نقل قول:
یک پ
اور ریل 550 وات از برندهای مختلف با قیمت حدودی 50-55 کاملا جوابگوی GTX260 Core 216 خواهد بود , حالا نمی دونم چطور محاسبه کردی مهدی جان 40 تومن بیشتر رو!؟چون 5770 هم پاور مورد نیازش 450 وات هست که حدود 40-45تومن موجوده در ضمن من
شرایط استاندارد رو در نظر میگیرم نه اورکلاک پردازنده و گرافیک حتی اگه پ
اور 600 وات(پاور مطمئن) برای 260/216 تهیه بشه و
برای 5770 پاور 450 (حداقل پاور ) که
امکان اورکلاک پردازنده و گرافیک رو به 260/216 میده بازم اختلاف
حد اکثر 20-25 تومن هست ...شما قبلا گفته بودی
ارزش هزینه 30% بیشتر رو هم داره که من
مخالفم!در ضمن اون م
وقع هنوز گرونتر هم نشده بود...
این لینکها رو ملاحظه بفرمایید مهدی جان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک هایی که شما دادی در واقع Minimum System Power Requirement هست که حتی سیستم تست هم براش تعیین نشده .
شما الان با خرید یک سیستم High-end به هیچ وجه درست نیست برای این مدل ها اون پاورهایی که شما نام بردی رو خریداری کرد . ملاحضه بفرمایید :
نقل قول:
2-بله موافقم اما این کاربرد عمومی به هیچ عنوان برای گیمرها سودمند نخواهد بود برای کسی که به صورت حرفه ای بازی نمی کنه یا خیلی کم قطعا 5770 گزینه خوبی هست همونطور که قبلا اشاره کردم و خودت هم گفتی ببین برای کسی که الان قصد خرید داره آیا باید 5770 رو در نظر بگیریم به خاطر امکاناتی که هنوز وضعیت مشخص ندارن یا بازیهای DX11 که قطعا نسخه 10 موجود دارن و یا بیش از 20 عنوان بازی مطرح که کاربر تا امروز اونها رو تجربه نکرده و کارایی بیشتر و مشخص GTX260 در اونها؟
الان تمامی بازی های روز حال حاضر حتی با کارت های گرافیک Directx 9.0 هم بدون مشکل اجرا می شن ! این دیدی که شما نسبت به مسئله داری علمی نیست ! اون گیمر حرفه ای معمولا دوست داره تا بازی رو با حداکثر جزئیات گرافیکی بازی کنه نه این که یه سری از افکت های واقع گرایانه DX 11.0 رو در آینده از دست بده . ضمنا Dirt 2.0 با گرافیک فوق العاده و پشتیبانی کامل از Directx 11.0 در راه هست .
ضمنا معمولا گیمرهای حرفه ای سراغ کنسول می رن ، کسی که PC می خره 100% استفاده های همه منظوره هم ازش داره .
نقل قول:
قیمت جهانیش چقدره و در بازار ما موجوده اگه بله با چه قیمتی؟!
خب جواب از معتبرترین سایت ها اینه:
قیمتهای جدید این مدل حدود 190 تا 200 دلاره خب تو بازار ما قیمت ندارم!
بازم هم طبق تستهایی که گذاشتی از GTX260 192 که قیمتش حدود 185 تومن هست در خیلی موارد ضعیفتر بوده مهدی جان مقایسه ما با GTX 260 core 216 هست که تقریبا هم قیمت و البته مدلهایی ارزونتر از 5770 هست و 100% با کارایی بالاتر حدود 5-10% در 90% بازی ها!
میانگین قیمت Radeon 5770 1GB حدود
دلار هست .
میانگین قیمت Geforce GTX260 896MB هم حدود
هست .
ماشالله قیمت های شما همیشه از قیمت های جهانی بعضی از مدل ها هم پایین تره ! من GTX 260 قیمت یوزر ، زیر 220 - 215 قیمت ندارم !
قیمت های Radeon 5770 هم در همین حد هست .
بنده همچین قصدی نداشتم . شما اورکلاک حافظه رو در این مدل ها بی تاثیر دونستی ، من دلیل ارائه کردم .
نقل قول:
بهتره 5700 رو از 5800 جدا کنیم !
خب تو نظرت رو در مورد فعال کردن فیل*ترهای تصویری AA-AF برای DX11 نگفتی آیا جی پی یو هایی مثل 5750 و یا 5770 توان رندر این تصاویر رو دارن یا اینکه فریم ریت از 30 کمتر میشه و حتی به 20 نزدیک میشه در رزولوشنهای بالا؟DX11 میتونه در مدلهای بالاتر 5850 و 5870 بسیار چشمگیر باشه ببین تا این لحظه یکی دو سایت معتبر و اون هم فقط یک تست از یک بازی DX11 (که مشخص نیست نسخه نهایی بازی باشه!) خب در واقع طبق ریویو که خودت نشون داده
در این مورد چون هیچ تستی ارائه نشده نمیشه نظر قطعی داد . ولی امروز
بازی Dirt 2 هم منتشر شده . ملاحضه بفرمایید :
Recommended (Enhanced for DirectX 11)
Processor: Intel Core i7 or AMD Phenom II
Memory: 3GB
HD Space: 10GB
Video Card: ATI Radeon HD 5700 Series
معمولا وقتی اسم یک کارت گرافیک تو لیست Requirements یه بازی باشه میشه اون بازی رو با حداکثر جزئیات بدون مشکل بازی کرد .
خواهشن وقتی طرف بحثت من هستم اینقدر چارت لینک نده ! من کارم تقریبا تست و تحلیل ایگونه نتایج هست . به اندازه کافی از این چارت ها دیدم . این قدر چارت های بی پدر ومادر تو وب ریخته که ...... اگه بخوای میشه چندین مورد پیدا کرد که قضیه دقیقا برعکس این ها باشه !!
ولی مطمئن باش امکانات ، قابلیت های DirectX 11 نسبت به DirectX 10 ارزش این 4 - 5 FPS اختلاف این دو مدل رو داره . نظرت محترمه ولی مطمئن باش 3 - 4 ماه دیگه خودت دستگیرت میشه .
خیر . :دی
نقل قول:
حرف آخر:
5700 بر خلاف انتظار کارایی بالاتر از 4800(مدلهای رقیب) رو ندشات پس حداقل انتظار کاربر قیمت پایینتر این سری بود که نه تنها در زمان عرضه این طور نشد بلکه به علت تقاضا زیاد و تولید محدود افزایش 20-30 دلاری نیز برای برخی مدلها شاهد بودیم در عوض مصرف و دما بهینه و همچنین قابلیت اورکلاک و DX11 و البته Eyefinity عواملی هست که ارزش خرید این سری رو بالا میبره و به طور کامل 4800 (4870-4850) رو از دور خارج می کنه اما رقابت نزدیکی بین مدلهای GTX275-GTX 260 c216 با کارایی بیشتر و قیمت مشابه یا کمتر وجود داره نقطه ضعف این کارتها DX10 دما و مصرف بالاتر هست که اورکلاک حرفه ای این سری رو سخت تر می کنه پس اگه خیلی منصف باشیم امکان رقابت کاملا مشخص بین برخی مدلهاس سری 200 و 5770 هست و با توجه به قیمت کاربرد و آینده نگری انتخاب کمی مشکل هست و به هیچ عنوان نمیشه یکی از این دو مدل رو برتر برای خرید معرفی کرد
موافقم . البته قیمت Radeon 5700 حدودا 10 الی 15$ افزایش داشته .
مرسی .