اگه شما هدفت واقعا درس خوندنه
تو یکی از این ازمونا ثبت نام کن ( قلمچی بهتره)
بعد شما اونجا که ثبت نام کنی یه پشتیبان داری که مشاورته در واقع میتونی همه سوالاتو از اونم بپرسی راهنمائیت میکنن
Printable View
بعد شما اونجا که ثبت نام کنی یه پشتیبان داری که مشاورته در واقع میتونی همه سوالاتو از اونم بپرسی راهنمائیت میکنن
میدونم, منظورم اینه که اون کتاب رو خوندم. ولی مستقیما تعریفی ازش نکرده بود و فقط یه عکس گذاشته بود و...نقل قول:
دوست دارم ولی فکر کنم وضعیت مالی این اجازه رو نده.نقل قول:
راستی از پاسخ همه دوستان ممنون.
خوب آزمون های سازمان سنجش هم میتونین ثبت نام کنین ماهی یه باره
قیمتشم خیلی پائینه
البته قلمچی یه کمکایی میکنه به کسائی که مثل شما هستن
نا امید نشو خلاصهههه
اگر به نظر خودت وضعیت مالیتون ضعیفه برید کانون و بگید میخوام بورسیه بشم ( بورسیه به معنی اینه که شما پولی ندید ولی ازمون بدید ) که باید این شرایط مالی ضعیفتون اثبات بشه ...نقل قول:
البته میتونید قسطی هم مبلغش رو پرداخت کنید
به نظر من برید کانون خیلی میتونه براتون مفید واقع بشه ، تا هم مشاوره بشید و این سوالاتتون رو بتونید بپرسید و هم تو جو کنکور قرار بگیرید
دیگه خودتون حساب کنید که اگر دانشگاه دولتی درنیای باید ترمی 3-2برابر همین رو بدید برای شهریه دانشگاه ، کلا ارزشش رو داره
از همه ممنونم.
فکر کنم به نتیجه رسیدم.
آقا امروز رفتیم مدرسه, این گاج اومد کلی سخن رانی کرد (جلسه مشاوره رایگان).
با اینکه من زیاد تو این تاپیک ها دیدم که دوستان تقریبا همه قلمچی رو توصیه کردن ولی یکی از دوستان رو هم دیده بودم که نوشته بود: بهتره اول به اون موسسه ای بری که با مدرسه ات هماهنگ باشه.
این یارو مشاور گاج میگفت برای اولین بار داریم این کار رو میکنیم که اومدیم تو یک پیش دانشگاهی و مشاورامون رو هم آوردیم اونجا (2 تا مشاور آوردن). تمامی آزمون ها قراره که همونجا (یعنی تو پیش دانشگاهی) گرفته بشه و پول ها و چانه ها و... هم تو پیش دانشگاهی خودمون دریافت میشه و اصلا نیازی به جایی رفتن نیست.
از طرفی مدرسه هم برای اینکه اونا اجازه فعالیت داشته باشن یه شرط گذاشته و شرطش هم این بوده که به همه بچه های پیش دانشگاهی 40% تخفیف بدن. الان حدود 15 آزمون مونده و هر آزمون 10 هزار تومان هست که میشه 150 تومان ولی با 40 تخفیف میشه 90 تومان. یعنی از ما 90 میگیرن و همه کارها رو تو مدرسه خود ما انجام میدن.
ولی با اینحال, از اونجایی که خیلی از دوستان قلمچی رو توصیه کردن, میخواستم از شما بپرسم الان اگر شما بودید چی کار میکردید؟ همین الان از کانون به من زنگ زدن که فردا مشاوره رایگان هست بیاین.
سئوال اینه: گاج که همه چیزش الان فراهمه, آیا با این شرایط شما بودید به کانون میرفتید یا خیر؟
ببنيد بارهاي گفته شده كه ملاك فقط ارزيابي برنامه هست براي شركت در كنكور . مگر اينكه سوالات گاج خيلي پرت باشن كه بعيد مي دونم . الان كه ظرايط گاج براتون مناسبه و از طرفي رفت و آمد هم راحته همين خوبه
خود اون مشاوری که صحبت میکرد خیلی تعریف میکرد. میگفت من خودم 4 سال برای کانون کار کردم اما دیدم اینجا بهتره. یه مشاور دیگه شون هم گفت من قبلا برای کانون کار میکردم اما بعدش اومدم گاج. البته اینا دلیل نمیشه.نقل قول:
مگر اينكه سوالات گاج خيلي پرت باشن كه بعيد مي دونم
در کل ادعاش خیلی بالا بود, هر چند در مورد کتابهای تخصصی گاج, بد تعریف کرد. اما در مورد ازمونها و کتابهای نمیدونم چی چی (همون کتابهای عمومی ) گفت ما خیلی تک هستیم. میگفت هیچ کجا خدماتی که گاج ارائه میده, ارئه نمیدن.
ازمونای گاج سال اولشه
نمیشه درست نظر داد
کتاباش که اره خوب بوده
دوستان سلام
همشون ادعاشون بالاستنقل قول:
در کل ادعاش خیلی بالا بود,
عزیز این آزمون دادن به 2 دلیله
1- با شرایط کنکور دادن آشنا بشی
2- سنجش اطلاعات خودت و رفع نواص در هر آزمون
مورد 1 رو همشون کمابیش دارن
این کمابیش واسه تعداد شرکت کننده متفاوتشونه
مورد 2 رو هم که اگه بد بود میشه یه کاریش کرد
اینکه بری سوالای یکی دیگه که بهتره رو از دوستان و رفقا یا سایت و غیره گیر بیاری و بررسی کنی
گفتم بررسی نه اینکه اینم از خودت آزمون بگیری
مثلا میبینی توی اختصاصیا گزینه2 خیلی عالی اما واقعا سخته میری همین رو میگیری
واسه عمومیا می بینی قلم بهتره همون رو بررسی می کنی
با این شرایط به نظرم گاج رو برو خیالت رو هم راحت کن
یه چیز دیگه هست در مورد نحوه خوندن که بعدا میگم
علی علی