با توجه به ارور عکس قبل احتمالاً مودم با پورت مچ نشده با یک پورت دیگه امتحان کنید.
نرم افراز ریموو و ودوباره نصب کنید در نهایت شاید با تعویض ویندوز مشکل رفع بشه.
Printable View
با توجه به ارور عکس قبل احتمالاً مودم با پورت مچ نشده با یک پورت دیگه امتحان کنید.
نرم افراز ریموو و ودوباره نصب کنید در نهایت شاید با تعویض ویندوز مشکل رفع بشه.
با سلام و تشكر جهت راهنمائي
اما با حذف و نصب مجدد برنامه به كرات نيز، نتيجه اي نداد.
در پورتهاي ديگر USB كامپيوتر نيز امكان اتصال ميسر نگرديد.
حتي با Restore كردن بك آپ كاملي كه از ويندوز XPSP3 گرفته بودم نيز اميدي حاصل نشد.
در ضمن نسخه ويندوز PC و لب تاپ هر دو XP سرويس پك 3 ميباشد ولي نميدانم چرا در كامپيوتر اصلا سيگنال GPRS فعال نيست![COLOR="Silver"]
حذف شود .................................
والله برای من هم یه سری مشکلات وجود داره. با موبایل سامسونگ کامپیوتر وصل میشه. ولی با نوکیا وصل نمیشه.
سیمکارت ایرانسل گذاشتم تو نوکیا وصل شد.
سامسونگه edge نداشت بین 5-6 دانلود میکرد اومدم ببینم با edge رو چند دانلود میکنه که نوکیا وصل نمیشه.
نمیدونم چکار کردن:10:.
شما ببین با سیمکارت ایرانسل وصل میشی. یا مشکل از همون کامپیوتره.
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
احتمال فرمایش شما هم وجود داره.نقل قول:
با سيم كارت ايرانسل در لب تاپ متصل ميشود ولي در كامپيوتر نه با ايرانسل و نه با همراه اول سيم كارت شناسائي نميشود!نقل قول:
شما ببین تو نرم افزار میتونی edge رو غیر فعال کنی فقط gprs بشه.
علی جان این سئوالات منو جواب بده کمکت میکنم عزیز
سیستم عامل روی لپتاپ چیه روی Pc چیه ؟
مدل لپتاپت چیه ؟ جدیده یا قدیمی ؟Pc چطور ؟ قدیمیه یا جدیده ؟ USb2 داره یا نه ؟
اینتفریس قطعه ات چیه USb هست ؟
فعلا از SAt استفاده نکن تا تنظیمات سند برقرا بشه وقتی که این تنظیمات ردیف شد میریم سراغ sat
نرم افزار اجباراً فقط از سيستم EDGE استفاده ميكند و گزينه تغيير به GPRS ندارد!نقل قول:
من که گفتم میتونم کمکت کنم. خودت نخواستی
این مشکل تو در ارتباط به Pc هستش و 100% حل میشه خیالت تخت مگر اینکه خودت نخوای.
بدرود
مشکل من برطرف شد یه دستور پیدا کردم که توش اکسس پوینت موبایل رو به کامپیوتر میداد بعد وصل شد.
آیا تمام تنظیمات نرم افزار مثل ماله لپتاپه؟ همرو چک کنید.
ممکنه قبلاً نرم افزاری روی pc ریختید که این سخت افزار تداخل داره مثل همون نرم افزارهای کارت ---.
یه بارم هرچی سخت افزار غیر از این دارید جدا کنید.
اگر بازم نشد ویندوز عوض کنید و قبل از نصب هر سخت افزار یا نرم افزار (مخصوصاً اونایی که با usb وصل هستن) نصب کنید این مودم را وصل کنید و نرم افزارشو بریزید ببینید مشکل حل میشه. البته قبلش سی دی مادربردو نصب کنید.