگ ببندیم کار نمیکنه ؟؟
دیگه چه مشکلاتی پیدا میکنه با این سیستم :
M.B:GIGABYTE 890FXA-UD5 270.000 این مین قابلیت اورکلاک بالایی داره...
CPU:PHENOM II X6 1090T 3.2GHz 312.000
CPU COOLER:TUNIQ TOWER 120 EXTREME 50.000
RAM:CORSAIR DOMINATOR 4GB (2&2GB) DDR3 1600 CL8+FAN 200.000
VGA:SAPPHIRE 5870 1GB GDDR5 445.000
POWER:GREEN GP885B 145.000
CASE:GREEN FUSION 95.000
H.D.D:X2 WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 500GB RAID0 120.000
O.D.D:HP 1270i 24X 34.000
LED:ASUS MS238H 360.000
ALL:2.031.000
لطفا همه مشکلاتی که 32 بیت ممکنه با این سیستم ها پیدا کنه رو بنویسید از جمله با ram این سیستم مشکل پیدا نمیکنه ؟؟