سلام
من پست آخرت رو خوندم ، آیا می خواهید خودتان این کار رو انجام بدید یا اینکه اگر با یه برنامه دیگه این کار انجام بشه اشکالی داره ؟
در حقیقت شما می خواهید از یک کلید فرعی پشتیبان بگیرید یا یکی از مقدار های درون یک کلید ؟
Printable View
سلام
من پست آخرت رو خوندم ، آیا می خواهید خودتان این کار رو انجام بدید یا اینکه اگر با یه برنامه دیگه این کار انجام بشه اشکالی داره ؟
در حقیقت شما می خواهید از یک کلید فرعی پشتیبان بگیرید یا یکی از مقدار های درون یک کلید ؟
درست بود.. با ادیت کردن توسط notepad تونستم چند تغییر رو در یک فایل ایجاد فقط کنم. فقط یک مورد اگه به مسیرش بری بیشتر متوجه میشی.. به regedit برو و این مسیرHKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop در سمت راست MenuShowDelay رو انتخاب کن و پشتیبان بگیر. فایل پشتیبان رو ادیت کن و متوجه میشی که بر خلاف گفته دوستان فقط مورد انتخاب شده ذخیره نشده و تمام زیر پوشه ها هم اومده.. البته میشه با پاک کردن دستی دیگر مواردی که ذخیره شده فقط به موردی که مد نظر بود رسید مانند زیر:نقل قول:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]
"MenuShowDelay"="0"
البته من مقدارdefault رو به خاسته خودم به 0 تغییر دادم. ولی نتونسم بفهمم که چطور اگه کلیدی رو حذف کنیم بشه پشتیبان گرفت.. در واقع کلیدی وجود نداره. باید دستور del ایجاد کرد که نمیدونم چطوریه....
نقل قول:
من میخوام موردی که مد نظرخودم هست و قبلا ادیت کردم رو ایجاد کنم.. قطعا این موارد در هیچ برنامه ای وجود نداره.. پس لزوما خودم باید این کارو بکنم.
در واقع میخوام هم از کلید و گاهی از موارد داخل یک کلید بدون موارد اضافی (فقط اونایی که من میخوام.. نه اونایی که از قبل بوده و یا با نرم افزارهای دیگه تغییرش داده) پشتیبان بگیرم. حرف میلاد تا 90% درست بود به جز یه مورد که توهمین پست گفتم.
سلامنقل قول:
:12: 100% تائید میشه !
بله . شما درست می فرمائید . مسلما" همین طوره که شما می گید . ولی خوب معلومه که باید از زیر پوشه های اون نیز پشتیبان بگیره . من منظورم این بود که به صورت کلی پشتیبان نگیرید( معذرت هم که قبلش خواسته بودم!).