وسترن hd player هم از روی هارد اکسترنال پخش می کنه و نیازی به dvd نیستنقل قول:
فقط بنظر من میشه اغلب فیلمها ( بغیر از فیلمهای بلند hd و full hd ) رو از روی هارد فعلی کامپیوترتونم براحتی اجرا کنید . با همون سیستم شبکه کردن که منم انجام دادم . در این حالت نیازی نیست هارد اکسترنال حتی داشته باشید .
البته فیلمهای hd و full hd هم اجرا می شن اما لااقل با کابل شبکه ای که من گرفتم ( cat5e اما می گن مرغوبش نیست ) و کارت شبکه ای که من دارم ، اینجور فیلمها رو نمیشه زد جلو یا زد عقب . باید یکسره نگاه کنی . ولی از روی فلش مموری که اجرا می کنم این اتفاق خیلی راحت می افته
به احتمال زیاد به کابل شبکه من مربوطه
پس برای فیلمهای معمولی و divx و ... می تونی از هارد خودت استفاده کنی بدون اینکه کیس رو جابجا کنی
راستی این تلوزیون می تونه فرمت dat رو هم براحتی اجرا کنه . کافیه پسوند dat فیلم رو rename کنی به mpg خیلی خوب خیلی قشنگ ظرف کمتر از 2 ثانیه
این موضوع دقیقا به کیفیت تصویری که دریافت می کنید دارهنقل قول:
در ماهواره کانالهای افتضاحی مثل ava music ممکنه چنین مشکلی داشته باشند اما کانالهای در حد gem و بالاتر نه اصلا چنین مشکلی نیست
در vcd ها هم ممکنه برای فیلمهای قدیمی و بسیار بی کیفیت چنین مشکلی باشه اما در مورد dvd نه اینجوری نیست
بهت دروغ نمی گم . وضعیت روان اجرا شدن تصویر در پلاسماها بهرحال درصدی بهتر از lcd ها هست . هر محصولی نقاط ضعف و قوت خودشو داره اما b690 بین ال سی دی ها وضعیت خیلی خوبی داره . یکمم باید دستتون روی درست تنظیم کردنش ( کالیبره کردنش ) بخوابه
من اوائل ناراضی بودم ولی بعدا یادگرفتم چطور تنظیمش کنم و الکی هر آپشنی رو روی on نذارم
کار خاصی نمی کنیدنقل قول:
به احتمالا 99% مینبورد شما کارت شبکه داره و اگر 1% هم نداشت با قیمت کمی تهیه می کنید
کابل شبکه باندازه فاصله تلوزیون تا کامپیوتر تهیه می کنید ( ترجیحا cat5e مرغوب یا بالاتر )
بعد نوبت به تنظیم میرسه که می تونید در تاپیک زیر تنظیمات رو ببینید
طریقه شبکه کردن b690 سامسونگ با کامپیوتر
بعد که شبکه شدید تمام فیلم ها و عکس ها و موزیک های شما ( که قابل ساپورت باشند ) از طریق خود تلوزیون پخش میشه . یعنی می تونید فیلم hd و full hd یا فرمتهایی مثل divx و mkv رو خیلی راحت از روی هارد کامپیوترتون طریق پلیر خود تلوزیون اجرا کنی . یعنی لزوما دلیلی نداره حتی هارد اکسترنال بگیرید . من فیلمهای زیادی رو ریختم روی هارد کامپیوترم و از طریق کابل شبکه توسط تلوزیون اجراشون کردم .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376346
نمونه ی پلیر و ... هم توی اون تاپیک هست .
امکان شبکه کردن وایرلس هم هست که خب خیلی شیکه اما بنظرم به خرجش نمی ارزه . احتمالا کمی کمتر از 100 تومن خرجش میشه . نمی دونم
موفق باشید