این عکس هایی که گذاشتی مال CPUهای جدید لب تاپ 2 هسته ای اینتل، چه کاری به HT دارهنقل قول:
نوشته شده توسط FARID_R
من با دسک تاپ های زیادی کار کردم.
Printable View
این عکس هایی که گذاشتی مال CPUهای جدید لب تاپ 2 هسته ای اینتل، چه کاری به HT دارهنقل قول:
نوشته شده توسط FARID_R
من با دسک تاپ های زیادی کار کردم.
دوست عزيز ، شما مثل اينكه راجع به فناوري HT چيزي ندانسته اظهار نظر كردي..نقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
اين مقاله را مطالعه كن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط Amir_P30
بايد خودش بطور پيش فرض فعال باشه.در ضمن اگه همچين گزينه اي تو بايوس نباشه (حتي احتمالا بعد از زدن ctrl+F1 )
cpu يا مادربرد HTT رو ساپورت نميكنه.(يا احتمالا بايوس بايد update بشه)
براي امتحان اين مورد نرم افزار Hyper-Threading Technology Test Utility رو از لينك زير دانلود كن :
همچنين Intel® Processor Identification Utility هم براي خصوصيات cpu :
در ضمن گمون نكنم 8IE هايپرتريدينگ رو ساپورت كنه.لينك :
arbh عزيز من هم باشما موافقم(بايد پيش فرض فعال باشه در غير اينصورت پشتيباني نمي كنه...)
ممنون از "توضيحات مفيد" شما.
شاد باشي.
;)
arbhجان فکر نکنم که این تکنولوزی به طور پیش فرض فعال باشه .بایوس من هم جدید ترین بایوس هست و همین چند وقت پیش آپدیتش کردم.از لینک ها یی که دادی متشکرم در حال دانلود هستم نتیجه اش رو میگم.
بازم از دوستان بسیار متشکرم
دوباره سلام.نرم افزارهایی که arbh جان لینک داده بود رو دانلود کردم اما هر دو سیستم من رو فاقد این تکنولوزی می دانند.در صورتی که وقتی از نرم افزارهای Si software sandra و Tuneupاستفاده می کردم این تکنولوزی رو در سیستم من تائید می کردند .حالا من نمی دونم کدوم رو باور کنم.منتظر نظر دیگر دوستان هستم
با تشکر
فريد جان ممنون از لطفت.
محمد عزيز چيپست مادربرد شما 845E هست كه ظاهرا HTT رو پشتيباني ميكنه :
از اونجايي كه اين نرم افزارها رو شركت اينتل توليد كرده فكر ميكنم cpu اصلا HTT نداشته باشه .
باز هم نظر دوستان ميتونه مفيد باشه.
ببينيد دوستان برای اينکه HT کار کنه 3 تا فکتر لازمه اول اينکه cpu اين تکنولوژی رو داشته باشه دوم اينکه مادربورد هم پشتيبانی
کنه و سوم اينکه windows هم پشتيبانی کنه برای اين منظور شما به سايت اينتل بريد اونجا نرمافزاری هست به اسمHyperthreading technology Test اونو دانلود کنيد براتون تست ميکنه و ميگه مشکل از کجاست در ضمن اگه شما از CPU Single Core استفاده ميکنيد و در Device Manager 2 تا پردازنده نشون ميده يعنی HT کار ميکنه
arbh جان مادر بورد من GIGA 8IE2004 P هست