جي شد دادا ؟؟؟ منصرف شدي ؟
Printable View
جي شد دادا ؟؟؟ منصرف شدي ؟
اوه یادش به خیر.چقدر با این بازی حال میکردم.چقدر خاطره با این بازی دارم.واقعا بازیش شاهکاره.
لینک کامل بازی رو ندارید ؟؟؟
یه لینک درست بزارید حالشو ببریم
هادی تو هم بیا بازی کنیم حال میده
من اين رو دانلود كردم ! با كارنا هم تا يه جاهاييش رفتم ! ولي نشد ! اين مستر ايجاد كننده ي تابيك هم رفته نيستش !!! البته اينم بكم كه اين لينك 100 مكي مستقيمه و مراحل رو هم داره ! ولي فقط مراحل خود استاركرافت رو يعني مراحل اضافه شده ي برود وار رو نداره :)
اكه اون اموزشش رو كسي مي تونه ببينه لينك هاش رو بي زحمت يه جا ديكه ابلود كنه ! فكر كنم ابلود سنترش رو فيل كردن !
کاملش که 1 گیگی هست بازینقل قول:
کامل میخوای چیکار همینو بیا بازی میکنیم حالشو ببر
آقا شرمنده من 2-3 روزی نبودم. عکسها مشکلی نداشت اما من باز عوض کردم لینک هارو . الان میبینی؟نقل قول:
کسی غیر از bersam نرفت دنبال مراحل ؟
خب من الان دوباره اين رو رديفش مي كنم !!! راستي فقط بايد بريم توي فيليبين ؟؟؟ يعني سرور فيليبين ؟؟؟ شما خودت كي ها ان هستي ! اخه اينا كه زبون نفهم هستن !!! بلكه با اشنايي كسي بازي كنيم بهمون حال بده !
اقا بازی رو که اجرا میکنم کامپیوترم هنگ میکنه
البته این لینک نه ها
سی دی بازی رو که مال 100 سال پیش بود پیدا کرم اونو نصب کردم اما نمیتونم بازی کنم
نه هرجایی میتونی بری فقط باید با هرکی که میخوای بازی کنی توی یه روم باشی . من الان هستم تو هستی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای دی های یاهمون رو بزاریم اینجا که با هم در تماس باشیم هر موقع همه بودیم بازی کنیم.
enter_the_love
کلا وارد بازی نمیشه ؟ یا یه جایی تو بازی هنگ میکنه ؟نقل قول:
اددت كردم ! من زياد با خارجي ها بازي نمي كنم !!! ضايع كاريه ! : دي !!!