نقل قول:
خودم هم بهش نياز دارم ميزارم اگر شما هم وقت كرديد روش كار كنيم ببينيم چي ميشه
ممنون که روش کار کردی
هدف من از ساخت این منترل راحتی کار و نیازمند بودن به همچنین چیزی بود خوشحالم که به دردتون خورد
نقل قول:
- اينكه ميتونه تاريخ خالي باشه يا خير (در اكثر كاربردهاي من نميتونه تاريخ خالي وارد بشه)
بعضی وقتها لازم میشه مثلا برای صدور چک سفید یا بدون تاریخ تا تضمینی البته همونطور که گفتی میشه اختیاری کرد
نقل قول:
اگر Enter يا فلش پايين زده شد فوكوس به كنترل بعدي برود
- كليد Shift+Enter يا فلش بالا فوكوس را به كنترل قبلي منتقل كند (اين ويژگي و ويژگي بالا بايد انتخاب بشه)
با Enter , Shift+Enter موافقم ولی با فلشها نه چون اگر فلشها رو از کار بندازی یکی از روشهای تغییر تاریخ که با فلش تغییر میکنه از بین میره که روش راحتی برای انتخاب تاریخه
نقل قول:
كليدهاي F1 تا ّF12 به ترتيب تاريخ را به 1/1/سال جاري الي 1/12/سال جاري منتقل كند
این خیلی خوبه
نقل قول:
- مهمترين مطلب اينكه با استفاده از يك ديتابيس كه در آن روزهاي تعطيلي و مناسبتها ثبت شده ، به صورت انتخابي اين مطلب را به شخص اطلاع دهيم
اینم بد نیست مثلا به درد وقتی میخوره که فرضا شخص بخواد چکی برای 30 روز دیگه صادر کنه با 3 تا PageUp به 30 روز دیگه میرسه ولی اگر اون روز تعطیل باشه بهش هشدار میده و چک رو برای روزی دیگه صادر میکنه تنها اشکالش اینه باید یه بانک همراه فایل باشه بعدش هم درست کردن یه بانکی که اطلاعات این همه مناسبتها و تعطیلیها توش باشه یکم مشکله
در کل پیشنهادتاتون جالبه
ممنون