سلام.نقل قول:
با توجه به خواسته های شما سعی میکنم تجربه خودم رو بیان کنم.من با هر سه گوشی فوق کار کردم و از هر کدوم در هر جای بحث خواستید بیشتر بدونید میتونم براتون اسکرین شاتش رو بگیرم و بزارم.
از نظر سرعت هر سه گوشی خوب هستن البته امنیا یک مقداری از دوتای دیگه سریعتره و x1 در رده دوم قرار داره و بعد HD ضمن اینکه هر سه گوشی با مقداری تغییر در رجیستری میتونن سرعتی معادل 2برابر یا حتی 4 برابر پیدا کنن.که البته با توجه به اینکه شما فرمودید اهل نصب برنامه نیستید باید عرض کنم که این مسئله مستلزم نصب حداقل یک برنامه رجیستری ادیتور میباشد مثل رسکو اکسپلورر که بصورت دیفالت برنامه رجیستری ادیتور رو براتون نصب میکنه.ضمنا" در حالت کلی سرعت پاکت پی سی ها از سریعترین گوشی های سیمبین هم سریعتره.(من فقط با سونی اریکسون مقایسه کردم)
در مورد باطری فرمودید کلا" در پاکت پی سی ها مصرف باطری بیشتر از گوشی های معمولی هست اما بطور کلی توی این سه گوشی تقریبا" مصرفشون یکسانه.
برنامه برای ارگانایز کردن کارهاتون روی هر سه برنامه هایی به صورت دیفالت هست اما شما این امکان رو دارید که با توجه به نیازتون برنامه هایی رو برای تسهیل کار و همچنین داشتن آپشن های وسیع تر و بیشتر به سیستمتون اضافه کنید.ضمن اینکه نصب برنامه بر روی WM واقعا" ساده و راحته و اصلا" نیازی به تخصص آنچنانی نداره.
در مورد کیفیت LCD باید عرض کنم بر خلاف تصورتون X1 از امنیا خیلی بهتره و اینهم به علت اینه که دارای LCD کوچیکتریه و طبعا" با اون مشخصات هر چی LCD کوچیکتر باشه خروجی تصویر بهتری داره.اما ناگفته نماند زیز نور آفتاب که معمولا" دیدن تصویر LCD مشکل تره تصویر امنیا واقعا" از دو تا دیگه بهتره.
در مورد تایپ SMS بستگی به شما داره و کیبوردتون (بسته به نوع گوشی) مثلا" من با کیبرد JASJAR خیلی راحت تایپ میکنم و لی با کیبرد آلتیمیت 9502 تا حالا یک بار هم تایپ نکردم چون به قول خودمون راه دست نیست .
اما اینکه شما مجبور باشی آرام آرام تایپ کنی که گوشی بتونه دستورات رو اجرا کنه اصلا" فکرش رو هم نکن و شما میتونی با هر کدوم از این سه نوع گوشی که فرمودید مسابقه بدید.(و البته من فکر میکنم برنده نهایی گوشی شما باشه.):46:
یکی از دوستان فرمودند که امنیا وقتی مرد باید بندازیش دور!!!!من میخوام سوال کنم این مردن یعنی چی؟ و آیا میدونن که در چه زمانی و به چه علت گوشی DEAD میشه؟خدمت این دوست عزیزم هم عرض میکنم اصلا" به این فکر نکنید که گوشیتون dead بشه و اینکه اگر قرار باشه این اتفاق بیفته برای هر نوع پاکت پی سی دیگه ای هم میتونه واقع بشه.خیلی از دوستانی که این حالت رو مطرح میکنن اصلا" خودشون تا به حال این اتفاق رو ندیدند و نمیدونند علتش چیه .نترسید و انتخاب بهتر رو با توجه به نیازتون انجام بدید.
اما یک توضیح کوچولو در مورد این سوالتون:
کلا سرعت wm بیشتره یا symbian ؟ مثلا تو آوردن یه sms یا دیدن عکس ها ، سرعت ppc ها بیشتره یا گوشی های مبتنی بر سیمبین ؟
شما حتی میتونید بانصب برنامه ای مثل address book از شرکت inosoft اصلا" نیازی به باز کردن Sms هاتون نداشته باشید و اونهارو تو همون call log ببینید و بخونید(البته در یک حالت خاص و زیبا).
و در آخر من نظر شخصیم اینه که پاکت پی سی ها از نظر کاربردهای بیزینسی اصلا" قابل قیاس با سیمبیان و جاوا نیستن ضمن اینکه معمولا" تمام PPC ها دارای نرم افزار ساپورت جاوا بصورت دیفالت هستن.
عرایض بنده با توجه به اینکه از هر سه گوشی استفاده کردم بود اگر سوال دیگه ای هم باشه در خدمتم البته در حد توان.
موفق و پیروز باشید.:11: