-
دوست عزیز فکر کنم شما ایپاد تاچ دارین درسته؟
خوب اگه ایپاد تاچ دارین پیشنهاد میکنم به هیچ وجه ایفون نگیرین.چون هر دو تا هم سیستم عامل یکسانی دارند.
بهترین گزینه برای شما همون touch hd هستش.
کلا گوشیهای htc افت قیمت خیلی کمی دارند و از این بابت نگرانی وجود نداره همین مدل tytn2 دو سال پیش با قیمت 800 تومن وتارد شد الان هم اگه بخواهی همین مدل رو بخری باز هم قیمتش همونه و اگه هم فرق کرده باشه اختلاف قیمتش خیلی کمه.همین مساله در مورد مدلهای دیگه هم هست مثل touch pro و touch hd .
از لحاظ قوی بودن هم که touch hd میشه گفت سرعتش عالی و خوبه و جای نگرانی وجود نداره.
موفق باشی.
-
اگه آیپاد تاچ داری آیفونو بیخیال شو چون با هم فرقی ندارن همون اچ دی رو بگیر
-
Htc hd البته i8510 هم گوشی کاملیه.
-
دوستان کسی بجز این دو مدل , مدلای دیگه ای سراغ ندارین؟
مثلا کسی قیمتای بلاک برری رو نداره؟
-
بلک بری تو ایران طرف دار نداره و برای همین کمه و اینکه فروشش هم سخت هست و اگر خراب بشه فکر نکنم بتونی به این راحتی ها جایی رو واسه تعمیرش پیدا کنی.پس بیخیالش .
-
آخر هم نگفتی انتظاراتت چیه!
ولی یا htc touch hd بخر یا انتظارات خودت رو بگو تا بهتر بگم1
اصلا چی گفتم؟! :دی
-
انتظارشو كه گفت:
دوربين براش مهم نيست.سيستم عامل قوي و اينكه گوشيه خاص باشه و دست هيچكس نباشه.آيپاد تاچم داره
-
دسته کسی بودن یا نبودنش مهم نیست(عقده ای که نیستم:31: کلاس بزارم بگم این گوشیو فقط من دارم)
گفتم بازم میگم دوربین مهم نیست برام.سیستم عامل قوی برام خیلی مهمه و اینکه آزادی عمل زیادی داشته باشه سیستم عاملش یعنی محدود نباشه.gps داشته باشه و اینکه دیگه ادم وقتی تقریبا 1 تومن میخواد پول گوشی بده وایرلس نداشته باشه خیلی ستمه پس وایرلسم داشته باشه.و اینکه صدا هم زیاد برام مهم نیست البته اسپیکر خوده گوشی مهم نیست و کیفیت صدا با هندز فری مهمه.
نداشتن افت قیمت فاهش بعد از یه مدت تا حرص نخورم.
-
hd تقريباً دست كسي نيست.سيستم عاملش ويندوز موبايله كه آزادي عملش از بقيه سيستم عاملا بيشتره.gps داره.wlan داره.صداش توي هدفون عالي نيست ولي خوبه.گوشيهاي htc خيلي افت قيمت ندارن البته قراره با ورود بيشتر قيمتشون يكم ارزون بشه و به قيمت جهانيش نزديك بشه كه ميتوني صبر كني تا اين اتفاق بيفته و بعد بخريش و بعد از اين افت قيمت ديگه فكر نكنم خيلي ارزونتر بشه
-
بابا چرا ناز میکنی............دی
ایپاد داری پس ایفون الکی هست بیا hd هم بگیر که تکمیل کنی وسایلت رو.
رو 1100 هم فکر کن چون گوشی خوبیه دوربین نداره{ برا تو هم مهم نیست}.دی