اولی که تعطیله...منتظر بعدی ها هستم....
Printable View
اولی که تعطیله...منتظر بعدی ها هستم....
کار درستی می کنین که منتظر می مونین.من هم توصیه می کنم تا بازی ششم حداقل صبر کنید بعد به بحث بپردازیم .نقل قول:
پست 5 آپدیت می شود.برای معرفی سومین بازی.
اوووووه !!! تا بازي ششم !!! خب اون بازي ششم رو همين اول بتوضيح !!! ولي به نظرم بهتره كه بست دوم رو بكني فهرست و همين طوري با روال تابيك بقيه ي بازي ها رو بزاري !!! :)نقل قول:
سبک بازیspore بااین بازی mmorpg کاملا متفاوته و فقط یه ویژگی مشترک تو شخصیت سازی دلخواه دارن که اونم اصلا با spore نمیشه مقایسه کرد و محدودتره.نقل قول:
در مورد گرافیک بازی ها : می تونم مدل cpu.ram.vga شما رو بدونم؟ اگه نرم افزار 3dmark03 دارین یه تست از سیستمتون بگیرین اگه امتیازتون زیره 5000 بود اون 2 بازی اول مخصوصا دومی رو اصلا رو کیفیت ماکزیمم نمی تونید اجراکنید.
اگه گرافیک رو بالا ببرن با توجه به map های زیاد و mob های متنوع و... اولا حجمش میره بالای 10 gig دوما دیگه ما ایرانی ها با این اینترنت ذغالی نمی تونیم بازی کنیم. در حال حاضر با این وضعیت اینترنت ما این حالت ماکزیمم حالت هست.
این بازی هایی که دارم معرفی می کنم شاخ بازی های آنلاین free هستن و اگه بهتر می خواین باید پول و paypal برای پرداخت پول داشته باشین.نقل قول:
اون بازی اول بهیچ وحه تعطیل نیست . از معدود بازی های آنلاین هست که داستان درست حسابی بر بازی حاکم هست و Quset های متنوع و تاثیرگذار در روال داستان داره .نقل قول:
اون اولی تو اکثر سایت ها و نظرات نمرات بیشتری نسبت به shaiya و بازی دوم گرفته.
هادی جان بقول دوستمون havas یذره زود به قاضی میرین:31:
معلومه که خودتون تحقیقی نکردین و فقط ریویو من رو یه نگاه انداختین:41:
البته حق می دم review ضعیفی از بازی اول ارائه دادم اونم بخاطر review های ناقص و کمی بود که تو نت ازش پیدا کردم.
اون بازی اول محصول 2009 و 2 ماه پیش هست و بازی دوم هم محصول 2008 هست. اگه می خواستن خیلی راحت گرافیکش رو در حدی بالا می بردن که شما مجبور شی برای بازیش سیستمی که تو امضا من هست رو بخری:46:و مجوز یه ISP ایرانی هم برای تهیه پهنای باند کافی برای انجام بازی بدون lag وping بگیرین :31:بعدشم از حالت free خارجش می کردن و پول می خواستن.
خوب اگه خیلی عجله داری فقط اسماشون رو بگم و توضیحی ازشون ندم ؟نقل قول:
در آینده قطعا ویرایش می کنم. چون تو تاپیک قبلی مشکل پیش اومد دیگه جرات ویرایش کردن ندارم:41:
فكر نكنم سيستم من امتيازش حتي به 2000 هم برسه !!! D: !!! من هم كه كفتم ! WoW با اين كه سيستم بالايي نياز نداره ! ولي خيلي قشنك طراحي شده !نقل قول:
اتفاقا از اين لحاظ كه مي كي ! همون بهتر كه كرافيكش ضعيف باشه ! من منظورم طراحي شخصيت ها و محيط بازي بود !
و به نظر من اكه يه بازي باشه كه طراحي شخصيت و محيط(اين سري به جاي كرافيك از اين استفاده كردم !!!) خوبي داشته باشه ! مي ارزه 10 كيك براش دانلود كرد !!!! همون طور كه ورلد اف واركرافت بازي فوق العاده اي هست و هر كي هم نتونه بيدا كنه شده توي دو هفته سه هفته ! دانلودش مي كنه !!!
اين سوميه هم باحال مثل اين كه !!! مي كم فقط در مورد نقشه هاش يه توضيحي مي دي ؟؟؟ مثلا مثل WoW و اون دوميه نقشه هاش ازاده و هر جا بخواي مي توني بري يا اينكه مثل shaiya مثل ماربله مي مونه ؟؟؟!!!!(يكي از دلايلي كه من shaiya !! بازي نمي كنم همين محدود بودنش هست !) دوميه و اين pet هاش جذاب مي زنه !!!
راستي اين نرم افزاري كه كفتي برم توش ببينم امتيازم chand هست !!! 200 مكه !!!!!!!!!!!!!!!
حرکت تو مپ ها همیشه رو به سمت جلو هست مثلا تا لول 30 مپ 1 از لول 30 تا 45 تو مپ 2 کوئست انجام میدی و همین طور میری بالاتر تا لول 170 که آخرین لول هست و یه مپ مخصوص لول آخری ها رو داره.نقل قول:
شما cpu , ram , vga خودتون رو بگید نیازی به تست گرفتن نیست من خودم امتیازی که این نرم افزار بنچمارک به شما میده رو میگم.نقل قول:
زیره 2000 کم نیست خیلی خیلی کمه:46:
من كرافيكم Gefoce 5500 Fx هست و يه رم يك كيك دارم ... CPU هم سلرون اينتل 2.8 هست .نقل قول:
اين كه خيلي بده !!! فايده نداره اين طوري كه !!!!نقل قول:
توي ورلد اف واركرافت خصوصيت خوبش اينه كه شما مي توني همه جا بري !!! البته به جز اون سرزمين اونوري كه بايد لول 40 به بالا باشي ! توي مب سمت راست همه جاش مي توني بري !!! حتي مي توني كويست هاي محل خودت رو حل نكني و بري كويست هاي Race هاي ديكه رو حل كني و لول اب كني ! (البته خب مسلمه اكه horde هستي نمي توني بري توي سرزمين ally ها و ول بجرخي !!!
اكه همه ي اينا اين طوري باشن از نظر من اين خصوصيت اين جوري مب ها يه نقطه ضعف اساسيه !
شما توي سيلورمون سيتي WoW مي توني شونصتا لول 80 بيدا كني در حالي كه bloodelf ها هم از همون جا شروع مي كنن ! ولي خب اين جوري كه باشه لول 170 ها همشون توي اون مب هستن ! لول 150 ها هم همين طور !
و مثلا توي اين shaiya وقتي كه شروع مي كنه يه مب مربع مانند هست ! بعد اخرش كه شد ميري توي map بعدي !!!! مثل مار و بله هست !!!
تا اين جا اون دوميه باحال تر بود ! به خاطر اين كه مب هاش جذابيت باحال تري دارن !
4- Runes of Magic
سایت رسمی بازی:
لینک دانلود بازی(حجم set up اولیه بدون add-on ها 3.4 گیگابایت):کد:http://www.runesofmagic.com/en/index.html
در سایت rigester کنید و ID و PASSWORD خودتون رو برای وارد شدن به بازی مشخص کنید.کد:http://www.runesofmagic.com/en/downloads,client,en.html
این بازی هم به سبک MMORPG هست و محصول سال 2009
این بازی شباهت بسیار زیادی به (WoW (WORLD OF WARCRAFT داره و فقط سعی کردن یه چیزهای جدید بهش اضافه کنن و از موتور گرافیکی متفاوتی هم استفاده کردن.
کراکترهای این بازی هم دارای 8 کلاس متفاوت هستن از این قبیل:
WARRIOR- SCOUT -ROGUE- MAGE -PRIST- KNIGHT -WARDEN -DRUID
نوآوری این بازی استفاده از کلاس های تلیقی یا DOUL CLASS SYSTEM هست به این صورت که وقتی شما به لول 10 رسیدی کلاس دوم کاری خودتون رو مشخص می کنید.
این کار برای چندکاربرده شدن یک کراکتر انجام شده و BUILD یک کراکتر رو هم بسیار پیچیده می کنه.هنگام لول آپ کردن باید دقیقا هدف از ساختن کراکتر خودتون رو بدونین و بعد بیلد کنین.
سیستم مبارزه بازی هم به ساده ترین شکل طراحی شده و پچیدگی و مشکل خاصی نداره.
*یکی از نوآوری ها و تفاوت های آشکار این بازی با بازی های دیگه این سبک وجود قابلیت Housing در این بازی هست.:blink:
شما علاوه بر این که از guild و guild house مخصوص دارین . یه house خونه نقلی هم از اول بازی به شما تعلق می گیره و شما باید در طول بازی خونه خودتون رو گسترش بدین و در آخر یه چیزی شبیه کاخ و قلعه برای خودتون داشته باشین:5:
یکی از امکاناتی که خونه شخصی در اختیار شما میزاره اینه که میتونین برین chest بخرین و از اون به عنوان warhouse استفاده کنین و وسایل خودتون رو اونجا نگهداری کنین و ...
محیط این بازی یذره ناامن هست چون یه عده قاتل همیشه توش پیدا میشن:18:
تو این بازی امکان دزدی و قتل هست و برای همینه که خونه یجای امن حساب میشه و اگه یکی وسط راه لختت کرد اونوقت می فهمی که بایست وسایلت رو خونه میزاشتی و با خودت نمی آوردی.:21:
شما بر اساس کارهایی که در طول بازی انجام میدین یه لقبی میگیرین مثلا قاتل killer میشه و...
هر کس بر مبنای لقبش هم skill هایی براش آزاد میشه:18:
مثلا اگخ آدم خوبی باشی یه skill بهت میده که قدرت دفاعیت رو بیشتر می کنه.
یا قاتل باشی یه skill میده که راحت تر بکشی:18: (تشویق مجرمین)
pvp این بازی هم به صورت مبارزه معمولی دونفر با هم- مبارزه پند تا گیلد با هم و مبارزه دو تا سرور با هم (که این جدیده)
در این بازی شرکت در pvp و نتایج او در لول آپ خیلی تاثیرگذار هست.
این بازی مرتب در حال آپدیت هست و یه روز می بینی 10 جور لباس جدید اضافه شده!
کوئست های این بازی وحشتناک زیاد هستن و تعدادشون به بیش از 1000 تا میرسه!
این بازی دارای 10 تا map نسبتا بزرگ هست.
بازیبازهای این بازی تا حالا متوجه انجام cheat تو این بازی نشدن و این احتمال صفر هست(بگفته منابع آگاه و کارشناسان امور بازی)
کلا به کسانی که به wow علاقه دارن می تونن این بازی رو بصورت کاملا مجانی انجام بدن و از cheat و bug هم در سرور این بازی خبری نیستفقط مشخصا یه لول از wow پایین تره ولی ارزشش و داره.
البته به گفته منابع آگاه یکی دو نفر تو این بازی حرکاتشون وبازیشون خیلی ماشینی هست و احتمال استفاده از نرم افزاری که خودش بازی می کنه هم هست البته این خبر تایید نشدست و این افراد اگر الان بازی رو شروع کنید سال دیگه همین موقع امکان داره به لول اونا نزدیک بشید و خودتون تشخیص بدین ماشین هستن یا آدم:31:
این یه مدل mount تو بازی که میتونین حسابی ازش سواری بگیرین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو این بازی به guild house میگن guild castle
در این بازی به طراحی و گرافیک لباس ها خیلی اهمیت داده شده حتی بیشتر از صورت کراکترها:
خیلی از quest ها رو نمیشه تنهایی انجام داد و حتما باید کمک بگیری.
بزرگترین اشتباه سازندگان بازی استفاده از موتور گرافیکی نامناسب بود ولی با این وجود این بازی خیلی طرفدار داره و امتیازهای خوبی از اکثر سایت ها و منتقدین گرفته.
سازندگان بازی سعی کردن یذره جنبه اجتماعی به بازی بدن ولی چون خیلی کم و محدوده زیاد به چشم نمیان و عادی میشن.
این بنده خدا هم بعد از کلی مبارزه و کسب پول و تهیه خونه مجلل می خواد سنت حسنه ازدواج رو انجام بده!
WoW !!! اين اخريه كه خيلي باحال مي زنه !!! و مهم تر از همه همونه كه كفتي كه توش جيت نمي زنن !!! و اين قابليت هوسينك !!! اصولا با اين سبك بازي خفن حال مي كنم !!!
فقط يه جيزي ! RACE ها رو هم توضيح ندادي ها !!! يعني فقط يه تيم اون جا هست اينا همشون انسان هستن مثل اينكه !!!
بريم يه سري عكس ديكه از اين اخريه ببينيم ! فكر كنم همين رو برم تو كار دانلودش !
---
رفتم تو سايتش !!!!!!!!!!!!!! يه سري عكس نشون داده بود اينا ساز مي زدن !!! فكر كنم جشني جيزي باشه !!! نه اين اخريه خيلي باحاله !!! با اين حال ما كه صبر كرديم ! اين خورده ديكه هم روش !!! بقيه ي بازي ها رو هم ميبينيم بعد ميريم دانلود مي كنيم !!! ولي بين اينا فعلا اين اخريه با اين توصيفاتي كه كردي خيلي جذب كرده ما رو !!!
يكي اين اخريه يكي هم اون سوميه !!! تا حالا اين دوتا بهتر بودن !!! : دي