برخی اوقات هم نتیجه عکس میده.
میبینی رفتی تو فکر کسی هم نیست درت بیاره.چون سکوت خفنی داره
من چندین بار دیدم.
Printable View
برخی اوقات هم نتیجه عکس میده.
میبینی رفتی تو فکر کسی هم نیست درت بیاره.چون سکوت خفنی داره
من چندین بار دیدم.
خواهش میکنمنقل قول:
آره برمیگردم خونه چون نزدیکه به خونمون تقریبا دوباره عصر میام
اینجا که ما میریم یه سری ناهار میارن اصلا هم ضایع نیست. دور وبر کتابخونه یه ساندویچی هست یه سری هم میرن اونجا ناهار یه چیزی میخورن
نه من کتابخونه علامه طرشتی میرم:20:نقل قول:
اقا بهنام شما احیانا کتابخونه بلوارفردوس نمیرید ؟
اگه تنها هستی برو ولی اگه میخوای با کسی بری اشتباه محضه
از من با تجربه بشنو
سلام
ببخشید این تاپیک قدیمی را بالا اوردم ولی نخواستم تاپیک جدید بزنم
من در خانه نمیتونم درس بخونم مشکل دارم
برم کتابخونه میشه درس خوند؟
کتابخونه خیلی خوبه.من نمیرم.اما همین که دیگران دارن درس میخونن.تو هم یه جورای دوست داری بخونی.
دوستانی هم پیدا میکنی.
بدیش اینه که لباسات راحت نیست
درود :40:نقل قول:
خوبیش اینه که
با لباس راحتی که نمیری کنکور بدی دی:
اون دیگه خیلی لوس میشه.
حالا ما همیشه تو خونه زیر پتو درس میخونیم .کنکور 89 هم راحت دادیم.
فضای ازمون موسسات میتونه تمرینی باشه واسه جلسه کنکور
سلام بچه ها...
من چون مشغول مطالعه به صورت شدید:31: هستم زیاد سر نمی زنم این جا ولی چند تا نکته کلی در مورد کتابخونه... ( دو پاراگراف اول همه ترین مطلب که پاسخ خیلی هاست )
اول از همه کباید بگم کتابخونه بهترین راح حل برای افراد برون گرا هست و سم برای فرد برون گرا.
اما این برونگرا یعنی چی؟؟؟ برونگرا فردیه که مثلاً وقتی میخواد درس بخونه به طور مکرر اهمال کاری میکنه... کارشو عقب میندازه... از اتاقش میزنه بیرون تا ببینه این سریال چیه... گوشش به حرفای بقیه تو خونست و آمادگی جواب دادن به اونا رو داره( زمانی که باید روی مطلبش تمرکز کنه) پس بهتره این فرد در محیطی مثل کتابخونه که نوعی اجبار در اون داره بره.
اما فرد درون گرا کسی هستش که فقطی سرش رفت روی کتاب بره توی فکر و خیال... غرق در افکار و رویا بشهووووو... دیگه پرت پرت... برترین راه حل برای این افراد درس خوندن توی خونهست. اما باید مثلاً به یکی سفارش کنن که هر چهل دقیقه (یا هر بازه زمانی دیگه ) مثلاً براشون چای یا اب بیارن یا بهش سر بزنن تا نتونه توی فکر و خیال بره....
اما یک تجربه شخصی... روش خوندن من از قدیم الایام شبیه به پسختام بوده و حتماً باید درسای عمومی رو هر چند پاراگراف ( یا محدوده ذهنی مناسب با تمرکز) برای خودم مثل کنفرانس بگم. مثل یک دبیر به خودم آموزش بدم. پس کتابخونه برای خوندن دروس عمومی اصلاً برای من مناسب نیست.(یک بار تو تابستون فقط با کتابای عمومی رفته بودم کتابخونه ولی نمی دونم چی شد یک ساعتم نکشید که رفتم شهربازی!!!) اما برای درسای تخصصی فوق العاده هستش و بازدهیمو چند برابر میکنه....( شما چطور؟؟ شخصیت خودتونو تعیین کنید و به راه حل مناسب عمل کنید)
ممکنه روزای اول یکمی تو کتابخونه اذیت بشید. برای خودتون زنگ تفریح بزارید. روزای اول شاید بهتر باشه با یک دوست برید. ولی بعدش حتماً کم کم مستقل بشید. چون ممکنه حواستون پرت بشه.( خودم همیشه با دوستم میرم ولی جدا میشینیم و هر یک ساعت و نیم میریم تو حیاط و مشکلامونو مطرح میکنیم یا این که سریع از هم سوال میپرسیم. ولی قبلاً که کنار هم میشستیم همش کاغذ سمت هم میفرستادیم:31:)
موفق باشید...
همه حرفات تایید میشه دوست من ! عالی گفتی!نقل قول:
کتابخونه یه خوبی دیگه ای هم داره مجبوری که سر درس زیاد بشینی :دی
هی بخای بری بیرون بیای دیگه زشته! :دی
برای عمومی کتابخونه توصیه نمیکنم برای خودم البته ولی برای تخصصیا عالیه!
من که تو خونه یک ساعت هم تو یک صبح تا ظهر درس نمیخوندم . رفتم کتابخونه حتی یک صبح تا ظهر 4-5 ساعت هم درس میخوندم!:27:
برای همیشه شاید جای مناسبی نباشه چون محیطش خشک و خسته کننده است