[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
البوم محسن چاوشي فروردين ماه مياد بيرون بازم ميخواد بهترين البوم سال بشه.ولي خيلي سخته ميدونيد چرا؟
زيرا 2ماه ديگه البوم شادمهر عقيلي ..اندي.. بلك كتز كه تا چندروز ديگه مياد.... ابي.......بيژن مرتضوي.....سياوش شمس.... شكيلا.... گوگوش.... به نظر شما بازم سال اينده اين البوم بهترين سال ميشه؟
100 % آلبوم سلطان غم استاد مجید خراطها ( آواره ) بهترین آلبوم سال 1387 بود .
مجيد مجوز نداره چجوري ميخواد بهترين البوم سال بشه :19:نقل قول:
مجيد خراطها انقدر پيشترفت نكرده كه البومش بخواد بهترين البوم سال بشه..شايد شما به صداي اون خواننده علاقه داشته باشيد..
ولي در بين استادان موسيقي پاپ جايي نداره:8: در ضمن خواننده جايزه بهترين البوم رو ميگيره كه مجوز رسمي داشته باشه
محسن چاوشي بهترين البوم سال 1387 بود كه نزديكه 550000تومان فروش داشت
الان داریوش که شما گذاشتید مجوز داره البومش !؟ که البته از البوم های خوب امسال بود !نقل قول:
محسن چاوشی نه صدا داره نه اهنگهای این البومش خوب بود !
اگر البوم سعید شهروز رو همه گوش میکردن میدیدن که بهترین البوم مجاز امساله ! چاوشی فقط اسم در کرده ! همین !
بعد این مطالب ( تو پست اول ) خودتون نوشتید !؟
نقل قول:
داریوش که مجوز نداره ...
تازه این گروه کیوسک چی ؟ که همش چرت و پرت میخونن .
تازه اگه بحثه استاد بودن هست . در حال حاضر در ایران استاد مجید خراطها جزو سه خواننده برتر ایرانه .
داريوش يكي سبك خاص خودشون رو دارن... دوم كيوسك خواننده راك تو ايران ازش استقبال نشده ولي اون هم به همراه بابك راهنما خيلي طرافدار داره... ايران نميدونمنقل قول:
شعيد شهروز فروش البومش كم بود:27: محسن چاوشي هم كارش درسته..البته كه با اين البومش نيمي از طرافدارانشو از دست ولي همچنان تو ايران بيش ترين فروش رو داشته... اعتبار يك خواننده با يك البومي كه خوب در نيومده زيرسوال نميره... ميخواسته سننتي بخونه..خوب نتونسته...
:8:
من يه تظر شما احترام مي زارم...ولي حرف شما درست بود چاوشي بيشترين راي رو نمي اورد.نقل قول:
ببخشيد..شما صدا خوب به چي ميگيد..مجيد خراطها :27:
محسن چاوشي جنجره اي داره كه هيچ خواننده اي تا به حال نداشته.. چاوشي به خاطر سبك اهنگهاش معروف شده و مي ماند..:31:
نقل قول:
من کاری به محسن چاوشی ندارم و خیلی هم صداش رو قبول دارم .....
ولی باید بدونی مجید خراطها هم به خاطر صداش و آهنگ هایی که تا الان داده معروف شده به سلطان غم .
و کمترین چیز این بود که تو این نظر سنجی اسمش میومد .