:40: سلام دوست عزیز :40:
FPS Creator X10 امکانات خیلی کمی داره و مطمئن باش با کار کردن با اون فقط وقتتو تلف میکنی. :41:
Dark Basic Profsional انجین خوبیه اما ممکنه خستت کنه چون فقط کد نویسی داره البته کد نویسیش خیلی راحته و راحت میتونی یاد بگیریش اما اگه حوصله اش رو داری انجین خیلی خوبیه امکاناتش هم حرفه ایه.:46:
Quest 3D هم در اصل برای ساخت محیط های مجازیه البته میتونی باهاش بازی هم بسازی اما ممکنه کم بیاری و امکاناتش جواب نده البته گرافیک کوئست یه شاهکاره و میتونی با Unreal مقایسش کنی اما از لحاظ امکانات ممکنه جوابگو نباشه چون این نرم افزار برای ساخت محیط های مجازی استفاده میشه. :13:
3D Game Studio هم انجین بدی نیست اما من ازش خوشم نمیاد نمیدونم چرا اما احساس میکنم خیلی قوی نیست البته این انجین هم منابع اطلاعاتیش به زبان فارسی کامله و هم راحته اما به من حال نداد. :5:
و اما TGEA : من خودم طرفدار TGEA هستم اما کار باهاش یه جورایی خاصه منابع آموزشیش هم نسبت به بقیه کمتره اما اگه از پسش بر بیای از لحاظ قدرت و گرافیک از انجین های دیگه سرتره البته چند وقتیه کمپانی گاراژ گیم نسخه دوم این انجین رو با نام Torque 3D ساخته که از لحاظ گرافیک و امکانات میتونه رقیب جدی Unreal Engine , Cry Engine , GameBryo و ... باشه. (باورتون نمیشه نه؟ :27:) میتونید تو سایت سرچ کنید و ویدئو های این انجین رو ببینید و کف کنید، البته این انجین هنوز تو نسخه بتاس و هر هفته یه امکان جدید بهش اضافه میشه و امیدوارم بتونیم لینک دانلودش رو گیر بیاریم.
به نظر من Torque 3D رو هم به لیستت اضافه کن.:10: