نقل قول:
1- در مورد گرافیک دوستمون "اولترا بلک" فرمودن 2X Sapphire 4770 Cross Fire ولی من هرچی گشتم 2X ش رو توی سایت ATI
ندیدم 4770 بود اونم 512 بود ...
خب دوست من 4770X2 وجود نداره و اونکه معرفی شد توسط بابک جان ؛ دو تا کارت 4770 بصورت کراسفایر بود.
نقل قول:
گرافیک تا 400 هم بشه مهم نیست فقط خرید موفق واسم مهمه ! مثلا" یه جایی یکی از دوستان گفته بود 4870 X2 2GB با 1GB خیلی فرق نداره و فقط الکی 100 تومن باید بیشتر هزینه کنی...
4870X2 فکر کنم فقط 2 گیگ باشه ، اون 4870 بوده که 1 گیگ با 2 گیگ فرقی نداره . 4870x2 حدود 500 تومنه که زیاد برای شما ارزش خرید نداره .
نقل قول:
- من تا حالا AMD استفاده نکردم آیا محدودیتی بین این با Intel وجود نداره ... مثلا" برنامه های خاصی نیاز نداره ؟ یا همون برای نصب ویندوز و یرنامه حتما" باید نسخه ی x64 نصب کرد ؟
مشکلی در ویندوز و برنامه نیست . در عملکرد ، در بعضی برنامه ها تفاوتهایی با هم دارند .
نقل قول:
- من قراره خودم خونه سیستم رو ببندم .. آیا با توجه به این نسل جدید قطعات نکته خاصی هست که باید توجه کنم ؟
اگه به اسمبل قطعات آشنایی دارید ؛ مشکلی نیست .
نقل قول:
منم سیستم پرفسور رو تایید میکنم فقط فکر کنم ایشون مانیتور و دیگر مخلفات رو هم توی قیمت تمام شده احتساب کرده باشند
چون همینجوری خیلی کمتر میشه
بله .
همینطوره . بنده مانیتور LG 2284F رو هم با قیمت 250 حساب کردم .
نقل قول:
یکی از دوستان پست شماره 3 گفتن که i7 920 حدود 240 هست ولی یکی دیگه از بچه ها گفته 290 ! کدومش درسته ؟
قیمت امروز ندارم ولی چند روز پیش 300 تومن بود ؟؟!
نقل قول:
افت کارایی در لینک 8X چقدره؟اونقدر هست که کارایی رو کمتر از GTX275 برسونه؟
فکر میکنم تا حد GTX275 برسونه !! حالا من یخورده بررسی کردم به یه نتایجی رسیدم :
نتیجه گیری از سایت TWEAKTown : اگه شما قصد خرید مادربرد با لینک کراسفایر 8X+8X دارید ، بهتره یه سینگل کارت قدرتمند تهیه کنید و اگه قصد کراسفایر 16X+16X رو دارید ؛ بهتره سراغ مادربردهای X58 ، X48 و سایر مادربردهای با لینک 16x+16X برید .