نه بدونه خمیر سیلیکون روشن نکردم همون موقع یه خمیر سیلیکونه جدید زدم بهش :46:نقل قول:
Printable View
نه بدونه خمیر سیلیکون روشن نکردم همون موقع یه خمیر سیلیکونه جدید زدم بهش :46:نقل قول:
پیشنهاد من Core Contact Freezer 120 هستش ، چون در کنار کارایی بسیار نزدیکی که با V8 داره قیمت فوق العاده مناسبی داره که تقریبا نصف قیمت V8 هست . به قیمت 40 تومان .
:8:
خیلی ممنون دوست عزیز اینو از کجا میشه تهییه کرد؟نقل قول:
نقل قول:
این کولرو گرین در الکامپ 2009 چند روز دیگه رونمایی میکنه و آقای مهندس عمرانی گفتن که یه هفته بعد نمایشگاه در دسترس عموم قرار می گیره . البته خودشون قیمت در نمایندگی هارو 39 گفتن .
خیلی ممنون حیف که نمیشه تو نمایشگاه خرید!نقل قول:
به نظر من v8 بگیر هم هر دوتاشون تو یک سطح هستند ولی v8 خوشکلتره
عزیزم خوشکلی یه بحثه و کارایی هم یه بحث دیگه.نقل قول:
به نظر من v8 بگیر هم هر دوتاشون تو یک سطح هستند ولی v8 خوشکلتره
تو مقوله زیبایی شاید V8 قشنگتر باشه ولی توی کارایی عمرن به TRUE 120 نمیرسه.
درود
من یک مشکلی دارم
وقتی ویندوز لود میشه سنگین هست ، همه برنامه هارو هم که می بندم بازم هارد داره کار می کنه و تصویر هی گیر میکنه ، ماوس سخت حرکت می کنه ... وقتی در این حال دمای سی پی یوم رو دیدم زده بود 82 پایین نمی اومد.
ویندوزم ویستا هست و هاردم تا خرخره پره.
می خواستم ببینم به نظرتون مشکل ویندوز هست که اینطوری کار میکشه و دما میره بالا ؟ یا نه فن مشکل داره ؟
یعنی یک هارد اکسترنال بگیرم ویندوز عوض کنم یا یک فن ؟
بین این فن هایی که گفتید کدومش بهتره ؟
Cooler Master V8 or Thermalright -120 eXtreme
قیمتاش چطوری هست ؟
من v8 رو قیمت کردم 75 تومن . درسته ؟
سپاس
دوست عزیز اینها کاراییشون در یک سطح هست من هم میدونم بحث خوشگلی با کارایی فرق میکنه نمیدونم شما از کجا میگید v8 عمرن به پای 120 برسه :18: من اولش هم گفتم کاراییه اینها در یک سطح هست من با توجه به این ترجیح میدم v8 رو رو سیستمم نصب کنم :20:نقل قول:
نقل قول:
اول یک تاپیک جدید بزن
2-مشخصات کامل سخت افزاری را بنویس
3-سیستم را از لحاظ ویروس چک کن
4-ویندوز ویستا کلا با هارد مشکل داره حالا فرقی هم نمی کنه چه نوع هاردی
5-82 درجه برای سی پی یو دمای بالایی هست حتما با CPU COOL دما را چک کن