1- عمر باتریش کمه جواب شما قبول دارم ( آقایون همه می دانند که اگر آیفون نور صفحه اش از پایین ترین حد یک مقدار بالا رود به یک روز هم نمی کشد در پایین ترین حالت هم بدون هیچ کاری یکی دو روز ولی با انجام کارهای عادی نهایتا یک روز )
2- داغ می کند جواب شما گوشی های دیگه هم داغ می کند یعنی قبول دارم ( همه می دانند که آیفون چقدر داغ می کند )
3- صدایش استریو نیست ( خیلی کمه ) جواب شما قبول دارم ( خوب بحثی نیست )
4- به 5 کامپیوتر وصل می شود جواب شما مگه usb memory یعنی قبول دارم ( گوشی های چینی مثل flash memory هستند و شما اگر می گید فلش مموری بدرد نمی خوره که هیچی دیگه ؟!! )
4- نمیشه از فریمورهای قبلی استفاده جواب شما به چه درد می خورد یعنی قبول دارم ( آیفون فریمور های جدید را ایمن و ایمن تر از موارد قبلی می کند که اگر یک روزی نتوان هک کرد یعنی از دست دادن خیلی از امکانات )
5- موقع اتصال به کامپیوتر تمام علاقه مندی ها ، ساعت کامپیوتر و فایل های my document مثل عکس و ... را منتقل می کند به گوشی ( در مورد آخر باید شخصی سازی شود که اگر حواستان نباشد بیچاره می شوید )
حالا متوجه شدید هیچ کسی نمی تواند حقایق را پنهان کند . مسئله این است که عده ای چنان شیفته این گوشی شده اند که معایب را فراموش کردند.
ولی من هیچ علاقه ای به آیفون ندارم پس این معایب را بیان می کنم.