نقل قول:
خواهش میکنم. فقط آپدیت یادتون نره وگرنه به جواب نمیرسید.
( کسپرسکی / آویرا گزینه های خوبی هستند برای الان )
Printable View
نقل قول:
خواهش میکنم. فقط آپدیت یادتون نره وگرنه به جواب نمیرسید.
( کسپرسکی / آویرا گزینه های خوبی هستند برای الان )
نقل قول:
من دوباره ویندوزم رانصب کردم بدون هیچ دابل کلیک کسپر را نصب کردم بعد هم اپدیت کردم سیستمم را ویروس یابی کردم 2 تا ویروس پیدا کردم ازبینشان بردم ولی هنوز فلاپی ام صدا می کند
واقعا از خودم ناامید شدم که الان دانشجوی کارشناسی نرم افزار کامپیوترم ولی نمی تونم سیستم خودم را درست کنم
واقعا نمی دانم که دیگر چه کنم
متشکرم
تلاش بیهوده نکردید که پس نا امیدی نداره :46:. یعنی الان اون مشکل پنگوئن شدن مای کامپیوتر و نصب نشدن نرم افزار ها مخصوصا انتی ویروس ها و.... رو که ندارید نه؟ اگه ندارید تبریک میگم این مسیر باید طی میشد.نقل قول:
بریم سر فلاپی:
چقدر فلاپی صدا میده ؟ اگه یک سره داره فلاپی صدا میده که هیچی باید هنوز دنبال دلیلش باشید. اما اگه گاهی اوقات یک صدایی میده اون به خاطر اسکن خود کسپرسکی هست و چیزی نیست نگران نباشید.
اگه نه بدون وقفه داره صدا میده باید کسی که به سخت افزار آشنایی داره بدید یک چک کنه تا اتصالاتاش مشکلی نداشته باشه یا خودتون یک چک کوچیک بکنید.
وای نمی دونم چگونه از تون تشکر کنم مشکلم حل شد می دونید فلاپی بدون هیچ وقفه ای دائما صدا می کرد
شما گفتید کسپر را نصب کن اپدیت کن وبعد سیستم با هاش ویروس یابی کن من این کار کردم ویروس پیدا کرد
خوب پا ک اش کرد ولی همچنا ن فلاپی بدون هیچ وقفه ای صدا می کرد .من امروز دوباره ویندوز پا ک کردم و دوباره نصب کردم وقتی ویندوزم نصب اش تمام شد وارد ویندوز شدم دیگر فلاپی ام صدا نکرد .
من این برداشت را می کنم که من بعد از ویروس یابی دوباره باید ویندوزم را نصب می کردم تا مشکلم حل می شد.
نمی دونم تا چه حد برداشتم از این اتفاق درست است ولی به هر حال مشکلم حل شد .
بازهم از تون متشکرم
موفق باشید
هرچی بود تموم شد ولی ما که کاری نکردیم :20:
امیدوارم فلاپی دیگه بی وقفه صدا نکنه :31:
آنتی ویروس آپدیت شده برای همیشه یادتون نره.
گزینه های خوب:
آویرا / کسپرسکی / جی دیتا / نورتون
موفق باشید.