دوست گرامی خیلی ممنون از لطفت ولی من نمیدونم از کجا باید بروزش کنم من اسمشو دقیق می نویسم شما لطف کن بگو از کجا باید بروزش کنم
KWORLDCOMPUTER CO.LTD
MPEG TV
STATION/PCI
واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنید
Printable View
دوست گرامی خیلی ممنون از لطفت ولی من نمیدونم از کجا باید بروزش کنم من اسمشو دقیق می نویسم شما لطف کن بگو از کجا باید بروزش کنم
KWORLDCOMPUTER CO.LTD
MPEG TV
STATION/PCI
واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنید
اگه خواستی و به دردت خورد می تونی اینجا یک سر بزنی نمایندگی انحصاری فروش محصولات کا ورلد در ایران
کد:http://www.daryacomputer.com
سلام دوست گرامی
من رفتم توی سایت این برنامه رو پیدا کردم ولی چیزی از درایو جدید توی سایت ندیدم به نظر شما من این برنامه رو باید دانلود کنم:
TiVme [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار فوق العاده و کاربر پسند انحصاری KWORLD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ظرفیت 47MB)
* چونبرنامه TiVme تحت .NET FRAMEWORK 3 کار میکند برای دانلود فریم ورک می توانید از لینک زیر استفاده نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ظرفیت 50.3MB)
دوست عزیز الان شما از چه برنامه ای استفاده می کنی ؟؟ یعنی از برنامه ای که ماله خودت کارت تی وی هست و از داخل سی دیش نصب میشه یا برنامه های دیگه .؟
نقل قول:
سلام
من از برنامه Ulead VideoStudio 10 استفاده می کنم که داخل سی دی نیست البته برنامه دیگه رو هم امتحان کردم ولی نشد :41:
خوب فعلا همین رو دانلود تا بعد خدا بزرگه ولی ببین اگه به سیستم کارتت میخوره دانلود کن مگر نه وقتت رو بیخودی هدر نده
نه ببین معمولا بهترین برنامه برای کار با کارت تی وی برنامه خودشه .اون رو باید از داخل سی دی خودش نصب کنید اگه این کار رو کردید و نشد من چند برنامه سراغ دارم بهتون معرفی می کنم ...نقل قول:
خیلی ممنون نمیدونم ولی فعلا دانلود می کنم ببینم چی میشهنقل قول:
tsjaleb عزیز من قبلا با همین برنامه میدیدم ولی مشکلی نداشت این روش رو هم امتحان می کنم ببینم چی میشه
فعلا