شما به ترتیب رو اینا فک کن :
i900
jet
5800
Printable View
شما به ترتیب رو اینا فک کن :
i900
jet
5800
مزیت های آی 900 نسبت به جت چیه؟نقل قول:
راستی سیستم عامل جت چیه؟من هر چی گشتم پیدا نکردم.
اگه تاچ بودن خيلي مهمه به نظر من سامسونگ جت بگير كه به غير سيستم عامل بقيه چيزاش فوق العاده اس...نقل قول:
اما گوشي كه تاچ نباشه و واي فاي و دوربين خوب داشته باشه من n86 , n95 8GB رو پيشنهاد ميكنم...
ضمنا سيستم عامل جت هم جاواس متاسفانه..:41::31:
تنها مزيت 900 سيستم عاملشه...همين...نقل قول:
اینجا تو نقاط قوت نوشته سیستم عاملش ویندوزه.شما خودتون این گوشی رو دارین؟نقل قول:
کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=MO-Sam-S8000-Jet
برین یه مغازه و مدل هاش رو ببینید و بپرسین
شما اگه می خوای از تکنولوژی روز استفاده کنید و اون معیارهایی هم که مد نظرتونه را هم داشته باشه بهترین گزینه همون جت هستش.
لازم به ذکره که توی تمام این گوشی هایی که خود شما و دوستان نام بردند فقط جت هستش که صفحه نمایشش amoled هستش و این یعنی برترین کیفیت تصویر در حال حاضر.
شما همون جت رو بگیر چون هم حافظه داخلیش خوبه هم تصویرش هم صداش هم حساسیت لمس فوق العاده با توجه به اینکه مقاومتی هست و نسخه تاچ ویز2 و وای فای و دوربین 5 و ..........
دوربین کدوم بهتره و نویزش کمتره؟(نویز عکس برام خیلی مهمه مثلا همین 5800 نویزش خیلی بالاست)جتنقل قول:
یا ویووتی اسمارت؟اگه امکان داره چند تا عکس از هر کدوم بزارین تا بتونیم مقایسه کنیم دوربین کدوم
بهتره.دوربین ویووتی اسمارت 8 مگا پیکسله ولی خودتون میدونین کیفیت عکس به چیزای دیگه مربوطه تا مگا
پیکسل بیشتر.
نقل قول:
درسته ولی مگا پیکسل بیشتر مهمترین مسئله هستش بعد اندازه لنز و تکنولوژی بکار گرفته شده و نوع لنز که ccd باشه یا cmos و بعد رندر کردنو میزان نویز و و غیره ... مطمئنا چون ال جی گوشی هایی با دوربین با کیفیت زده و میزنهه 8 اش از 5 هر برندی بهتره.. همینطور سامسونگ و برندهای معتبری که دوربین های خوبی رو سوار گوشی ها میکنن
با این اوصاف یعنی 8 مگا پیکسل ال جی از 5 سامسونگ بهتره؟نقل قول: