بابا ایول Khorami جان،من همین الان که ساعت 12 شب 23 بهمن سال 1389 هستش! این روش آقای Khorami رو امتحان کردم و مشکل اجرا در ویندوز 7 رفع شد برام. دست مریزاد انصافا خرمی جان. هزاران سپاس تقدیم تو باد خرمی
Printable View
بابا ایول Khorami جان،من همین الان که ساعت 12 شب 23 بهمن سال 1389 هستش! این روش آقای Khorami رو امتحان کردم و مشکل اجرا در ویندوز 7 رفع شد برام. دست مریزاد انصافا خرمی جان. هزاران سپاس تقدیم تو باد خرمی
سلام
دوستان عزيز كسي لينك ديكشنري آريانپور رو داره بذاره بقيه بچه ها هم به فيض اكمل برسن ؟؟؟؟؟؟
درخواست نرم افزارنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
سلام مشکلم با آریانپور اینه که نصب و اجرا میشه اما وقتی رو جستجو در فرهنگ فارسی به اینگلیس یا بلعکس کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته و فقط می تونم از اون قابلیتش که بهش متن رو میدی بهت کلمه هاش رو تحویل میده استفاده کنم.
کسی راه حلی پیشنهاد میکنه.
البته وقیتی می خواستم نصبش کنم بعد از اینکه شروع به نصب کرد هیچ پیغامی برای تموم شدن نصب نداد و من مجبور شدم ریستارت کنم.و الانم که می خوام از کنترل پنل آنیستالش کنم ارور can not open install.log file میده.:19:
من سی دی 6 جلدی صادراتی رو دارم برای دو سه سال پیشه ولی روش زده 2004. مشکل اینه که روی ویندوز 64 بیت نصب نمیشه! آیا از دوستان کسی روی ویندوز 64 بیت آریان پور رو نصب کرده که یه توضیح بده البته من اون موقع هم از جهان رایانه پرسیدم که یه داریور دادند برای این کار ولی باز نصب نشد! ...
با تشکر ...
سلام
ورژن 2011 دیکشنری آریانپور یک هفته هست که ارائه شده
زنگ بزنید به جهان رایانه تا سی دی خودتون رو تعویض و مشکلتون رو حل کنید
با سلام خدمت دوستان عزیز هموطنم
من چند وقتی بود که دربه در دنبال نصب این دیکشنری بر روی ویندوز 7 بودم و تمامی راههای موجود رو از جمله روشهای بالا رو که دوستان لطف کردن و ارائه دادن رو امتحان کردم ولی پس از رفع مشکل نصب آریانپور و اجرای آن مشکل جدیدی هست که اون هم عدم نمایش یک سری از حروف فارسی در ترجمه های نرم افزاره ( برای مثال حرف پ ) که واقعاً لذت کار کردن با این دیکشنری عالی رو به طور کامل از بین میبره
تو این قسمت می خوام روشی رو که خودم رفتم و مشکل رو به طور 100 درصد حل نمود و هیچ مشکلی در این دیکشنری وجود نداره رو برای علاقه مندان به این فرهنگ لغت بگذارم
خوب سرتون رو درد نیارم و دیگه برم سر اصل مطلب:
شما در ابتدا به ویندوز 7 و حتماً به یکی از نسخه های Professional یا Interprise یا Ultimate احتیاج دارید که مهم نیست که 64 بیت یا 32 باشد.
سپس به نرم افزار Windows XP Mode احتیاج دارید که می توانید از لینک مستقیم زیر او رو به راحتی دانلود کنید :
*****دقت کنید که نرم افزار بالا برای هر دو سیستم عامل 64 و 32 میباشد و تفاوتی ندارد****کد:http://-------------.com/2010/02/Microsoft-Windows-Virtual-PC-Windows-XP-Mode-For-Windows-7.php
بعد از دانلود و نصب کامل برنامه بالا یا همون XP Mode نوبت به نصب برنامه Windows Virtual PC میرسه که باز هم می تونید از لینکهای زیر به طور مستقیم دانلودش کنید .**** دقت به 32 یا 64 بودن سیستم عامل تان داشته باشید و برنامه سازگار با اون رو دانلود کنید*******
***یعنی فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای سیستم های 32 بیتی و فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای سیستم های 64 بیتی****کد:http://----------/os/2182-Microsoft-Windows-Virtual-PC.html
بعد از نصب این برنامه بر روی سیستمتان و پس از Restart شدن ویندوزتون باید به منوی استارت برید و در قسمت All Programs به دنبال پوشه Windows Virtual PC که معمولاً در آخر لیت قرار دارد بگردید و بعد از کلید بر روی آن و باز شدن آن پوشه بر روی گزینه Windows XP Mode کلیک کنید تا شروع به نصب ویندوز Xp در دل ویندوز 7 کنید ( البته بدون هیچ گونه سی دی ویندوز و .... )
نکته : اگر بعد از کلیک بر روی Windows XP Mode با اخطار زیر روبه رو شدید علت آنست که این نرم افزار با CPU هایی که از hardware-assisted virtualization پشتیبانی میکنه سازگار هست و اگر CPU شما از این حالت پشتیبانی نمیکند شما نمی توانید XP Mode را اجرا نمایید
*******ولی راه حل این مشکل :
آپدیت زیر را که توسط خود شرکت مایکروسافت برای از بین بردن این مشکل ارائه شده را دانلود نمایید تا مشکلتان به کلی حل شود ( حجم فایل های زیر هر کدام زیر 5 مگابایت هست )
برای سیستم های 32 بیتی :
کد:http://up.--------.com/images/hodc9i30qea5o15wpeuq.rar
برای سیستم های 64 بیتی :
کد:http://up.--------.com/images/ps208s7hfjixsol9t4c3.rar
خوب... پس از نصب کردن نرم افزار بالا و باز هم پس از Restart شدن مجدد ویندوز شما می توانید به راحتی برنامه
Windows XP Mode رو از منوی استارت اجرا کنید
و مراحل نصب برنامه Xp Mode را انجام دهید و در پایان باید شاهد باز شدن یک پنجره که در آن ویندوز XP اجرا می شود باشید
خوب حالا در این ویندوز می توانید برنامه دیکشنری آریانپور رو به راحتی نصب و اجرا کنید ( دقیقاً مشابه خود ویندوز XP )
سلام. امروز 21 مهر 92 است که من این بخش رو دیدم. من با تمامی صحبت های دوستان موافقم . اما هزینه تولید یک نرم افزار اون هم در بازاری که حمایتی برای داخل وجود نداره واقعا دشواره. بنده مدیر بخش پشتیبانی این نرم افزار در شرکت جهان رایانه هستم و البته در انتهای شهریور امسال نسخه 2014 رو بعد از 5 سال مهجور ماندن این برنامه از نو نوشتم و این دوباره نویسی بیش از 6 ماه زمان برد. امیدوارم هستم که دوستان عزیزی که به هر شکل در استفاده از نسخ قبلی این برنامه دچار مشکل بودند و افرادی که توی فکر کرک کردن برنامه های داخلی هستن به این موضوعات هم فکر کنن که بازارا محدود داخلی رو از اینی که هست محدودتر نکنیم. طرح تعویض نسخه های قبلی رو هم توی دستور اجرا داریم. پس دوستان میتونن به هرشکل ممکن با بخش پشتیبانی تماس بگیرند تا شاید نظرشون نسبت به مشکلاتی که نسخ قبلی داشت ،عوض شه و نسخه قانونی جدید رو دریافت کنن. از شما سپاسگزارم. سیدعلیرضاسیدکابلی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصد بنده از قرار دادن لینک فروش یا بازاریابی نبوده ، چراکه برای آریانپور نیازی به این کار نیست و تنها جبران مشکلات کاربرانی است که قوانین کپی رایت احترام میگذارن. لذا درصورتی که عمل بنده مخالف قوانین سایت می باشد عذرخواهی میکنم.
سلام واسه اینکه از سی دی آریانپور استفاده نکنی باید ابتدا نرم افزار clone cd و virtual clone cd نصب کنی این نرم افزار از سی دی اصلی یه ایمج می گیره و تو هارد میمونه و باید از طریق درایو مجازی یا virtual clone cd آن را فعال می کنی . به همین راحتی.
1- نصب نرم افزار clone cd و ایمیج از سی دی بگیر و سی دی اصلی رو خارج کن.
2- نصب نرم افزار virtual clone cd و سپس تو mycomputer بر روی درایو مجازی کلیک راست کرده و گزینه virtual clone drive را انتخاب و سپس گزینه mount را میزنید سپس باید جایی که از سی دی ایمیج گرفتی بری و اونو انتخاب می کنی و ok میکنی به راحتی ایمیج سی دی بالا میاد و از دیکشنری لذت ببر.
سلام من روی win7 64bit نصب کردم و مشکلی نداره فقط حرف ب یا پ رو نمی نویسه ولی با این حال ویندوز 7 64 بیتی مشکلی نداره. فقط قبل از نصب رو سی دی کلیک راست کن و ابتدا پوشه set up رو باز کن و سپس پوشه support رو باز کن تمام محتویات این پوشه را تو یه پوشه تو یه درایو دیگه کپی کن یادت باشه مسیر نصب باید تو همین پوشه باشه و بعددر زمان نصب یه جا بهت اخطار میده و باید گزینه no to all رو بزنی و سپس یه اخطار دیگه میده که گزینه ignore را میزنی بعد نصب تکمیل میشه. حالا کامپیوتر رو ریست کن وقتی بالا اومد برو و از دیکشنری لذت ببر. اگه هم می خوای از سی دی اصلی استفاده نکنی مراحل زیر رو برو:
واسه اینکه از سی دی آریانپور استفاده نکنی باید ابتدا نرم افزار clone cd و virtual clone cd نصب کنی این نرم افزار از سی دی اصلی یه ایمج می گیره و تو هارد میمونه و باید از طریق درایو مجازی یا virtual clone cd آن را فعال می کنی . به همین راحتی.
1- نصب نرم افزار clone cd و ایمیج از سی دی بگیر و سی دی اصلی رو خارج کن.
2- نصب نرم افزار virtual clone cd و سپس تو mycomputer بر روی درایو مجازی کلیک راست کرده و گزینه virtual clone drive را انتخاب و سپس گزینه mount را میزنید سپس باید جایی که از سی دی ایمیج گرفتی بری و اونو انتخاب می کنی و ok میکنی به راحتی ایمیج سی دی بالا میاد و از دیکشنری لذت ببر.