نقل قول:
در کل این لپتاپ با این رزولیشن هم ساخته میشود در در بازار ایران فقط مدل WXGA آن موجود هست.
Printable View
نقل قول:
در کل این لپتاپ با این رزولیشن هم ساخته میشود در در بازار ایران فقط مدل WXGA آن موجود هست.
سلام
منم اتفاقا این هفته می خوام برم و بخرم .
به نظر من اگه خوشگلی برات مهمه حتما برو تک تک این لپ تاپ ها و برندها رو ببین از نزدیک با عکس نمی شه انتخاب کرد (توشیبا و اچ پی هم مدلای خوشگلی داره ) . من خودم می خوام nw بگیرم
> شما که اهل بازی و فیلم هستی در نتیجه صفحه نمایش - 16.4- 15.5 برات مناسب تره تا 14
مرسي دوستان عزيز. ببينيد يه لپ تاپ با قابليت حمل آسان. زيبا و قوي. بازي که هر چي زور سيستمم برسه خوب. اما مهمتر واسه کاراي برنامه نويسي. 1555 خوبه اما زيادي بزرگه و قيافش هم از نزديک نديدم. فکر کنم 16 اينچي ها واسه جابجايي زياد مناسب نباشه. اين 14fx هم خوشکله و هم کيفيت و قيمت مناسبي داره. فقط بابت سي پي يوش نگرانم که نکشه و اگه بدونم جواب ميده که نظر اصليم رو همينه. سيستم داغونم سي پي يو athlon 64 2.8 با 512 رم و گرافيک جي فورس 5200 بود که تقريبا جوابگوي نيازهام بود. اما مهم آيندست. واسه همين وسواس دارم. اگر شما زحمت بکشين و بگين 14fx جواب ميده همينو بگيرم و باقيشو بزارم واسه وايمکس. Biostar جان. شرمندتم والله. اين ايسر هم خوبه اما بودجه تا 1350 فيکس دارم. به نظرت 14fx قشنگتره يا fw 550 ؟ 16 اينچ زياد نيست واسه من؟ بازم ممنونم از همه دوستان
آقا منم مي خوام 1555 بگيرمنقل قول:
يک سوالي داشتم درباره ال اي ديش
رزوليشن display چنده؟ تو ديجي کالا گفته 1080 × 1920 full HD
واقعا FullHD هست؟
قيمتش با گارانتي هاي مختلف از جمله سازگار چنده؟
ارزونترين قيمتش رو هم بگيد
ممنون
نقل قول:
حالا خوبه جوابتون دادم که دوباره سوال میپرسید.
گفتم که WXGA هستند.
display :15.6 inch 16:9, 1366x768 pixel
Truelife, glossy
نقل قول:
خوب با توجه به بودجه ای که داری این مدل رو بخر:
CW-1LFX/Black
2.5 3MB 1066
4GB
320GB
Geforce GT230M
14.1 LED
DVD-RW
7
2.5
USA
HDMI
1.380T
30 تومنش رو خوب تخفیف بگیر:31:
این مدل تا چند سال بی نیازت میکنه.
تشکر اما نصفه جوابمو دادينقل قول:
کدوم گارانتي بگيرم ؟
قيمتش با گارانتي ها مختلف چنده؟
با اين کانفيگ
cpu 2.8 6 cach
ram 4
hard 500
vga ATI HD 4570 512MB Dedicated - 2000 MB
اندازه صفحه نمايش 15.6 اينچ
نوع صفحه نمايش High Definition LED Displays With TrueLife
نسبت صفحه نمايش WXGA
حداكثر رزولوشن 1080 × 1920
Li-Ion - 9 Cell
این رزولیشنی که میگی تو ایران نیست و اگر سایتی این رو زده بدون که اشتباه کرده.نقل قول:
قیمت هم بستگی به گارانتی داره که تهیه می کنی.
اما اکثر گارانتی ها قیمتی بین 1280 تا 1300 رو بر روی این دستگاه گذاشتند
ممنوننقل قول:
تو دو تا سايت دارند با اين رزوليشن ميفروشن!
bestbuy .ir , digikala .com
مرسي دادا .. زور خودمو ميزنم ... به نظرت بين هميني كه گفتي و ايسر 5739G كدومش رو بگيرم .. ميدونم كه قدرت اون از هر لحاظ بهتره اما قيافه كدومش بهتره؟ و مطمئنا صفحه نمايش سوني بهتر بايد باشه .. كدومش رو ترجيح ميدي؟ من تا عصر وقت دارم.. عصر ميرم واسه خريد .. قربونت داداش...نقل قول: