فکر نمیکنم 2 گیگش گیر بیاد معمولا به صورت کیت کامل فروخته میشه.اگر هم گیر آوردی میتونی 2 گیگ دیگه بهش اضافه کنی.
قیمت 5850 :
GIGABYTE 5850 1GB GDDR5 = 345000
Printable View
فکر نمیکنم 2 گیگش گیر بیاد معمولا به صورت کیت کامل فروخته میشه.اگر هم گیر آوردی میتونی 2 گیگ دیگه بهش اضافه کنی.
قیمت 5850 :
GIGABYTE 5850 1GB GDDR5 = 345000
اقا خدا وکیلی رم patriot خوبه؟ بگیرم همینو؟؟نقل قول:
رم پاتریوت از نظر من حرف نداره.نقل قول:
اکثر رمهای معروف قلابی زیاد دارن.
یا اگه میتونی geil بگیر خیال خودت و راحت کن.
درضمن دوستان عزیز این قیمت هارو ندین خواهشاً
الان گرافیک 5850 1GB قیمتش این نیست و بالای 365000 هستش ؛ شما با این قیمتها من رو هم یکبار به اشتباه واداشتین. قیمتهایی رو بگین که مردم بتونن تهیه کنن و توی مغازه ها پیدا بشه.
رم پاتریوت خوبه . من هم که گفتم.لازم نیست بابت CORSAIR پول زیاد بپردازید.همین پاتریوت کارتونو راه میندازه و به صرفه است.
سلام
به نظر من اگه می تونی رم apogee بگیر 2gig ddr3 1333 c l 7 با قیمت 55 تومن
من خودم حدود 1 ماه پیش خریدم و ازش راضیم
تازه سیستم رو هم اور کردم
این هم یه لینک در مورد اینکه این رم دارای اعتبار جهانی هست از سایت معتبر tomshardware که یه بنچمارک در مورد یکی از رم
های این برند انجام داده:
کد:http://www.tomshardware.com/reviews/high-end-ddr3-memory-hook,1758-6.html?xtmc=apogee&xtcr=1
نقل قول:
دوست من این قیمت مال رایان صبا است میتونی خودت بری تو سایتش و ببینی .اونا با این قیمت عرضه میکنند .رایان صبا همه چیش گرونه و فقط همین یه قلم جنسش قیمت مناسب داره.:10:
یه سر برو بازار ایران و رضا. این رم کمیابه و به سختی گیر میاد . تازه روی 80% سیستم های عرف که تو ایران هستند تست نشده و هنوز در ایران جا نیوفتاده.نقل قول:
ممنونم. حالا میمونه مانیتور. کسی عکس از LG W2262TQ داره؟ خوبه؟؟
اگه بخواهیم اینجوری حساب کنیم رم های مشکین هم جهانی هستند و سایت های معتبر بنچمارک از این رم بیشتر استفاده میکنند و 2 گیگش حدود 80 تومن هم مایشه {البته به قیمتش می ارزه} و CL=7 است و معمولا برای سیستم های کاملا حرفه ای استفاده میشه.خیلی کمیابه و با این قیمت به کار بچه ها نمیخوره و برای سیستم های عرف امروزی توصیه نمیشه و تازه داره به بازار ایران معرفی میشه به کسی پیشنهادش نمیدم.
MUSHKIN 2GB DDR3 1333 PC3-8500 7-7-7-20 Proline ECC = 80000
:10:
سلامنقل قول:
من این رو معرفی کردم چون از نظر قیمت خیلی مناسب بود دالبته موشکین برندی هست که جای بحث نداره:20:
ضمن اینکه من هم براساس تجربم این حرفو زدم (همونجور که شما بر اساس تجربتون پاتریوت رو معرفی کردین):20:
تازه من از فروشنده به شرط مچ بودن با سیستمم خریداری کردم
البته روی سیستم دوستم که مادربورد ازراک داره تست شده و مشکلی نداره
بعدشم من از مرکز خرید ولیعصر تهیه اش کردم نه ایران و رضا:20: