نقل قول:
همچنین گشتاور خیلی بیشتر 405 که ریو رو میخوره : ))
من خودم 405 رو میپسندم
مثل اینکه قراره TU5 رو هم روش سوار کنن
و اینکه میشه با 13700 یه 405 با ABS گرفت
من که داخل 405 بیشتر از ریو احساس راحتی میکنم
منم همین احساس رو دارم اما امیر 405 خیلی بیشتر شده و دیگه چشمم اونقدر 405 دیده که دیگه واقعا خسته کننده شده مصرفش زیاده و کیفیت مونتاژش رو هم که خودت بهتر از من میدونی! به خصوص روآ ی سال هم که شبیه 405 شده و تو خیابونا چهرش دو برابر شده! اما ریو هم کمتره و هم سنگین تر و در ضمن اون قدرت و شتابی رو میده که مصرفش نسبت به اون کمه!
البته 405 tu5 که صد در صد هم abs هستش به نظر من میتونه از ریو بهتر باشه و خریدش عاقلانه باشه!
نقل قول:
تو شتاب که تاثیری نداره،تا اونجایی که میدونم تو سرعت های بالا تاثیر گذاره.درسته ؟
چرا در کل میتونه تو شتاب گیری هم تاثیر داشته باشه اما نه اونقدر زیاد ولی تو سرعت ها و وقتی که ماشین در حال حرکته تاثیر داره...
البته من تو شتاب گیری بین ریو و 405 که دیدم ریو حدود یک متری جلو افتاد و این تا سرعت 140 ادامه داشت که من هنوز هم تو این موندم!
حالا جدا از بحث شتاب و سرعت من قبلا نه اما فعلا ریو رو به 405 ترجیح میدم!
نقل قول:
من کلا با ظاهر 405 بیشتر حال میکنم و اونطوری که امیر گفت اگه اون 405 رو بزنن من به ریو ترجیح میدم ولی در وضع فعلی ریو از خیلی لحاظ که دوستان هم نمونه اش رو گفتن بهتر از 405 هست ...
405 خیلی خراب شده
کاملا موافقم!
نقل قول:
ماشين كره اي را با ماشين فرانسوي مي خواي مقايسه كني
اولا دوست من یه حرفی رو میزنی لطفا کامل ادامه بده شما همه جا دو سه کلمه همین جوری میگی و میری...
پست بدون دلیل تو این فروم خلاف قوانین هستش!
(بعدش به من میگن تند صحبت میکنی اخه چاره ای جز این دارم؟؟!!)
نصف این پی سی فروم رو 405 بحث شده و همه میدونند 99% ایرانی و چینیه!
نقل قول:
اگه روی ایمنی دوام ای بی اس و با کلاس بودن فکر میکنی 405
ایمنی ؟؟!! کدوم ایمنی؟! دوام ؟! کدوم دوام بخصوص که طی چند سال اخیر گند زدن بهش؟!
با کلاس که دوست من یه بحث سلیقه ای هستش تو نظر من اصلا 405 با کلاس نیست و ریو از اون با کلاس تره...!
405 رو من برای اسپرت بازی دوست دارم همین! اونوقت با کلاس تر میشه.