سلام
یه سوال دیگه در مورد بیمه :
من قبلاً میخواستم گارد بذارم روی ماشینم . یکی بهم گفت اگه روی ماشین گارد بذاریم اون وقت تصادف کنیم بیمه شخص ثالث به دلیل وجود گارد روی ماشین و بیشتر صدمه دیدن ماشینی که بهش میزنیم هزینه ی تصادف رو نمیده . درسته ؟
Printable View
سلام
یه سوال دیگه در مورد بیمه :
من قبلاً میخواستم گارد بذارم روی ماشینم . یکی بهم گفت اگه روی ماشین گارد بذاریم اون وقت تصادف کنیم بیمه شخص ثالث به دلیل وجود گارد روی ماشین و بیشتر صدمه دیدن ماشینی که بهش میزنیم هزینه ی تصادف رو نمیده . درسته ؟
ماشین بدون بیمه = بدبخت شدن اسنان
ببخشید من یه سووالی برام پیش اومده: "بیمه رو نریزیم" یعنی چی ؟
مگه بیمه رو می ریزن ؟! تو چی می ریزن ؟
ای کاش ایرانیان محترم که اینقدر نسبت به واژه ی "خلیج عربی" واکنش نشون می دادن نسبت به این ادبیات فارسی هم نیم نگاهی می نداختن.
چند روز قبل تو یک مغازه شنیدم طرف می گفت : دیدی که 206 چه "فرمون تیزی" داره ؟
هر چی فکر کردم کی شعاع گردش رو به تیزی فرمون ترجمه کرده نفهمیدم
ــــــــــ
پاورقی : بدلیل افزایش دیه قیمت بیمه نامه ها تغییر کرده :38:
بله تاخیر هم همونطور که گفتن جریمه داره .
سلامنقل قول:
اگه گارد استاندارد بگیرید مشکلی نداره ( مثه پاترول که گارد مخصوص خودش رو داره )
گاردهای غیر استاندار هم نمونش روی نیسان سایپا هاست که گارد جلو از چراغ ها بیرون زده ( البته استانداردش همون پاترولیه )
درضمن این گاردها جلوی تصادف رو نمیگیره و خسارت بیشتری وارد میکنه
ماشینتون چیه مگه میخوای گارد بزاری ؟ ( شاسی بلنده یا سواری معمولیه ) آخه یه پژو پارس رو دیدم که جلو و عقبش گارد نصب کرده بود .
ماشینتون احیانا تانک ذوالفقار نیست ؟
این مسئله گارد استاندارد که میگید روی بیمه تاثیری نداره به نظر من اشتباه میکنید . چون پاجرو ( مدل های زیر 95 ) هم گارد استاندارد دارند که از چراغ بیرون میان و کلاً به دلیل وجود گارد ، بیمه اگر پرداخت کنه با کلی ناز و ادا هستش .نقل قول:
من اولین بار هست که دارم از شما میشنوم کسی روی ماشین سواری گارد گذاشته !!! مطمئنید ؟نقل قول:
ماشینتون چیه مگه میخوای گارد بزاری ؟ ( شاسی بلنده یا سواری معمولیه ) آخه یه پژو پارس رو دیدم که جلو و عقبش گارد نصب کرده بود .
ماشینتون احیانا تانک ذوالفقار نیست ؟
ماشین من تانک ذولفقار نیست . اسپورتیج هست که همون 2 سال پیش میخواستم برای عملیات ذوالفقار با رمز "یا تو یا هیچ کس دیگه " گارد بذارم که کلآً دیگه بیخیال گارد شدم .
حالا در کل کسی میتونه بگه گارد با بیمه همخوانی داره یا نه ؟
خوب عزیزان حالا بعد این همه نصیحت این جانب متنبه شده و میخوام برم ماشینمو بیمه کنم:20:نقل قول:
دوستان کسی اشنا داره ارزون در بیاید و با چک هم قبول بفرماید؟
آقا راست میگن ایشون بد حرف میزنیداااااااااا بگم
از من یاد بگیرید:santa:
سلام من پارسال اين اشتباه كردم ماشين تو تعمير گاه بود براي 2 ماه چون داشتم تعمير كلي موتور مي كردم بعد از اينكه ماشينم رو تعمي ركردم رفتم براي تمديد بيمه
روزي 800 تومن برام جريمه زدن پول بيمه ماشين من 220000 بود بارم حدودا 80 هزار تومن جريمه زدن كلا بيمه ماشينم 300 شد