فقط يه لينك خوب بزارن خوب ميشه !!! يه تست بكنيم بد نيست ! فعلا كه من شبا خوره كانتر شدم !!! روز ها كه لك و اين صوبتا نمي زاره !!! ولي شبا كه هر تيم 6 نفرن خيلي بدون لك ميشه بازي كرد و كلا صفا داره !!!
Printable View
فقط يه لينك خوب بزارن خوب ميشه !!! يه تست بكنيم بد نيست ! فعلا كه من شبا خوره كانتر شدم !!! روز ها كه لك و اين صوبتا نمي زاره !!! ولي شبا كه هر تيم 6 نفرن خيلي بدون لك ميشه بازي كرد و كلا صفا داره !!!
آقا یه لینک درست و حسابی بزارین دانلود کنیم دیگه !
دنبال لینک هستم
همین پست را ویرایش میکنم لینک رو میزارم
با هر adsl ی میشه بازی کرد. سرعت بالا نمی خواهد
------------------------------------
دانلود از سرور softpedia و سه سرور mirror
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين يكيش سرعتش از بقيه بيشتره ! فعلا كه داريم دانلود مي كنيم :
کد:ftp://ftp.idsoftware.com/idstuff/et/win32/WolfET.exe
خب نصبش كردم !!! حالا هم بريم تستش كنيم !
من كه هيجي ازش نفهميدم !!! يه اموزشي جيزي رديف كن برار !
برسام بازیش باحاله که نصبش کنم ؟
چند مگه ؟
زياد جذاب نيست ... !!! من فقط تونستم تا اونجاييش وارد بشم كه بقيه بازي ميكردن !!! نمي دونم جي شد ما نشد بازي كنيم !!! به كل سبك و اين صوبتاش از ده 4 مي دم ... زياد جذاب نيست .
من بازی رو اجرا میکنم میره تا اونجایی که لیست سرورها میاد بعد که یه سرور رو انتخاب میکنم میره یه 30-20 مگ نمیدونم چی دانلود میکنه بعدش هم تو بازی نمیره.
آقای mimic لطفا راهنمایی کن.شما تو کدوم سرور میری؟
دوستان راهنمایینقل قول:
اگر سرعت زیر 128 کیلو دارید سرورهای خیلی شلوغ را انتخاب نکنید. تا 20-25 نفر خوبه
بازی دارای 6 مپ استاندارد است که در ادامه مینویسم
اگر بخواهد مپ های دیگه رو بازی کنید باید صبر کنید دانلود بشه دیگه.
صداها - سلاح های جدید - و سایر texture ها هم در بعضی از سرور ها اختصاصی هست که اون 20 - 30 مگ دانلود برای همین است
اگر موقع لود شدن اولیه در هر سروری dc کرد شما را دوباره reconnect کنید
دوست عزیز امتیاز کم دادی :)نقل قول:
زياد جذاب نيست ... !!! من فقط تونستم تا اونجاييش وارد بشم كه بقيه بازي ميكردن !!! نمي دونم جي شد ما نشد بازي كنيم !!! به كل سبك و اين صوبتاش از ده 4 مي دم ... زياد جذاب نيست .
امتیاز کاربران game spot به این بازی 9.0 است
در حالی امتیاز ابر بازی هایی مثل counter strike کمتر است و فقط ورژن source امتیاز 9.0 دارد
شما بازی کن کم کم معتادش میشی
مشکل شما در شروع بازی اینه که وقتی برای اولین باز وارد میشین یاید کدمه L را بزنرید و در صفحه لیمبو طرف خود را انتخاب کنید
سه گزینه دارد
AXIS پرچم نازی ها
ALLIAS پرچم آمریکا
SPECTRO ناظر
شما احتمالا روی SPECTRO بودین و فقط ناظر بودین
دوباره تست کن ببین مشکل همین بوده