سلام من (با ديپلم رياضي )كارشناسي پيوسته مكانيك به خاطر عدم علاقه با گرفتن كارداني تموم كردم
ميخواستم بدونم ميشه تو كنكور کاردانی به کارشناسی تو رشته كامپيوتر امتحان بدم يا نه
Printable View
سلام من (با ديپلم رياضي )كارشناسي پيوسته مكانيك به خاطر عدم علاقه با گرفتن كارداني تموم كردم
ميخواستم بدونم ميشه تو كنكور کاردانی به کارشناسی تو رشته كامپيوتر امتحان بدم يا نه
اونايي كه كاردانش هستني تو دانشگاه كدوم درسا رو مي خونن :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
همونایی رو می خونن که دیگران می خونند
وقتی رفت دانشگاه دیگه ازش نمی پرسند که فنی هستی ، کاردانشی یا ریاضی هستی
چون همه اینا قبل از ورود به دانشگاه و رشته مورد نظر مشخص میشه و شرایط ورود به دانشگاه و رشته مورد نظر برای داوطلب تعیین میشه
وقتی هم که طرف به رشته مورد نظر راه پیدا کرد پس این شرایط رو داشته تا تونسته وارد دانشگاه بشه و همون درسایی رو میخونه که دیگران می خونند
سلام Reza_S جان شما که کارشناسی دارین میخونید میشه بگین برای کنکور کارشناسی کامپیوتر چه کتابهایی
رو باید بخرم و بخونم اگه لطف کنید کتابها همراه با نام نویسنده و .. رو ذکر کنید ممنون میشم
بروبچ برای کنکور فنی و حرفهای رشته کامپیوتر چه درسهای عمومی و تخصصی رو باید بخونیم لطفآ کامل باشه Mer30
عمومی:دین و زندگی 1 و 2 و 3 - ادبیات 1 و 2 - زبان فارسی 1 و 2 - زبان 1 و 2 - عربی 1 و 2 -ریاضی 1 و 2 - فیزیک و شیمی 1
تخصصی : شبکه های کامپیوتری-برنامه سازی 1و2و3 -سخت افزار- بانکهای اطلاعاتی-مبانی کامپیوتر- سیستم عامل 1و2
موفق باشی
ولي من يه كتاب گاج گرفتم (11 كتاب عمومي) سوالات كنكور سالهاي قبل رو داره تو درس ادبيات 3 يكسري سوالهاش مربوط به كنكور سالهاي قبل رشته كامپيوتر هست !!!!!!!!!!!!!
لطفآ اگه مطمئن هستيد جواب منو بديد(با عرض پوزش)
ببخشيدا
با سلام خدمت همه ي دوستان عزيز .
همچين يه سوال كوچيك داشتم . من الان ترم اخر هستم (كارداني) البته اين هم بگم 7 واحد ديگه هنوز دارم . ميخواستم اينب بدونم كه ميتونيم در كنكور امسال شركت كنم يا نه ؟
سلام
من تازه کنکور کاردانی ( نرم افزار )قبول شدم ... میخواستم بپرسم نرم افزار سخته ؟؟؟
مي خوام امسال در كنكور كارشناسي ارشد دانشگاههاي دولتي شركت كنم. منابع رو دارم فقط نميدونم درصد هاي مورد نياز براي قبولي در كارشناسي ارشد نرم افزار در هر درس چقدره.
اگه كسي ميدونه بگه يا آدرسي رو معرفي كنه.
در ضمن ميخواستم بدونم سئوالات آزمون دوره هاي گذشته رو ميشه از جايي تو Web پيدا كرد يا منابع ديگه؟
متشكرم.