چه فرقی می کنه؟نقل قول:
من پیشنهاد می کنم که تاپیک رو بکنید آدمهای مشهور که هر کسی اطلاعاتی از این چهره ها همراه عکس بذارن.
شما همین الانم می تونی این کارو بکنی!
Printable View
چه فرقی می کنه؟نقل قول:
من پیشنهاد می کنم که تاپیک رو بکنید آدمهای مشهور که هر کسی اطلاعاتی از این چهره ها همراه عکس بذارن.
شما همین الانم می تونی این کارو بکنی!
این آدم رو من در حال حاضر خیلی باهاش حال می کنم که متاسفانه جزو دانشمندان بحساب نمیاد.نقل قول:
یوری گاگارین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوری گاگارین در تاریخ ۹ مارس ۱۹۳۴ میلادی برابر با ۱۸ اسفند ۱۳۱۲ خورشیدی در روستای کلوشینو در نزدیکی شهر گژاتسک واقع در استان اسمولنسک در کشور روسیه (اتحاد شوروی) چشم به جهان گشود. نام شهر گژاتسک سالها بعد در ۱۹۶۸، به افتخار گاگارین به «شهر گاگارین» تغییر داده شد.فرزند سوم خانواده.
در ماه مه سال ۱۹۴۹ پس از اتمام تحصیلات ابتدایی، یوری در یک مدرسه شبانه فنی آهنگری در بخش ریختهگری به کارآموزی مشغول شد. در سال ۱۹۵۱ برای ادامه تحصیلات در هنرستان فنی ساراتوف قبول شد. همزمان با تحصیل در هنرستان، یوری که همیشه به پرواز علاقه داشت، به عضویت باشگاه هوایی ساراتف درآمد تا فوت و فن پرواز با هواپیمای سبک را فراگیرد. پشتکار بالای یوری باعث شد که هم در هنرستان و هم در باشگاه پرواز بدرخشد، طوری که در سال ۱۹۵۱ هم با رتبه درخشان از هنرستان فارغالتحصیل شد و هم نخستین پرواز انفرادی خود را با هواپیمای سبک یاک-۱۸ انجام داد.
یوری گاگارین در ساعت نه و هفت دقیقه صبح روز چهارشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۴۰ (۱۲ آوریل ۱۹۶۱) به وقت مسکو، از پایگاه فضایی بایکونور با فضاپیمای وستوک-۱ (نام و شماره سریال: Vostok 3KA-2) و با رمز پرواز «درخت سرو» به عنوان نخستین فضانورد جهان به مدار زمین پرواز کرد.
نخستین جملههایی که گاگارین به زمین مخابره کرد این بود: «پرواز به خوبی ادامه دارد، دید خوبی دارم، من زمین را میبینم، خیلی زیبا است»
گاگارین پس از ۱۰۸ دقیقه پرواز و یک دور گردش کامل در مدار زمین، در ۲۶ کیلومتری جنوب غربی شهر انگلس در منطقه ساراتوف فرود آمد.
در سال ۱۹۶۲، یوری گاگارین به سمت معاونت شورای عالی اتحاد شوروی منصوب شد، اما پس از مدتی به مرکز فضانوردی شوروی در «شهرک ستارهها» بازگشت و به مدت ۷ سال در گروهی کار کرد که هدفشان طراحی فضاپیماهایی با قابلیت استفاده مجدد بود. وی پس از مدتی به سمت معاون مدیریت شهرک ستارهها انتخاب شد، و همزمان به تمریناتش به عنوان خلبان هواپیمای جنگنده ادامه داد.
در روز ۷ فروردین ۱۳۴۷ (۲۷ مارس سال ۱۹۶۸)، هواپیمای میگ-۱۵ یوری گاگارین و مربی پروازش طی یک پرواز تمرینی دچار سانحه شد و سقوط کرد و هردو سرنشین آن کشته شدند.
نامگذاری افتخاری
* مدال زرین فدراسیون بینالمللی هوانوردی
* مکانی در شهر مسکو که پیکرهای ۴۰ متری از گاگارین هم در آنجا قرار دارد.
* خیابان یوری گاگارین (Avenue de Youri Gagarine) در شهر پاریس
* نشان جستجوگر گوگل که هر سال در روز ۱۲ آوریل (۲۳ فروردین) به یاد یوری گاگارین تغییر میکند.
* روی جلد مجله تایم در تاریخ ۲۱ آوریل ۱۹۶۱۲۱
* قطار شماره ۱۳۶-۲۲۱ مدل سوپر وویجر شرکت راهآهن ویرجین در بریتانیا۲۲۲۳۲۴
* یکی از دهانههای کره ماه
* شهاب سنگ شماره ۱۷۷۲
منبع ویکی پدیا
فیلم پزتاب گاگارین به فضا دانلود شده از یوتیوب (۸ مگابایت)کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%8C%D9%88%D8%B1%DB%8C_%DA%AF%D8%A7%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%86
کد:http://www.4shared.com/file/89793996/225704c7/youri_gagarin.html
مايكل فاراده .... توليد انرژي الكتريكي مديونه فاراده مي باشد
یه چهار کلوم هم دربارش می نوشتی بد نبود!نقل قول:
مايكل فاراده .... توليد انرژي الكتريكي مديونه فاراده مي باشد
هدف از ایجاد این تاپیک آشنایی با دانشمندایی بود که دوستان علاقه دارند و نه صرفا دونستن اسم اونها!
ممنون
دوستان سلام.
حتما باید در عرصه ی فیزیک باشه؟ من این رو می نویسم اگه مشکلی بود حذف نمایید.
علامه دهخدا.
یک ابر مرد در عرصه ی ادب.. این آدم برای یک تحقیق، تا کجا ها که نمی رفت و تا مستندی برای منظورش پیدا نمی کرد، بر نمی گشت. این بشر یک آینده نگری ای تو کارش داشت که اگه ما یه ذره داشتیم الآن بر سمند و توسنی به قصد ثریا سوار بودیم.
در سیاست هم اسنان فهمیده ای بود. هم در اشعار و هم در اثار و هم در تفکر کاملا بارز هست.
کارش به اونجایی رسید که گروهی از آزادی خواهان دوران مصدق، ایشون رو کاندیدای ریاست جمهوری کرده بودند!
شاهکارش که لغت نامه ی بزرگش هست، سرشار از سنده.
فردوسی معاصر ما همین علی اکبر دهخداست.
در مورد این اثر که همه میدونید. برای هر کلمه شاهد و دلیل و شعر و مثل و غیره آورده.
از دیگر آثار:
چهار جلد کتاب امثال و حکم هم که دیگه یک مستند برای محققان و نویسنده هاست.
زندگی نامه ی ابوریحان بیرونی
ترجمه ی "روح القوانین" منتسکیو
فرهنگ فرانسه به فارسی
تصحیح منوچهری - فرخی سیستانی - مسعود سعد - سوزنی - ابن یمین و دیوان سید حسن غزنوی
ترجمه ی عظمت انحطاط رومیان (از منتسکیو)
تصحیح یوسف و زلیخا (منسوب به فردوسی)
پند ها و کلمات کوتاه (لاروشکوفوی فرانسوی)
و صد البته مجموعه مقالات چرند و پرند (اگر خونده باشید که واقعا می ترکید... نه از خنده! از ظرافت، از استواری، از آزادگی، از مبارزه جویی، از هدفمند بودن، و...)
دیوان دهخدا ... که یه جاهای از دیوان اصلا با اشعار قدما مو نمی زنه. چقدر استحکام، چقدر اصول! و در مقابل چقدر ابتکار!
===
1334، اسفند، دوشنبه، 18 و چهل و پنج دقیقه، پس از عمری تحقیق و تصنیف و تالیف دست از دنیا کشید. و چه سوگواری بی صدایی برایش کردند و چه پرسکوت در زیر باران ِ ابن بابویه، حمل شد و گریه برایش شد و دفن شد.
یقین کردمی مرگ اگر نیستی ست .:|:. از این ورطه خود را رهانیدمی
بدان عرصه ی پهن بی ازدحام .:|:. خر و بار خود را کشانیدمی
به جسم و به جان هر دوان مردمی .:|:. ز هستی رس بگسلانیدمی
بر این قلعه ی شوم ذات الصور .:|:. به تحقیر دامن فشانیدمی
مر این معدن خار و خس را به جای .:|:. به دین خوش علف، گله مانیدمی
همیشه جاودانی.
من فکر مي کنم جيمز کلارک ماکسول به طور نسبي بيشترين خدمت را به علم کرده است
خوب این جیمز کلارک ماکسول کی هست.من که والا اولین باره که اسمش رو می شنوم.نقل قول:
یه کم دربارش توضیح بده بگو که چیکار کرده
من واقعا عاشق انیشتنم.نمی دونم چرا؟اما فکر میکنم به خاطر تفاهم هایی که با هم داریم!مثلا من دوچرخه سواری رو خیلی دوست دارم انیشتنم همین جور چند تا عکس از انیشتن دارم که داره دوچرخه سواری میکنه یا اینکه من عاشق فیزیکم:7:(اینا رو که شوخی کردم)به خاطر اینکه امد فیزیک رو بهم ریخت چیزهایی رو کشف کرد که هنوز درکشون شاید برای خیلی از ما سخت باشه البته اون یک نابغه بود.
خوب قبل از اینکه نظرمو بگم یه چندتا مورد رو بنا بر وظیفه تذکر بدم .
اول اینکه حتما میدونید که تاپیکی مرتبط با اینجا وجود داره ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اما خوب اونجا جای قرار دادن زندگینامه هاست و اینجا هم میتونه برای بحث خوب باشه .
پس زندیگنامه ها رو سر جای خودش بگذارید بهتره . بج موارد کوتاه که فقط برای بحث مطرح میشه .
و بعد اینکه اگه دوستان میخوان فقط در مورد فیزیک صحبت بشه تاپیک اینجا بمونه .و اگر منظور همه ی دانشمنداست که بهتره این تاپیک در صفحه اصلی انجمن علمی باشه . اختیار با شماست . اینجا یا صفحه اصلی ؟؟
-------------------------
اما نظر من
من به تمامی دانشمندا علاقه مندم و کمتر پیش میاد یکی رو بیشتر علاقه داشته باشم . چون همشون در جایگاه خودشون بسیار انسان های والایی بودن و قابل احترام .
اما خیلی هاشون کارهاشون بیشتر دیده شد . از این لحاظ من بسیار به نیوتون عقیده دارم . همینطور گالیله که اگه نمی بود فکر کنم 2 قرن از علم امروزی عقب میبودیم . زیرا زیر بنای فکر نوین امروزی از او بود تقریبا . و نیوتون چون عملی کردن بسیاری از رویاها یمان را تحقق بخشید و به یکباره دنیا ی علم را با یک بسته علمی جدید متحول کرد (چه در عرصه ریاضی و چه در عرصه فیزیک) .
دانشمندان دیگر مثل نیلز بود ، فارادی ، ماکسول و ... همگی واقعا قابل تحسین و احترامند .
تا بعد ...
سلام
ببخشید منظورت دانشمندان رشته های مختلف بود یا فقط فیزیک ؟!
در مورد دانشمند مورد علاقه باید بگم هر کدام راه قبلی رو ادامه داده
ولی من به دانشمندانی علاقه دارم که شعور بشر رو در مسیر انسان شدن به کار انداختند . به عنوان مثال سقراط ، افلاطون ، ارسطو
و به طور کلی همه دانشمندان مفید بودند .
البته ناگفته نماند با دیدی که من دارم حافظ و خیام و مولانا و ... هم دانشمند محسوب میشوند !