بازی رفت هم همینو میگفتن ولی از نیمه زمین به زور میومدن جلو!نقل قول:
ساموئل اتوئو، مهاجم كامروني اينتر گفت كه در بازي سه شنبه شب در برابر چلسي با تمام وجود حمله خواهند كرد
بازی رفت هم همینو میگفتن ولی از نیمه زمین به زور میومدن جلو!نقل قول:
ساموئل اتوئو، مهاجم كامروني اينتر گفت كه در بازي سه شنبه شب در برابر چلسي با تمام وجود حمله خواهند كرد
"ماتريكس" اعتقاد دارد دارد كه اينتر در لندن نتيجه لازم را كسب خواهد كرد.
سايت گل - ماركو ماتراتزي، مدافع تيم اينتر، دليل برتري اينتر در مقابل چلسي را اعلام كرد: همبستگي تيمي. اينتر كه درديدار رفت موفق شد چلسي رابا نتيجه 2-1 شكست دهد، اميدوار است كه بتواند با كسب نتيجه اي مطلوب در استمفورد بريج، اميدهايش براي فتح ليگ قهرمانان را زنده نگه دارد.
شاگردان كارلتو اميدوارند كه با جبران نتيجه ديدار رفت، يك بار ديگر به مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان راه پيدا كنند اما ماتراتزي مطمئن است كه تيمش به سلامت از اين مرحله عبور خواهد كرد.
او در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه اينتر گفت:" ما در انگليس به ميدان خواهيم رفت بنابراين مهمترين مسئله در تيم همبستگي و انسجام است. مي دانيم كه در مقابل تيمي بسيار قدرتمند قرار خواهيم گرفت كه در فكر جبران نتيجه بازي رفت است. ما به تيم چلسي احترام مي گذاريم اما به قدرت و شانس مان نيز اطمينان زيادي داريم."
2010/3/16کد:http://goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/03/16/1835540/%D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D8%B2%D9%8A-%D9%87%D9%85%D8%A8%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D9%8A-%D8%AA%D9%8A%D9%85%D9%8A-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%DA%86%D9%84%D8%B3%D9%8A-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
من به نظرم لمپارد آماده باشه شانس چلسی برای برد خیلی زیاده. بازی رفت لمپارد زیاد خوب بازی نکرد. شاید به خاطر این بودش که اونو مورینیو خیلی خوب میشناسه و بدجور بهش علاقه مند بودش و حتی دوست داشت که کاپیتان اول تیم باشه.
هر کی این بازیو ببره یه پای فینال حتما هستش. اگر چلسی ببره که به نظر من قهرمان میشه.
فقط داور خوب داوری کنه و مثه بازی رفت گند نزنه ... نتیجه هرچی شد طوری نیست
ترجیحا خیابانی گزارش نکنه چون گند میزنه به بازی با اون گزارشش!:2:
موافقم ؛ اميدوارم جواد خواب آلود گزارش نكنه..!!
فكر مي كنم شانس چلسي بيشتر باشه.. تاتر جالبي امشب تو لندن...!!
دیگه همچنین بازیهایی به خیابانی نمیدن. خودشون میدونن دیگه تابلو شده :31: احتمالا یا فردوسی پور یا مزدک میرزایی گزارش می کنه.
کابوس!!!! خیابانی گزارشگر هستش:2: خدا به دادمون برسه تا آخر بازی.
دوستان این داوری هایی همش به ضرر چلسی هستش. پلاتینی یه قانون جدید اختراع کردش که کشتی گرفتن توی محوطه جریمه پنالتی نیستش!!!
Chelsea 0 - 1 Inter Milan
تا حالا بازی به این بدی از چلسی ندیده بودم! بازی من سیتی از این بهتر بودیم!
ولی خداوکیلی خیلی این داورا نامردن! حالا اون پنالتی هیچی ولی انصافا دروگبا واسه چی اخراج شد؟ :19:
واقعا وضع داوری اسفناکه ! اگه یه ذره داورا با چلسی مهربون بودن چلسی صعود میکرد
در نهایت به هوادارای اینتر تبریک میگم ...